Mondok én neked szaxofonra egy csajt. Igaz nem nyiregyen van es igaz ,hogy csak autos kalandot válall de a nyelvérzéke káprázatos😉😁😁 Lekönnyezem ugy kivégez....
staffi · Őstag · Mondok én neked szaxofonra egy csajt. Igaz nem nyiregyen van es igaz ,hogy csak autos kalandot válall de a nyelvérzéke káprázatos😉😁😁 Lekönnyezem ugy kivégez....
Sziasztok. A *** moderálva *** Krisztina 19 nél járt már valaki? Nagyon dicséri a franciáját! Hátha tud valaki valami jót mondani a hölgyről. Jó lenne egy jó szaxofonost meglátogatni már!
oscar72dero · Újonc · Hello!
Voltam többször is nála. Szép alakú, vonzó hölgy. A szolgáltatás is korrekt, valóban ért is a masszírozáshoz (IS) :) Ráadásul beszélgetni is lehet vele. A szemtelenségre kicsit érzékeny, de sztem, ha kellő tisztelettel fordulsz hozzá nem fogod megbánni. ;)
bifeleség · Újonc · Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
bifeleség · Újonc · Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM ! PASIK -TOTÁL kizárva
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Szívesen. A környéken Kaposvártól Zalaegerszeg városig nem sok korrekt szolgáltató van.
Szandra/Nicol/Kamilla
Lili24
Lili25
Javitva
Lilli 24 megint itt van a városban!!!
Lilli 25 is az ő hirdetése lehet,
több számmal hírdet.
Még az utcájába se menjetek!!
ddon0 · Újonc · Sziasztok!
Zoé-val valakinek van tapasztalata?
Sziasztok, Mi a vélemény Nicol 32 és Vanda 25?
Az biztos csak néha be akarnak vinni ahova nem kellene:) egyszer annó majdnem süllyedtem el almás kertben mondván ismerem itt nincs sár:) de amúgy igen:)
staffi · Őstag · Egyet értek veled mindenben a Stella korrekt ugyanakkor egy határozott NŐ. Én szeretem ha egy hirdetővel lehet értelmesen pár mondatot váltani , nálla ez alap dolog. Végen megbeszéltem vele,hogy a lingam masszázst kiprobalom még nálla. 😊 Az időt nem nézte még én szoltam neki,hogy szerintem lejárt az idő , negyed óraval tovabb voltam amikor ráneztem a telefonomra. Visszatérek még😉😊
staffi · Őstag · A hirdető akihez mész azoknak kész utvonalterv van a fejükbe,hogy melyik földutra érdemes beállni... 😉😊
Sziasztok! Autoskalandra szeretnek kerni segitseget, pontosabban olyan teren aki jartas benne hogy milyen helyeken szoktatok megoldani ezt? Privatba is elfogadom a valaszokat, elore is koszonom
Tartós szabadságon van.
Szprélllyyy megosztott egy M-lake - et:-))))
Javittom Viktória 27ről irtam
Sziasztok sikerült meglátogatni Szonját33,nos a az véleményem egyszerűen mesés a csaj,tiszta lakás, könnyű megközelítés,a hölgy gyönyörű kedves, nincs futoszalag, talán Tinus volt ilyen. Nagyon ajánlott kategória megyek még. Viktora24 lebeszélve a randi reggel hívom fel se veszi pedig nem rossz csajszi. Stella régebben voltam korrekt hölgy kedves rutinos olyan teste van mint egy húsz évesnek ajánlott. Detti debeceni át települt hölgy, valamikor szuper lehetett de mára csak futoszalag, ár a csillagos ég amiért fizetem azt se kaptam meg, kedves de ez elterelés kölcsönös francia nincs pedig kivan irva a francia kb2 perc utána húzza gumit, félóra 15perc nála.