Akinek nem tetszik mondom lehet jőnni ezek vagytok ti itt van nagy szátok amikor meg az eber bele áll a szemetekbe kussoltok mint egy kis kutyus
Akinek nem tetszik mondom lehet jőnni ezek vagytok ti itt van nagy szátok amikor meg az eber bele áll a szemetekbe kussoltok mint egy kis kutyus
Te vagy már a jó illatu meg a feleséged ha egyáltalán van olyanod ?!
Nándi · Őstag · Vihar van a biliben! :)
Rebeka18 Milyen jogon merészelsz véleményt írni a debreceni emberekről. Te "kis" őntelt senkiházi.A napi 10-15 vendég számodra csak álom.Tőled különb szolgáltatók tisztességes szolgáltatást nyújtanak!Nem vesztünk semmit,ha hozzád hasonlónk elkerülik Debrecent.
.
Üdv! Natasa nevü hölgynél volt már valaki?
Köszi! Te csak egy kis alpári büdös kurva vagy😀
Sajnállak titeket hogy nincs jobb dolgotok annál mint hogy mással legyetek el foglalva valami biztos nem jó ott bent a fejetekbe tisztelet a kivétel soka beteg állat Boj26 neked meg azt üzenek hogy karácsonyra kapjál egy triptonikus tolokocsit meg 2 mankot hozzá na tünj inenn te nyomorult
Egy pár lánnyal már el tudtam beszélni privátban. Mind jó szolgáltató és kedves. De mindegyik megutálta már, föleg a sz.pást. De nulla önéletrajzal ehez a munkához térnek vissza, valahányszor anyagi gonddal küzködnek. Míg fiatalok és nincs megbízható segítöjük.
A napi 15 vendég most nagyon hihetetlen nekem, most hogy teli van a megyénk szolgáltatókkal. Sokan visszajöttek külföldröl és még egy hetet itt lehúznak karácsony elött.
Alexan · Újonc · Szerintem,pedig pontosan ezt fogja tenni.Sz.pni és ke.élni.Fiatal korában,még lehet nem erre vágyott.Vagy pont ezt szereti.
Alexan · Újonc · Enged el drága Rebeka!
Aki nem tudja elviselni,hogy melléfogott,vagy csalódott.Az nézzen magába.Képek csak egy várható vízió lehetőségét mutatja.Kevesen néznek úgy ki mint a képeken.Ez tény.Attól még kedves vagy és jól franciázol. :) A vendég sem tökéletes.De kevesen fognak pikk pakk formában érkezni.Te törekedj arra,hogy azt nyújtsd amiért jöttek.Hogy kielégüljenek.Van aki pont a telt alakodért fog szeretni.
Üdv:egy kedves vendéged. ;)
Kőződ ?? 😂
Ha ki nyitnátok a szemeteket láthatnátok hogy van olyan képem amin csikos a hasam idoták
Fel lehet hívni akinek nem tetszik valami nézzen elsőnek mindenki magába
Nándi · Őstag · Két kávé és három cigi közt mennyi idő van a piperére?
staffi · Őstag · Írj a szerkesztőségnek ...
MILFHUNTER · Tag · *** moderálva *** (ha egyre gondolunk, de szerintem egyre) valóban ki tudják kapcsolni a véleményeket, de ettől függetlenül mindenkiről lehet írni. Aki engedi, és annál is, aki nem.
1 éven belül ha van 1 elfogadott értékelésed ugyanúgy vissza tudod keresni a beszámolókat köztük is.
Meg aki írta, ott szerepel az adatlapján az összes. Az elfogadott, az írt meg elutasított is. Így eleve aki kommentel már látható mennyire hiteles a témában. Sok beszámoló, sok éves regisztráció nem valószínű hogy kamus, ha rosszat mer írni egy hirdetőről.
Viszont ott a névváltoztatásokat komolyabban veszik. Én ott nem igazán láttam olyat, hogy aki ma Joli, holnap már Gizi lehet, aztán ha megint negatív beszámolót kap akkor Terike.
Nem beszélve arról, hogy itt simán hirdethetnek akár 3 adatlappal is akár. (mint szexpartner, mint masszőr, mint páros) de van olyan, aki simán 2 hirdetést ad fel, mint szexpartner 2 különböző számmal.
Ennek az oldalnak az az előnye, hogy itt az életkoron nem lehet annyira variálni már, mert ha jól tudom, ha fixen be van állítva, akkor évente nő a szám. A másikon meg ott a kiskapu, hogy egy 60 éves beírja 50+. Részben igaz, de az ember mégse 60-asra számít.
Vagy a 18+ esetén is 19-20-21 körülire gondolna az ember nem majdnem 30-hoz.
Nehéz dolog ez, szerkesztőknek se egyszerű, de valami oka van annak, hogy ennyire kihaltak lettek a fórumok.
Már elnézést, de ha a beszámoló pozitív, akkor önreklámra való hivatkozással törlitek. Ha negatív, akkor meg konkurencia lejáratása? Régebben több volt a hirdető is, talán el kellene gondolkodnotok ezen. Van másik oldal is, se a hirdetőknek, se a vendégeknek nem kötelező ezt az oldalt látogatni. Ott ugyebár a véleményeket ki tudja kapcsolni a hirdető. Itt viszont ha nem kapunk infó szinten mást és másként, akkor már a heti/havi látogatásomat is csökkenteni fogom.
Juj de jó neked, 10-15 vendéggel naponta. Az ünnepi héten is?
Mostanában túl sokat beszólogatsz másoknak, nem veszed észre, csak véleményt kérnek, te meg csak meg mindenkit ócsárolsz , picit vegyél vissza
Nem hiszem hogy minden csajnál jártál, hogy tedd itt magad
Szia nekem biztos nem volt hónaj szagom lehet kicsit meg híztam de kamu képeket nem lehet dolgozni szóval nagyon el vagy tévedve ha én nem tetszettem neked akkor minek maradtál ?? Minek élveztél olyan nagyot ? Rajtad kivűl naponta 10-15 en jönnek hozzám meg vannak elégedve velem nagyon is ! Szóval ez a komment itt nem számit aki nagyon akar valamit el jön és te voltál hónaj szagú idős vagy és igénytelen is ! És ha valami nem tetszik-tetszett akkor fel kell hívni és meg mondani mi az ami nem tetszett !