:)
:)
De nagy a pofád,szépen kérdeztek,.
Csak itt kapsz csajt
szép lehetsz
Alexan · Újonc · Sziasztok.Hogy legyen másrol is szó.
Fanni (27)
Debrecen forgalmas részén találkoztunk már harmadjára.(Így biztos a véleményem)Nagyon korrekt,kedves,és nem utolsó sorban szép hölgy.Szexi ruciban fogad,minden alkalommal.Kielégülten és jó érzéssel távoztam tőle.Maximálisan azt nyújtja amire egy férfi csak vágyhat.Személy szerint barátnős együttlétet kaptam.
Köszönöm Fanni drága.
Ha már a keresőt sem tudod használni, akkor nem. Sőt szerintem keresni sem kell, mert még láttszik kb 2vel lentebb...
Kellemes napot .
Amira 26 ról tudne valaki információt szolgáltatni . Ha lehet Priviben.
Nándi · Őstag · Szólj, a bőrfejű egyszemű múzsádnak ne csókolgassa oly hevesen a homlokod! Mert bizonyára attól van ez a sok agymenésed!
A beismerés az mégiscsak beismerés!!
Hidd el, akik olvasnak a fórumon azok nem csak a betűket látják, hanem értik azt ami leíródott, természetesen azt is vágják mi a sorok közötti mondandó!!
Igen beismerem hibáztam!
Hamut szórva fejemre elnézést is kérek a felrótt vétkemért!
Nem fogalmaztam meg elég cizelláltan, hogy aki egy szűk odúra vágyik, az ne menjen a Nagy Magyar Barlangba!
Sziasztok... Kaposvár nikirol és naomirol érdeklődnék..valaki tud valamit?
Figyelem!!!
Ketrin megint itt van!
Továbbra is kerülendő!
Ezekkel a nevekkel nagyon megkeveritek a vendegeket.
egy Zoe nevu holgy utan erdeklodtem aki 34 eves.
Viszont te szonja vagy, es van egy szonja a hirdetok kozott. Olyan nev alairasokkal uzenjetek ide ahogy hirdetve vagytok. Az hogy mi a forum nevetek az mind1. Zoe34 arckeppel rendelkezik, nagyon csinos, ezert gondoltam hogy lehet atveres.
Tisztelt Rhd!Hiányoltad Szöszit?Soha nem hagyja abba!A 10 év alatt már vagy 5-ik helyen rendel!Amúgy nem tudom miért vagy oda érte?80-as mell az is szilikon!Vézna alkat és vagy 55 éves látszik rajta!Csak a kolléganője száma nyilvános ő a háttérbe van,de neked biztos bejön.
Heni 41.
Szexpartnerként jártam nála régebben. Képek adatok fedik a valóságot. Fiatalos arc, vagány csaj ami a képekből nem igazán jön le, így kellemes meglepetés ért. Van parkoló ami ingyenes, tud beszélgetni. Fél órára neveztem be. Kedvező rózsák. Közös zuhany, majd ágyra és kölcsönös franciás kényeztetés, amivel annyira elidöztünk hogy nem került sor aktusra. Részemről ajánlott, biztos megyek még hozzá.
Kata44
Új szexpartner. Nyíregyháza csendes utca hímes részén. Könnyű bejutás akad parkoló ami ingyenes. Képek adatok fedik a valóságot. Kedvező rózsák. Kicsi dumcsi majd akció. Zuhany nem került fel tisztán mentem így nem is kérdeztem. Tiszta hely tiszta ápolt csaj. Nagy természetesen cicik, pici pocak van de nem vészes, inkább amatőr (még). Kényelmes nagy francia ágy ami ötös. Igazi nyelves csók ami nem extra. Jól nedvesen, jó francia, majd gumi több pózban. Misszibe és kutyába nincs gond, de a többi még nem igazán megy. Sohajokkal és hangal nyugtázta hogy tetszik neki, ami szintén ötös. Én magam részéről ajánlom, fogok még menni hozzá, engem meggyőzött. Popsi nincs. Végén még kicsi beszélgetés aztán távoztam. Nem siet nem sietett, ami szintén értékelendő.
A ZOE30 CSAK A HOZZASZOLO NEV ES AZON NEM TUDOK SAJNOS VALTOZTATNI. A KEPEK MEG NEM VALOTLANOK ES HA EPPEN NEM VAGYOK OTT VAGY EPPEN FOGLALT VOK TERMESZETESEN MEGPROBALOM AZ AKTUALIS HOLGYHOZ IRANYITANI AKIVEL EGYUTT DOLGOZOM.... EZER BOCSANAT
PUSZI SZONJA
Hali !!!
Az az igazság, hogy erre nincs is konkrétan szabály... ezt a magyartanárok próbálták belénk verni, de ha pl. ezt az íratlan szabályt Jókai vagy József Attila
is megszegte, azt gondolom, mi is nyugodtan megtehetjük... és igazam van, ugye ??? :) "És mégis mozog a Föld"... :)))
Igen, kötőszóval tényleg nem lehetne mondatot kezdeni... de a mindennapi életben eléggé elterjedt, és mivel teljesen értelmezhető is, úgy gondolom,
véthetünk néha, ennyi kis hiba kell is... pedig én kényes vagyok a helyesírásra, de úgy gondolom, ezzel sincs igazán gond... :)
Pl. : Vagy mégsem ??? De igen... és máris 2 hibát vétettünk, de szerintem ezen senki nem fog lovagolni, még én sem, haha... :)
Azért hibázunk, mert hiba nélkül nincs ember... és ez így jó... :)
A múltkor én is zárójelet írtam, pedig idézőjelet akartam, csak közben már pörgött az agyam, és a mondandómra koncentráltam... szégyenlem is ezért
magamat... :))
Hidd el, nem tehetek róla, hogyha beindulok, túl sokat írok... ez vagyok én, ezért már sokszor kértem elnézést, újra megteszem... :)
Szép estét mindenkinek !!! :)
Kedves Nándi !!! :)
Soha nem küldtem el moderálásra egyetlen beszámolót sem, az nem az én stílusom, én itt szoktam lejátszani a meccseket...
Inkább engem küldtek el nagyon sokszor moderálásra, természetesen ne járj utána, mert értelmetlen locsogásom téged úgy sem érdekel... :)
Soha ok nélkül senkibe nem álltam bele, általában ez fordítva szokott történni, mert tudom, nagyon bosszantó tudok lenni... :)
Az, hogy a fórum beírásokban ki és miért lát "értelmet", az egyéni dolog... te ezt nagyon szűk látókörűen értelmezed... Én nem szóltam be neked,
hogy pl. a Törpapával folytatott beírásod számomra mennyi értéket hordozott... :))) 5 - ször beírni egy ránézésre is kerülendő lányról, és a
privát dolgáról csevegni nyilvánosan, az szánalmas szerintem... mert az ő magánügye, hogy hány gyereke van... te ezt rendesen kivesézted, ehhez
csak gratulálni tudok... de tényleg... és a fórum hasonlókkal van tele, amik számomra teljesen haszontalanok... bocs, hogy én máshogy gondolkozok
erről, és a saját utamat járom... szóval mielőtt ítélkezel, csak reálisan gondold át, hogy vajon miért is jó, hogy az emberek különböznek... :)
Ezért van az, hogy amíg 2 darab ember fog élni a földgolyón, soha nem lesz békesség... pedig csak el kéne férni egymás mellett, és nyitott szívvel
meghallgatni a másikat... de én nagyon naív vagyok, ha ebben próbálok hinni... :)
A legjobbakat...
Dórika inda city. 🤪
Nándi · Őstag · Lehet nem megfelelően szólítottalak meg! Legyen nekem elnézve, de nem nagyon (meg hát nem is akarok) igazodok ki ebben az LMBTQ ideológiával átszőtt világban! Nick neved eléggé semleges így felőlem olyan Gendernek határozod magad amilyennek csak akarod! Engem tuti nem zavar, az sem ha a személyi számod 3 sal kezdődik.
Viszont számodra én lehetek redves tetves vagy nedves is, de kedves biztosan nem!
Természetesen köszönöm válaszodat, ami minden tekintetben felért egy beismerő vallomással!!!!
Innentől válik érthetővé, hogy miért is kap teret a semmit mondó locsogás, és miért kerülnek törlésre akár hármasával is a csajos beszámolók!
A bélsarat kétszer is megemlíted válaszodban, ha annyira t.jsz mindenre és mindenkire kérlek, tedd ezt fejen állva és jó hígan!! Tuti nem marad el az eredmény!
Iziszt nem ismerem, de VidékiLány a szexpartner kereső. Több száz alkalmi partner kereső hirdetés az elsőszámú vidéki szexpartner oldalon. A legnagyobb vidéki kereső a videkilany.hu .
Szexpartner kereső, Masszázs lányok, Klub, Shop, Búvóhely
Úgy néz ki mint a képeken, teljesen rendben van. Normál alkat brutál nagy és szép cicikkel. Arcra nem vész, kedves, átlagos, ilyen téren teljsen rendben van. Szolgáltatása fullos, szó szerint bármit megtesz vagy bármit kérhetsz. (Persze biztos van amire nemet mond, de én még nem találkoztam ilyennel, bár én a normál kereteken belüli dolgokat favorizálom). Mélytorok adja rendesen, nem mismásolja el, tolja amíg bírja, NF kellemes, nem sietős, szexben is odateszi magát minden pózban, nem unalmas. Egy jó szexre bármikor szívesen beugrok hozzá, volt hogy csak egy SOS-re ha siettem, szóval rendben van, 1x ajánlom aztán eldöntötd vissza szeretnél e menni. Egyetlen kifogás a lakás... nem túl igényes és nem túl higiénikus. Mikor bementem zuhanyozni néha azon gondolkoztam, lehet tisztább maradtam volna ha nem teszem :D Szóval ilyen téren nem túl igényes sajnos, de a szolgáltatása ellensúlyoz szerintem, alkalmanként elugrok ha egy kis mocskos szexre vágyok :D Kommunikációban nem túl erős, nem az a csacsogós fajta, de rendben van ez is szerintem. Szóval hajrá, tégy egy próbát, aztán eldöntöd e visszamész e... ;)
Lina nagyon nem ajánlott!A telefont se vegyétek fel miatta!Tegnap voltam nála unott érdektelen a hozzáállása!Telefonon megbeszéltük a részleteket mire mentem hozzá már plusz rózsaszálakat akart kérni a kölcsönös franciáért NONSZENSZ!Fele sem igaz amit előad telefonban!Más is volt a lakásban arról nem is beszélve!Kerüljétek!!
Szia Infernál!
Itt most szépen és jól fogalmaztál! Megfogtad a lényeget!
És jajj annak, (éssel és vaggyal nem kezdünk mondatot), aki ebbe az édes csapdába esik! Lehet egy életen keresztül se heveri ki!
A másik, Nándinak is van igaza! Néha sok az üresjárat a mondanivalódban! Konkrétnak, lényegre törőnek és rövidnek kell lenni! Ezt követeli a mai felgyorsult világ!
Itt nincs idő regényeket olvasni, azt máshol kell!
Üdv, építő szándékkal: Kutya1