Áldott Karácsonyt Mindenkinek!🎍❄☃️
Ok
Nándi · Őstag · RL en fent van! Ha nem vagy fáradt meg elcsípheted! :D
Csak ma vagyok utoljára
Natália 27 most Nicol néven van itt,vigyázat emberek!Nem ajánlott kategória!Bár azt hiszi ha nevet vált akkor nen tudjuk!
Gabo30 · Kvázi-tag · Kellemes karácsonyi ünnepeket! Hölgyek urak ..🎄🌲🌲😊
bifeleség · Újonc · Sziasztok, keresek magamnak nőt közös szexre , 1:1-ben csak te meg én pasik nélkül :)
vagy párt, de akkor párként lennék én is a pasimmal.Tehát párokkal is ismiznék :)
Vagy harmadiknak hölgy beszállót. Bi nő vagyok, de ez csak lehetőség, nem feltétel.
PASIK NEM !!!! PASIK -TOTÁL kizárva
Kedves Hölgyek és Urak!
Mivel holnapig már nem tervezek belépni a fórumba engedjétek meg, hogy nagyon Boldog Karácsonyt kívánjak minden kedves szolgáltató Hölgynek és Fórumtársnak!!
Egyben kívánok még - amennyire csak lehetséges - jó pihenést és kikapcsolódást az ünnepre, sok-sok beigli-val, halászlével, hallal-vaddal-sültekkel, sütikkel, nassolnivalókkal és finom borokkal! Kívánom hogy teljen jól az ünnepünk!
Üdv:
spray
Csak ajánlani tudom én is! Sajno még csak egyszer volt alkalmam meglátogatni, de az első gondolatom az volt, hogy "miért nem hozzá jártam eddig is?" Kedves, közvetlen lány, és nagyon jó teste van.
staffi · Őstag · Boldog Karácsonyt minden hírdetőnek, fórumozó tarsaimnak és a szerkesztőknek🎄🎄🎄🌲🌲🌲😊😊
''Kedves'' Rebeka! 😍
Biztos van olyan aki szívesen meglátogatna egy ilyen tüzes csajt, mint te vagy, hátha a szexben is ennyire vad vagy mint a fórumon. Biztos van aki így év vége felé erre vágyik. Még az is lehet hogy karácsony alkalmából extra ajándékot is vinne.
Így viszont, hogy nincs hírdetésed, nagyon nehéz elérni, kérlek aktiváld a hírdetésed!
Puszi😘
Sziasztok!
Sheron (21) vagy Bianka (22) hirdetőkkel van valakinek tapasztalata?
Sexypelo · Újonc · Alicia 31 volt már valaki?
Linket kérünk😀
Amadeus · Újonc · Nagyon régi vendége vagyok Natasánat
Nagyon kedves oda adó lány
Nem az időt nézi
Ami a lényeg hogy valos non stop elérhető
Katarina nagyon nyomja tik tokot;)tiszta mónika show!
Sziasztok!
Létezik, hogy Veronika(27) és Dalina(34) egy és ugyanazon szolgáltató? Legalábbis a telefonszám megegyezik...
Boj26 Mivan nincsen pénzed nem tudsz el jőnni de tudod mit itt a karácsony el jöhetsz egy ingyen fél órára mert gondolom nincs pénzed és azért irogatsz bár mikor fogadlak a tel számom ki van irva hívj nyugodtan de ha nincs egyenleged ird meg a számod fel töltelek !