Sziasztok. Bernadet19 ről esetleg valakinek valami infó?
Sziasztok. Bernadet19 ről esetleg valakinek valami infó?
Hali ! Inez 28-ról tud valaki valami infót ? Akár priviben. Köszi ;-)
Czefre · Újonc · Sziasztok!
Félre ne értsetek, de sajnos néhány telefon után nagyon elkeseredtem, mikor azzal szembesültem, hogy aránytalanul elszálltak a rózsaszálak számai. Persze, mindenütt ez van, és elfogadom, hogy itt se lehet kivétel. Soha nem fukarkodtam a lányoknál, még akkor sem, ha nem volt annyira kielégítő a szolgáltatás. Mindig bőven adtam, most is kitelne. De valahogy így már nem érzem jó befektetésnek.
Ezért, ha tudnátok nekem ajánlani kisebb rózsacsokrot igénylő lányokat, azt nagyon megköszönném!
Tökéletesen igazad van mindenben, én is támogatom a véleményedet! Üdv!
Itt a felelősség azok vállán van, akik az adott térségben meghatározó respect birtokában vannak, és elaprózzák a "segítést" azzal,
hogy nem az adott város vagy régió leginkább ajánlott, minőségi hölgyeit emelik ki... ami szerintem a lényeg lenne... :)
Egyszerűsítve nevén nevezni azt az igazi TOP 1 - 2 - 3 - at... :) Mert akinek van igényszintje, annak nincs TOP 50... :)
Ehelyett a fórumban a másod - és harmadosztályú hölgyekről szól a fáma, kb. 99,9 % - ban... ez lenne a közízlés, azt értem, de szerintem
vagyunk páran, akik máshogy gondoljuk... nyilván mi vagyunk kisebbségben, személy szerint nekem ezért is totál érdektelen ez a fórum... :)
TibetiSzerzetest azért hoztam fel példának, mert én az ország másik végéből is érzékeltem, hogy az igényszint ott van, és ez itt a ritka...
Azt is értem, rohadt "népszerű" lehet lenni egy - egy negatív kritikával valami átlag alatti nőről írt bejegyzéssel... de aki úgy gondolkodik, mint
pl. én is, az már eleve el sem fog menni az ilyen hölgyekhez... de mivel nem én képviselem az itteni "közízlést", azt hiszem, az értetlenség fala
vesz csak körbe... pezseghet a fórum, de milyen áron ??? Én bevállaltam, hogy kimondom azt, amibe sokan bele sem gondolnak...
Mert már régebben is az volt a meggyőződésem, hogy a többségnek nem a minőség a fontos, és a fórum azért ilyen, amilyen... ez nem is vita tárgya... :)
Mások vagyunk, én elfogadom, meg azt is, hogy széllel szembe nem érdemes vizelni... így talán elmagyaráztam, hogy miért írtam azt, hogy ez a
fórum nekem egy fasz.ság... de pont ma keveredtem vitába egy idős úrral, aki a régi idők szellemében saját identitását és magyarságát gyalázta meg...
Nyilván jól tudom, mennyire értelmetlen itt is bármiért harcolni, ez a fórum sem fog változni... ezt a beírásomat is majd esetleg csak felesleges szófos.ásnak
fogják elkönyvelni... mert a Bözsike 69 - ről írt beszámoló a többségnek értékesebb lesz... :))) Nos, remélem páran azért értik, miről is zagyváltam itt..
Üdv. Infernal
Pédé · Tag · Köszi a választ !
Én is jártam már így más lánnyal sajnos. Velem is "kétszer" lehet ezt eljátszani : Először és utoljára.
Pédé · Tag · :D :D :D
Ez a kérdés bennem is megfogalmazódott, és nem csak most.
Egyszer valaki azt írta erre, hogy ez nem a hozzászólásnak szól, hanem így akarja az illető jelezni, hogy a hölgy nem ajánlott.
Ami szerintem eléggé félreérthető, mert magamtól ez az opció a büdös életbe nem jutott volna eszembe, akármeddig is töröm a fejem rajta.
(Írtam privát üzenetet, még legutóbb, amikor válaszoltál itt, fórumon :) )
Nem fog eltűnni a válaszod.
A hirdető képei teljesen megfelelnek a garanciafotójának. Természetesen figyelembe kell venni azt, hogy profi fotóssal készültek, profi bevilágítással és utómunkával, ezeknek a mértéke azonban teljesen elfogadható.
Mi egyébként jobban kedveljük a természetes, saját képeket, mert a profi fotók, a faceapp és a hasonló eszközök csak ilyen jellegű félreértésekre adnak okot. Ez azonban szíve joga minden hirdetőnek.
Nem voltam sohase villagos bőrű,ha csalódás voltam miért maradtál ????10 ével ezelőtt nem voltam itt és igen volt más néven is változtattam ,mert mások nevet és képeket is kopintanak jó lenne ha Nem tűnne el a válaszom ..
Sziasztok!
Ada nevű hölgynél járt már valaki?
Pont 4 napja irt rola beszamolot Alexan ;-)
Vót olyan is réges rég Kispajtás, de amilyeneket ma a szél odafúj, azok nem elégítik ki a minimális követelményeimet, sajnos, pedig volt ott pár jó kalandom, de a szervek addig piszkálták őket, hogy más stratégiákkal élnek manapság. Jobban teszed, ha nem ott keresgélsz. Jó szerencsét a Bitcoin és örömbányászoknak. Béla
Látok kettő lefelé mutató hüvelykujjat mint értékelést, de nem értem mi, péniszt akart az aki odarakta. Hát nem erre való a fórum, hogy megtudakoljuk van-e tüdő a kápolnában, hogy a varjú mondja a szemednek csecsebogyó? Béla
Csak Esztert ismerem, róla találni is lehet bőven infót. Szerintem nem fogod megbánni. ;)
Én majdnem voltam nála. A képei igen bíztatóak, ezért megbeszéltem vele a találkát. A megbeszéltek szerint előtte fél órával hívom, többször is, semmi. Na jó, guruljunk oda az utcába. Tíz perccel az időpont előtt megint hívom - megint semmi.
Aztán újra és újra. Semmi.
Negyedórát vártam, többszöri próbálkozásokkal, de ahogy Neked nem vette fel, úgy nekem sem.
Hát ennyi volt a tapasztalatom a hölggyel, és több nem lesz, mert aki ezt velem megcsinálja, az lehet a világ szépe is, én még egyszer nem keresem meg, az biztos.
Hajtos · Újonc · Űdv mindenkinek! Szeretnek érdeklödni egy regebbi hirdetök után rég nem láttam itt őket! Mi lehet velük???
Szabina38 !
Gomboc50!
Köszi a válaszokat!!!
Pédé · Tag · Zsani(32)-nél járt már valaki ?
Elég régóta hirdet, de nem láttam még róla véleményt.
Sziasztok. A Sandra Lux néven hirdető hölgyről szeretnék információt kérni. Nem tudom,hogy hozzá vagy a fentébb említett Eszter 36 hoz érdemesebb elmenni? Köszönöm válaszotokat előre is.
MILFHUNTER · Tag · Ő aki most soproni, vagy egy másik?
Ketrin27,fogatlan kissebbségi!
Én elmenekültem,kerülendő!!!