Én tippem az, hogy eléggé új felhasználó vagy, lehet nem jeleníti meg rögtön a kommented és ellenőrzik előtte.
Enyém olyan 11 éves, lehet nálam nincs ez.
370-es szám meg lehet nem mind egyedi megtekintés, hanem benne vagyunk mi ketten amikor feljövünk ide, és minden kattintást újnak vesz, és növeli a számot.
Szerintem ezen az oldalon ez a műfaj elég tabu téma volt, láthatod még topik se volt. Talán az adott városokban kérdeztek XY nevűről elveszett a többi között.
Sokan, meg szerintem ilyen szinten se vállalják fel, hogy egy nicknév mögött írjanak. Biztos vagyok benne vannak többen is tapasztalattal de inkább nem vállalják be.
Olvastam a *** moderálva *** már egy olyan női hirdető bemutatkozását, aki kiemelte, hogy aki volt már transzinál vagy nővel análisan szexelt őt ne keresse. :D Nem vicc, tényleg ez állt ott. Mintha rá tartozna bármi, vagy mintha egy vendég kérné számon kikkel volt előtte. Cerkára nincs ráírva hol volt, egy hirdető nem mondja meg. Túlzás már. Semmi közük hozzá, ahogy nekünk se kik az ő vendégeik.
Másik ok a kevés kommentre, meg az szerintem, hogy vidéken nagyon kevés a hirdető. Ők is Pestről jönnek, pár napokra, meg akkor is a nagyobb városokba.