Kedves Jonathanwick!
Azért van az Rl oldalon 22 + mert eddig 20 + volt ki irva és átirtam 22 re de a + jelet nem tudtam és tudom le venni .. De majd ott is szolok az oldalnak hogy vegye le a + jelet ha ez bántja a szemedet. Nyugi...
Csók Stella!
Kedves Jonathanwick!
Azért van az Rl oldalon 22 + mert eddig 20 + volt ki irva és átirtam 22 re de a + jelet nem tudtam és tudom le venni .. De majd ott is szolok az oldalnak hogy vegye le a + jelet ha ez bántja a szemedet. Nyugi...
Csók Stella!
Sziasztok!
VL Vivien (23) ról tudnátok mondani valamit ? Ketrint néztem volna ki, de róla már van sommás vélemény :)
Hát igen... köszi az elismerést... :))
De hogy lányokról is essen szó... és ennyi... :)) A többi fórumozó nevében is köszi a hozzászólást... de te kritizálsz engem... :))
Öreg, vedd le a szemellenződet, mert nem látsz tőle... aztán hülyeségeket beszélsz, mert tudod, van a 3 majom, nem lát, nem hall, de beszél... :)))
Nem küldelek titeket sehová, mert én gondolatokat közvetítettem, azért fórumoztam, nem azért, hogy primitív kis p. kel vitázzak, akik azt sem tudják,
hogy mi a kommunikáció... Ki is a ciki ??? Anyázni a legalja c.igány is tud, vagy ha akarod, én is megmondom, mi a bajod, attól még nem lesz igaz... :))
Én legalább igazi igényszinttel bírok, amit ti nem mondhattok el... persze, Dingo tegnap megírta, hogy a Bayern München talán nem olyan jó focicsapat, mint
pl. a Loki, legalábbis erősen vitatható, és megoszlanak erről a vélemények... ha érthető, mire is célzok... :))) Mert ki mit gondol erről... :))
Mert a focihoz, a politikához és a lányokhoz mindenki ért... még azok is, akik igazán labdába sem rúgtak... :)) Vagy nem tudják, mi a minőségi foci... :))
Szóval részemről itt a vége, szerintem én mindig írtam, nem kell velem senkinek sem egyet érteni, meg ki mit érez, de azt hiszem, a tisztelet és a normális
hangnem nekem is kijárna... amíg én nem bántottalak, addig te se pofázz be... ha kérhetném... :))
Ha annyira a szíveden viseled a fórum sorsát, akkor cselekedj, tégy érte... de itt a legtöbben csak kérdezni tudnak, és ők a fasza gyerekek... na, ez ám a vicc... :))
Minden jót !!!
Üdv. Infernal
Tündéri csaj. Olyan szép, mint a képeken. Pici de nagyon formás. Kedves és nagyon türelmes.
Átutazó vendég, érdemes kihasználni a lehetőséget. Rózsaszálak kicsit magasabbak a szokásosnál, de megéri.
Feszes mint egy tam-tam dob.
Lisa(34).Időpont egyeztetve.Megkért hogy előtte 15 perccel hívjam hogy biztos megyek.Hívtam hogy ott leszek,majd a ház előtt újra,amikor már a telefont se vette fel.Megpróbáltam újból,de akkor se reagált.Vártam még 10 percet hogy esetleg visszacsörget,de semmi.Lehet valaki már eljutott hozzá,de innentől én nem tudom komolyan venni.
gbed350 · Tag · Húha. Vannak mostanában komoly dolgok. Pl Ninettke a barátnőjével. Visszatér a régi vilag vajon? 😂
Sziasztok!
Én is épp róla akartam érdeklődni. A képei elég komolyak , de sehol egy értékelés róla. Járja az országot , de más városokban sem említik. Ha valaki próbálta már kérem jelezze nekem is a tapasztalatait :) Köszi.
Ez az ötlet bennünk is felmerült, így a képgarancia mellett lehetne életkorgarancia is. Kérdés, hogy mennyire releváns ez bárki számára, egy jó nő 50 évesen is az, egy kevésbé vonzó meg 20 évesen se fog sokakat érdekelni. A fotógarancia - szerintünk - valóban fontos, mert ne a fogatlan bába nyisson ajtót a Claudia Schiffer képeivel dekorált hirdetéseknél, de egy dugás előtt senki nem a személyiket ellenőrzi, hogy ki hány éves.
Még gondolkodunk rajta egy kicsit, mert az se jó, ha túl nagy feszültséget teremt. A kétes esetekben úgyis szoktuk kérni az életkor igazolását (főleg, amikor valaki írja, hogy "elgépelte" a születési dátumát és amúgy 3-4-5 évvel fiatalabb, mint az adatlapján látható - érdekes, hogy ezeknél tízből egy ha utána fontosnak tartja igazolni :) ).
Egyetértek. Eleve full cink amiket irkál de igy a 10. regény után már idegesitő is.
De hogy a lányokról is essen szó.. Nem tudom ki, hogy van vele de rég volt ilyen gyenge az amúgy sem erős felhozatal.
Vicc lett ez a fórum sajnos.
Klau (23), Nelli (25), Csenge (21) hölgyekről információ? Járt már náluk valaki?
Mennyire, de mennyire igaz 😄
Barby 33😔
Barbi 33.a hülye teló.vagy én mert nem néztem vissza.Bocsi.
Bárány 33,Szonja 34 valakinek valami infó? Jöhet privátban is.Köszi előre is.
Kedves Admin!
Ha egy hirdetővel megtettétek, nem lehetne esetleg a többivel is megtenni? Úgy értem, hogy aki hajlandó igazolni a korát, annál feltüntethetnétek a hirdetésben, hogy igazolt, valós életkor, a többinél pedig, hogy nem igazolt az életkor. Azt hiszem ez előrevinné az oldalt, és növelné a vendégek bizalmát a hirdetők iránt.
Kedves Dingo !!!
Az életben nem minden fekete vagy fehér... nyilván, ha vannak elveid, azok is megdőlhetnek... én próbálok úgy élni, hogy saját magamnak
megfeleljek, ez a legfontosabb... persze, itt korrektnek kéne lenni, és nem ítélkezni mások ízlése felett... de néha kifakad az ember, és
akkor kimondja azokat a gondolatait, amivel megbánthat másokat...
Azt hiszem, ha valaki lát, az érzékeli a különbséget nő és nő között... amit te írsz, az tulajdonképpen a fejünk homokba dugása... mert aki
nem veszi észre a különbséget, azzal már ott meghalt a kommunikáció... ezért írtam sokszor, hogy itt a rokonlelkek értik meg egymást...
A hasonló ízlésvilágú emberek hasonlóan látják a dolgokat... ezért beszélünk el sokszor egymás mellett... érted, értjük egymást, én is egy mást,
te is egy mást... :))) No problem, ez az emberiség történelmében általában nem szokatlan... :))))
Minden városban, régióban megvannak a helyi etalonok... akiket vita nélkül fogadunk el... mert bizonyítottak...
Ezt nyilván minden rutinos csóka jól tudja... de én azért próbáltam erre ösztönözni, hogy "állítólag ez a fórum azért van, hogy a lányokról írjunk",
akkor tényleg az is legyen... mindenféle "átlagos" nők az érdekesek... de kinek ??? Nekem biztos nem... ez a te meglátásod, nem az enyém...:)
Én a saját városomban leírtam azt a 2 nevet, akiket bátran merek ajánlani a jó ízlésű és igényes arcoknak... akiknek ők érdektelenek, azokkal tényleg nincs
semmi közösségem... Azok menjenek a vándorló, stb... csajokhoz... vagy várják róluk az infókat... de vajon miért olyan kevés a pozitív ??? :))))
Ha értesz, oké... ha most sem, akkor nincs miről beszélni...
Nagyon sok igazság van abban is, hogy hiába akarsz jót, az sokszor a visszájára sül el... hogy a legjobb hölgyeket szándékosan óvták ettől a fórumtól...
Íratlan szabályként nem emlegették az igazi etalonokat, legalábbis bizonyos városokban... aztán ment a sok baromság a fórumban, hogy kik a jók...:)
Fele sem volt igaz... de kit izgat, ugye ??? Nyelsz, hallgatsz, aztán egyszer csak kifakadsz... mert bassza a csőrödet a sok baromság...
Aztán te leszel a barom, haha... :) Mindig ez van... tudod, a fórumot azok hozzák létre, akik használják... és ettől lesz olyan, amilyen...
Ezt gondold át, kedves Dingo... nem kell engem a búsba elküldeni, mert én le tudom szar.ni ezt az egészet magasról... hidd el, nem lesz nehéz... :)
Aztán csak figyelj, mennyivel lesz jobb nélkülem... Nekem ez nem fog hiányozni, nyilván én sem fogok hiányozni... :))
De mindig az volt bennem, amolyan hiánypótlóként hozok egy kis életet ebbe az unalmas szar.ságba, miközben elgondolkodtatok kicsit... :)
Persze tudtam, hogy eljön az az idő, amikor valaki közli velem, hogy kevés vagyok, mint mackósajtban a brummogás, stb... valami "intelligens" alak, aki
tök jól levágta az írásaimat, haha... :))) Nemrég írtam, jó lenne, ha elférnénk egymás mellett... hát ez nem megy, látod... :)))
A legjobbakat, kitartás !!!
Üdv. Infernal
Sziasztok kedves Mindenki.
Mióta lett ez filozófiai fórum? Infernal húzzál már a bús p.-be. Csinálj blogot, video naplót vagy házasodj meg vagy bánom is én mit csinálsz de se a lelki nyomorodra, se filozofiai örlődésedre nem kiváncsi itt senki szerintem.
Ez itt szerény meglátásom szerint a hirdetőkről kellene hogy szóljon és tapasztalatokról.
Komolyan ennél még a szájkarate is élvezhetőbb amit az aktuális c-type vív valamelyik őstaggal.
Bár már elült a polémia, visszahozom egy hozzászólás erejéig a témát, mert szeretnénk tiszta vizet önteni a pohárba.
Sajnos egyre inkább elharapózik az a szokás a fórumon, hogy ha valaki egy hirdetőről bármilyen negatívumot ír, azt a törzsközönség óriási lelkesedéssel, és abszolút kétkedés nélkül fogadja, a hirdetőket pedig csordaként üldözik. Tisztelet a kivételnek.
Hasonló történt most Stella nevű hirdetővel, aki NikiPécsen néven ír a fórumban. Megkértük Stellát, hogy igazolja az életkorát, ezért feltöltötte a személyi igazolványa fotóját. Annak alapján garantáljuk, hogy pillanatnyilag valóban 22 éves (még pár hónapig), a képei pedig egyáltalán nem retusáltak, még a sok hirdető által kedvelt faceapp-os "javítások" sincsenek rajtuk. Mondjuk, akinek van szeme, az láthatja.
JonathanWick össze-vissza beszél hülyeségeket, persze nyugodtan lehet neki tapsolni, attól még egy szó sem igaz abból, amit írt.
Pár héttel ezelőtt írtam majdnem ugyanezt!
Tökéletesen igazad van az ár érték sajnos nem a régi!
Mi vagyunk ebben a legnagyobb hibásak mert minden esetben fizetünk a szolgáltatás ugyanakkor nagyon sok kívánnivalót hagy maga után!
Tisztelet a kevés kivételnek!
A felhozatal az ízlés kérdése de régebben sokkal több volt a minőségi szolgáltató.
Küllemben illetve odaadásban egyaránt.
Nincs meg már az az ársáv mint régen, hogy tudtad ha többet adsz azt kapod amit a képeken látsz illetve ami le van írva.
Mindenki arra megy, hogy nagy pénz és nem baj ha nem leszel visszajáró mert úgyis be esik valaki.
Természetesen akinek nem inge……