Hali bélatot. Köszi a hozzászolást igazad van. Nagyon nagyon sokat segitettem rajta a 2 év alatt
Hali bélatot. Köszi a hozzászolást igazad van. Nagyon nagyon sokat segitettem rajta a 2 év alatt
Alexan · Újonc · A hölgy bemutatkozását látván az adatlapján,déjá vu érzés fogott el.Vagy koppintotta a"herceg",vagy testvérek.A harmadik lehetőségbe bele se merek gondolni.🤣😄
Sziasztok! Léna 47-ről van valakinek infója? Marcalon rendel.
Róbertó26 · Újonc · Sziasztok
Kingáról van valakinek tapasztalata?
Megéri e elmenni hozzá?
Köszi
Kedves "utanozhatatlan" elméletben teljesen egyetértek veled, de mint sokat próbált férfi mondom azt, hogy az élet hozhat cifraságokat. Olyankor történik meg a vitatott esemény általában mikor valami együttállás van két ember között. Valószínűleg Atis14-nek is belső válsága volt, amikor Tina19-el történt esemény lezajlott, és hét szencség, hogy magas empátiával kezelte a hölgy jajgatását és kéréseit. Az Én tapasztalatom szerint általában ezt az áldozati viselkedést a nők nem huncutságból, átverésből, lehúzásból csinálják, hanem mindig mögöttük áll egy krampusz aki diktálja a feltételeket. Szóval kedves Atis14 ezt a pénzt amit Tinára költöttél, jobb ha úgy könyveled el mint tanulópénzt, amit a saját szellemi fejlődésedre fordítottál. Ne érezd butának ezért magad, megnyugtatlak én a nagy eszű is költöttem már sok százezer forintot hasonló helyzetekre, de ha elittam volna akkor már a Péróm se állna föl, így meg viccesnek ható kommenteknek és gyönyörű nőknek örvendezhetek nap mint nap. Ettől még nagyon boldog lehet ez az év.
Cintia 18-al vigyázzatok, szép, aranyos, kedves először ... de mellesleg terhes és lehúzós.
Meg a hejesirrás! 🤣
7 órás regisztráció😂😂😂 önreklám a legrosszabb reklám😂😂 bárcsak a matek kémia lett volna anno ilyen egyértelmű mint ez:)😂😂
Talán azért segitettem rajta mert meg kedveltem de be telt a pohár és elég volt ez a 2 év. Aki teheti kerülje el jo messzire tina 19 et
Nextone · Újonc · Viktoria 27 fiatalabb lett 3 évvel, jelenlegi profil szerint 24, még 1 év eltelik és tini kategoriába tehető 😃
Ha kérte és nem te ajánlottad fel, illetve ha kiderül, hogy nem vagy az egyedüli, akkor feljelentés után börtön jár neki. Volt 2 hónapja egy hasonló eset:
"A paksi rendőrök elfogták, majd a bíróság letartóztatta azt a 44 éves karcagi nőt, aki egy társkeresőn csaknem kilenc és fél millió forintot csalt ki 43 férfitól."
Bocs, de miért veszel egy ilyen knak telefont, meg miért adsz neki kölcsön? Ezeknek a csajoknak legalább a 90 %-a lehúzós, megbízhatatlan ilyen szempontból. Csak a palimadarat látják benned/bennünk. Amit kér a szolgáltatásért, azt megkapja (néha túl sokat is...), a többi felejtős! Azért kösz, hogy megírtad!
De legalább ne úgyanúgy írnád, mint a két bemutatkozásod mindkét adatlapodon... :D :D Egybeírva midnen, nulla írásjel és ékezetek nélkül...
staffi · Őstag · Átlátszó mint a folpakk😉
Sziasztok
Debrecenben keresek napi be járással lakást.
Mindegy hogy laknak ott vagy egyedül vagyok,a lényeg hogy legyen külön szobám.
Szia kinga nagyon jol ereztem magam veled ezt a szep hölgyet mindenkinek csak ajánlani tudom gyönyörű szemei vannak es isteni a franciaja is mindenkinek ajanlom es próbálja ki kingacskat ❤❤😍es meg a mai napokban fogok menni hozzad draga mert jol ereztem magam veled addig is puszi es vigyázz magadra
Szia kinga nagyon jo volt veled jol ereztem magam minden egyes pillanatot es minden egyes perc jo volt veled nagyon isteni a franciaja minden kedves úri embereknek ajánlani tudom ezt a szep hölgyet jol végzi a dolgát mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szep hölgyet urak senki se hadja ki kingácskát ❤❤❤❤maskor is fogok menni hozzad szep gyönyörű kingacska 😍😍
Orchidea és Ivon hozzájuk lehet menni megbízható régi szolgáltatók.
Alexan · Újonc · Kedves hölgy.Többször jártam már nála.Nekem bejön.Jó cicik,jó francia.
Zita 27 Azt hiszem nagyon jó évkezdés:) egyszer régebben már találkoztam vele csak sajnos azóta nem járt a környéken:) képek teljesen valósak sőt élőben szerintem még jobb:) nagyon aranyos cuki lány semmi flegmaság semmi nagyképűség! Egy órára mentem maximálisan kihasználtuk nagyon jól éreztem magam:) franciában valami isteni nagyon kimagasló! Szex közben is meg kell mondjam hibátlan nem tudnék semmi rosszat mondani és nem is akarok:) részemről nagyon ajánlott kár kihagyni:)