Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! :)
Az a "smart hívószám kijelzés".
A szolgáltatónál le tudod tiltani, hogy ne szerepelj a nyilvános adatbázisban.
Sziasztok! Az aproban hirdető Majárol van tapasztalat??
Két kérdés merül fel bennem:
1. Honnan tudja, hogy van asszonya???
2. Honnan tudja, hogy az kicsoda???
Gondolkodjunk már egy kicsit....
Így van, ezért dőreség ez a felvett jelenettel való zsarolás. Minimum 3 külön lábon állna ellenük az induló perek halmaza. Arról nem beszélve, hogy a felvigyázó a másik szobában vélhetően priuszos és lehet, hogy felfüggője( felfüggesztett) is van, ami azonnal beélesedne. Azaz séta a felnőtt napközibe!
Sziasztok!
Amanda 23
Van valakinek tapasztalata vele?
Köszönöm!
Sziasztok!
Valaki segítene, hogy hogyan látom ha valakit éppen fel tudja venni a telót? 2 helyen is szokott villogni a telefonkagyló. A név mellett és a lányok profilképén. Melyiket kell figyelni?
Háttérsztori: Második alkalommal szerettem volna meglátogatni egy lányt és a neve mellett villogott a telefonkagyló, így hívtam, de nem vette fel. Kb 2 órával később ismét hívtam, mert megint villogott, de akkor sem vette fel. Pár percre rá visszacsörgetett. Mikor hívtam, úgy vette fel a telót, hogy "Láttam kerestél, kéne figyelni,hogy villogok-e."
Nevet privatban sem szeretnék írni, lehet csak épp rossz napja volt a hölgynek (bár szerintem akkor is lehetne kulturáltabban jelezni, hogy figyeljek rá mikor hívom..)
Vagy megy a rendőrségi feljelentés. A lány kap nagyobb ejnye-bejnyét, a szomszéd szobában lévő meg 8 évet. És ez csak a prostitúcióra és emberkereskedelemre vonatkozik. Hol ott még a zsarolás meg a videó felvétele kényes helyzetben..
Privátban küldöm
Sziasztok. Amanda 19-ről valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Sziasztok!
Noémi 34-ről van tapasztalata valakinek?
Aki lakáson rendel arra is vigyáznak a másik szobában. Aki régi motoros közületek az tudja. Sőt mi több volt olyan is ahol kamerázva van a szoba, úgyhogy nem is zsarolják meg az ipsét, vagy fizet, vagy megy a felvétel az asszonynak.
valahogy képtelen vagyok megérteni, hogy 2022-ben, még tényleg opció bárkinek az ilyen utcai/autós dolog.
Jó szórakozást
Hát én is megnézném az arcát. Kíváncsiságból megnézném kiről van szó.
Hát egyenlőre úgy néz ki nem váltottuk meg a világot ezzel a topic-kal
Közben most jött errefelé Rita (20)
Hatalmas popsi, nagy cici nekem való. Szerintem meglátogatom holnap.
:D Nagypéntekre a feltámadás reménye alatt Ketrinből Dorisz lett!
Áldott Békés Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!
szerintem ez ilyen "önfelértékelés", mintha annyira luxus lenne, hogy őt análszex, esetleg transz kedvelők ne keressék. Mondjuk megnézném az arcát, mikor öltöznék fel, és közölném vele, hogy előtte egy transzi kicsit ügyesebb volt. Hozzátenném ennél a hirdetőnél nem voltam, csak a bemutatkozását olvastam, és már zártam is be az oldalát.
utóbbi 1-2 évben én mind a nő mind a transz hirdetőknél a változatosságot szeretem. Már rájöttem hogy 1-2-nél nem érdemes leragadni (főleg nőknél)
Szerintem csak egyszerű pigmentfolt, de semennyire nem zavaró. Genetika...bár lehet a hormonok is teszik, mert ugye a transziknál ez is benne lehet, mert biztos szednek készítményeket, akik ilyen szinten nőiesek, és tényleg nőként is élnek.
Én nem akarom elvenni a kedved, meg remélem megcáfolnak a fórumozók, de ez a transz téma eléggé tabu sokaknál. Max 1-2 kérdező jön, a másik része meg visszaolvas hogy kiket írtam be, mint akik ajánlottak.