Zsani(32)-nél járt már valaki ?
Elég régóta hirdet, de nem láttam még róla véleményt.
Pédé · Tag · Zsani(32)-nél járt már valaki ?
Elég régóta hirdet, de nem láttam még róla véleményt.
Sziasztok. A Sandra Lux néven hirdető hölgyről szeretnék információt kérni. Nem tudom,hogy hozzá vagy a fentébb említett Eszter 36 hoz érdemesebb elmenni? Köszönöm válaszotokat előre is.
MILFHUNTER · Tag · Ő aki most soproni, vagy egy másik?
Ketrin27,fogatlan kissebbségi!
Én elmenekültem,kerülendő!!!
Úgy látom a lehuzós brigád megint eltűnt jobb is így szerintem mindenkinek.
Sziasztok, bereggeltem már, hogy számos tapasztalaim közül megosszak veletek néhányat. Kezdem azokkal akik minden pénzt megérnek.
Az első az Nati, két havonta ellátogat ide Nyíregyre, elképesztő bomba test, gyönyörű szőke haj, tökéletes arc, 32 év körüli. Olyan a nő, hogy ő kefélt meg engem, nem pedig fordítva. Megdöbbentő volt, ilyen pózban még soha nem próbáltam.
Másik pedig a MichelleSweet, szintén vándorló. Életem legjobb franciáját tőle kaptam, teste egyszerűen tökéletes, magas csaj elképesztő kerek seggel és nagy feszes cicikkel.
Zita gyönyörű roma csaj elképesztő seggel és azonnali farok felállító, csábos mozgással, kisugárzással.
Anasztázia egyedülálló cukorfalat saját albiban, imádni való.
Dalma szintén, isteni francia.
Ajánlott még Gréti 19, VIP Virág, a Kimberly sem rossz.
Ivon nagyszerű, Orchidea szintén, Mira is falni való. Illetve voltak régiek, de ők már nem dolgznak így irreleváns.
Akiket nem ajánlok.
Most éppen Nati néven hirdető gyönyörű, roma csaj. Tényleg szép, nagyon az. Azonban a hatalmas, irgalmatlan nagy cibbon lord pasija már nem az. Tehát ha jártok hozzá, akkor a nagy fekete orkot támogatjátok.
Jazminka Hanka testvér páros. Személyesen ismerem őket. A Jazminka egyébként fantasztikusan .aszik, tényleg érti a dolgát. Neki sajnos mindig van valamilyen kis potkany stricije aki lehúzza, tehát ezért nem ajánlott. Hanka neki a nővére, sajnos neki is van egy gigantikus méretű munkakerülő parazitája, tehát erősen nem ajánlott. Fanni meg a tesója páros ugyan ez, csak pepitában. Lehúzás.
Merci nagyon jó volt régen , szép szőke csaj, csak sajnos az ork nála is befigyel, egy forintot nem szabad adni nekik. Viktória Amanda messzire kerülendő az előbb leírt okok miatt. Egyelőre ennyi, béke.
Sziasztok!
Homokkert, vasútállomás környékén nem tud valaki megbízható hírdetőt?
Előre is köszönöm
Szia !!!
Nézd, benned becsülöm, hogy legalább "face to face" módon játszol... van egy habitusom, és egy sportos múltam... nálam ez alapreakció,
ha valaki betámad, akkor én nem szarozok... és én nem ütögetek, akkor én zúzok... :)))
De az ellenfél nekem nem ellenség, hisz a győzelem is csak akkor értékes, ha tiszteled az ellenfeledet... én mindig azt teszem...
Nekem nincs szövetségesem, hidd el, hogy én senkit nem kértem, hogy "rúgjon beléd", ha én mondani akarok valamit, akkor azt én intézem...
A sok sutyorgótól viszont hányok... van, akikben van gerinc, másokban nincs... :) Pont szarom le őket, amúgy... :)))
Lehet velem nem egyet érteni, de úgy gondolom, ebben a fórumos dologban kajakra nincs értelem... ez egy fasz.ság úgy, ahogy van !!!
Lehet ezt totál viccre venni, ez az egyik út... vagy "komolykodni", de akkor kb. mindenkibe bele kellene kötni, kb. :D
A "retusált" képeket ellenző csávó már sokadszorra írogatja be az agymenéseit... miközben mind találkoztunk már olyan csajszikkal, akiknek
szépségét a képeik közel sem tudnák visszaadni... de a faszi, akinek amúgy totál pszicho feje van, csak hajtogatja újra és újra... :))))
Az ilyeneket miről is kéne meggyőzni ??? Aztán az ízlését sem irigylem, mellesleg ez sem mellékes, haha... :)))
Ez itt csak a jéghegy csúcsa... ha pedig belekezdenék abba, hogy miért is gondolom ezeket, akkor kajakra ki kéne nyílnom, amit én nem szeretnék,
és senkinek nem is javaslom... :) A fórum "érdekében" csatába szállók majd rájönnek, hogy miért is írtam, hogy egy ilyen meló a "legsziszifuszibb" munka... :)
A legjobbakat mindenkinek... olyan rövid ez az élet, élvezni kell, és a humor soha ne hagyjon el, az nagyon fontos... :)))
Üdv. Infernal
Valaki volt már a Mátészalkai Nelly 26-nál? Képei elég jók inkább már gyanúsan jók. Ha valakinek van bármi infója róla akkor megköszönöm! Akár privátban is jöhet.
?
Ki szólt hozzád kedves Niki? Tudod értelmezni mit jelent az előzmény a hozzászólás alatt, vagy még ez is magyarázatot igényel?
Akkor is Huszár ...vagy!🤣🤣Hiába külted ,moderálásra!
Te is vezényelsz?Te csuri!🤣Maradj csendben ,inkább Te!Mit ütöd az orrodat,olyan témába,amihez semmi közöd!
Na igen, ha valaki nem a valós korát adja meg, legalább annyi esze lehetne, hogy csendben marad.
Felhívtam, megbeszéltük az időt, helyett azt mondta ha a ház előtt vagyok hívjam háromszor hívtam fel sem vette vissza se hívott hogy bocsi.Szerintem ez mindent elmond a hozzá állásáról.
Alexan · Újonc · Sziasztok.Bár már írtam róla,de ma este sikerült újra találkoznom Eszter(36)-el.
https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/eszter/ivm
Arcra semmit nem változott.Csinos hölgy,szöszi haját két kis coffba kötötte.Alakja formás,bár combján jócskán fogyott.,cicik kézbe illők,kemény bimbókkal.Francia tudása nem változott,istenien csinálja.Érzékien és mohón falja.Missiben toltuk végig Eszterrel.Nagyon finom húsos puncija,jól reagált,jól csúszott a farkamon.Megint kielégülten távoztam tőle.
Koccolj , már le.Magaddal foglalkoz!🤑
Sziasztok Anett 26 nál járt már valaki?
Halftime nf-el csókositva 26 kocka csoki. Ilyen áldozatokhoz képest szerintem még szebb is lehetne.
Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Régóta kedvenceim között volt Debrecenből és mikor megláttam Nyh-n a hírdetését tudtam, hogy reggel azonnal hívnom kell.
Külsőre pont mint a fotókon, annyi eltéréssel, hogy élőben talán picit husibbnak hat, de egyáltalán nem dagi vagy ilyesmi, nagyon csinos, feszes mindenhol, szolibarna síma bőr, győnyőrű arányos cicik és kerek feszes popsi, őrülten szép kék szemek amiket szex közben nem fél használni. De ez mind látszik a fotókról is... Ami a képeken már nem jön át, az a személyisége. Szuper aranyos, kedves, beszédes, érdeklődő. Az lehetőségek listája nem túl hosszú, de amit vállal azt nekem teljesen rendben volt. Szex kifejezetten barátnős. Gondolom ehez azért kell az is, hogy milyen a partnere hozzáállása épp, de nagyon jól éreztem magam vele végig. Minden pózban szuperszexi, nem túl aktív, nem túl passzív, nagyon kellemes, nekem pont bejövős volt ezen a téren. Francia nagyon jó (óvszeres, az NF extra), nem mismásolja el, kényeztet ahogy kell, odateszi magát, változatos, figyel, hogy ne legyen monoton.
Egy szóval rendben volt minden, elégedetten távoztam, noha az elején a rózsák száma miatt izgultam kicsit, hogy minden rendben lesz e, de bizton állíthatom teljes mértékben megérte.
ui: Legközelebb ha erre jár talán választhatna másik kuckót... :)
Neked, nem osztottam lapot!*** moderálva - TISZTELETET! ***