Tudsz olyat? Régóta keresek.
Petya_001 · Tag · Tudsz olyat? Régóta keresek.
Én már új csajokhoz nem is megyek mert nincs róluk semmi infó bizonytalan az ember pedig biztos van közöttük tisztességes is ha nem lennének ezek a lehuzósok biztos mennék ujakhoz is de így maradnak a régi megbízható csajok.
Sokkal rosszabb lányok is elkérnek sajnos ennyit! Vagy kevesebbet mond de ott már minden is extra:)
Fizetés nélkül nem lehetett volna távozni?
Kicsirigó jobb ha nem dalolsz tovább, mert kandúrszemmel ez nagyon kényes téma neked és többet árt mint használ. Ettől függetlenül éljenek a csajok, hajrá fegyverbe hadsereg. A töketlenek pedig írjanak verseket és ne emlékiratokat. Asztalaviszta Stella
Pedig előbb vagy utóbb megkapják ha emberére akadnak ami késik az nem múlik.Meg nem kell hozzájuk menni.
Komolyan momdom nem értem miért törlik ki azt, hogy Jazminka21,a Hanka19,meg a Tinni csajszik nem ajanlottak?szándékosan akarnak rosszat másoknak? Ugy átvertek füstöltem. Így folytatják mehetnek a dutyiba, rendőségen lenne a helyük.
Hmm, ha jól emlékszem, húzós lesz az barátom! Nem tudom van-e benne annyi jó! De, majd a megtapasztalás megmutatja....
Amúgy meg ha ,kinyitnád a szemeidet a *** moderálva ***, 22+ van ki irva ,már jó ideje.Úgy hogy ,nyugodj meg,és ne azon idegeskedj ,hogy Én hány éves lehetek.
Felejcs már ell...Nem vagy Te senki ,hogy turkálj a magán életemben!
Szombathelyen húzza le az embereket jelenleg.
Vidékilányon Vivien(20) néven fut, rosszlányokon pedig Debóra(19).
Jól megszerkesztett szöveg. A kedvenc részem "nyugalom szigete."
Annak ellenére, hogy nagyon felnyomták az agyam, eléggé higgadt maradtam, természetemnél fogva.
Ajtót nyit, bemegyek. Épp hogy leraktam a kabátot, meg a táskát, mondja hogy akkor fürdés előtt a pénz.
Már itt kellett volna eljönnöm.
Elmegyek fürdeni, egy kupak nélküli tusfürdő a kád szélén. Más semmi. Érdekes szagú, kifejezetten nem kellemes tapintású törölköző.
Visszamegyek, mondja feküdjek le. Levette a felsőjét, de még hozzáérni sem lehetett.
Aztán elkezdte unott arccal verni. Sokat mondok ha egy percig volt a szájában a 15 percből. Azt mondja, mit gondoltál? Hogy végig a számban lesz?
Aztán mondtam neki, hogy ezt otthon is meg tudom csinálni.
Majd befutott a barátnője szétálló fogakkal, eléggé igénytelen kinézettel. Ő csatlakozna +25ezerért.
Visszautasítottam, majd mindenféle trágár jelzővel illetett.
Közben bekiabált a szobába is utána, hogy jönnek hozzá, szóval siessünk.
Még verte egy kicsit, aztán mondtam hogy ebből most lett elegem és eljöttem. Még az ajtóból mindenfélét üvöltözött felém.
Remélem azt a 25 ezret Debóra logopédusra, a barátnője pedig fogorvosra költik.
(De esküszöm amíg megírtam ezt a szöveget kb 50x kellett azt az ellenőrzést végignyomni a buszokkal meg a tűzcsappal, jobban felnyomta az agyam, mint ez a két bohóc!)
A lényeg, hogy kerüljétek el őket, jó messzire.
Elég durva, hogy ezt szemrebbenés nélkül képesek végignyomni.
Airgeneral · Újonc · Annanicol. Dögös csaj, élmény akció, de semmi különlegeset nem nyújtott.
Airgeneral · Újonc · Köszi az infót!
Petya_001 · Tag · Woow! Tényleg szép!
Szoasztok! Csak hogy legyen valami jó is a fórumon! Kimberlyt érdemes meglátogatni tudtommal nyiregyen nem volt még nem tudom mennyire ismeritek! Korrekt szép lány! Én debrecenbe találkoztam vele jól éreztem magam vele:)
Petya_001 · Tag · Látod ez az! Jópáran voltak már, és rosszul sült el a dolog, de senki sem írta meg. Pedig itt, erről is kellene beszélni.
Sziasztok!
Valaki tud olyan hirdetőt, ahol van masszázságy és lehet azon szexelni?
Jöhet privátban is.
Előre is köszönöm :)
CelticsFan
Sziasztok. Pindurkáról valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm.
Totálisan az a véleményem ami neked JohnB, megtoldva azzal amit gyermek koromban belém vertek. " Aki hazudik az lop is" Vagyis aki hazudik mondjuk az években vagy egyéb adatokban, az más furcsaságokra is képes, és nem veszi figyelembe a legnagyobb nemi szervet, a férfi agyat. Van amikor a férfi képzelet egy nagyseggű, tenyerestalpas nőt keres, van amikor ennek ellenkezőjét, de amikor már elképzelte, hogy mi fog történni akkor óriási csapás, ha át kell programozni az akciót. Úgy gondolom ezt a részt nem igen szokták kitárgyalni és ez iszonyúan sok stresszet okoz mindkét oldalon. Tehát lányok ne füllentsetek, ha tartós megbízható , visszajáró partnereket kerestek. Persze ha nem ez a cél akkor a gyöplűt dobjátok a lovak közé osztán hajts, viszont ilyenkor készüljetek föl néhány élet pofonra is. A moderátoroknak pedig nem egyszerű a dolguk, de mi lenne ha ezekről a dolgokról Ők győznék meg a hirdetőket. Egyébként minden tiszteletem és megbecsülésem azoké a hölgyeké akik megpróbálnak tisztán szolgáltatni, ami valljuk be néha rettenetesen nehéz. Éljenek a csajok. Béla
Aranyos,kedves kiscsaj.Csak sajnos a műsor gyenge..