Köszönöm .Aranyos tőled. 🙂
Köszönöm .Aranyos tőled. 🙂
Sziasztok Makktársak!
Esetleg van infója valakinek Nui (40+) masszőr csajról?
Szívesen venném! Köszi előre is!
Én is kiváncsi lennék rá. Régebben szexpartnerként hirdetett, aztán eltűnt, most meg csak masszázst vállal (?)
Melissza 26-ról valaki vélemény?
A képeken ő van de sokkal előnyösebb mint élőben!
Közvetlen, kedves hozza a kötelezőt de semmi extra.
A mostani felhozatalból még így is a jobbak közé sorolható!
MILFHUNTER · Tag · 22 év alatt, akkor olyan 6-7 körül évente, azaz átlagban 2 havonta 1 hirdető. Ha így nézed nem olyan sok
augusztusban én 5 hét alatt voltam 8 különböznél, novemberben 3 hét alatt 6. Heti 2-re törekszem mindig ha otthon vagyok, de nem darabszám a lényeg hanem hogy jó legyen. Remélem áprilisra erős mezőny lesz errefelé.
Voltak kellemes meglepetések, de nagy csalódások szerencsére nem
Pár napja meglátogattam Aniko25 leányzót! vissza biztos nem megyek kor egyáltalán nem valós inkább 35 arca kicsit viseltes de ez relatív .. hozzáállással nincs gond csinálja a dolgát és ennyi. rossz választás volt!
Igen, 17 (!!!) elutasított értékelése van. No comment..
Teron · Újonc · Sziasztok! Debrecen vagy környékén nincs véletlen Jappán vagy Kínai elérhető hölgy?
146. , immár. Mindez 22 év alatt.......
Kedves Forumozok.Privatba irna esetleg valaki Masszazs Reginarol velemenyt?Messzirol utaznek hozza.
Sziasztok. Noémi 34 ről mit lehet tudni. Elég csini,szexi csajszi a fotókon. Ha a hozzáállása is jó akkor megvan az én jövő heti kiszemeltem. :-)
Üdv, Kamerad,
hát igen, közös imádatunk tárgya a negyvenes évei elején jár, ha gyereket akar, akkor most van a vállalhatósági határon. Az Úristen áldása legyen a Szépségen, mert megérdemli.
De ábrándozni azért kell, mert ha a régi jó időket nem felejtjük el, akkor azok újra ránk köszönhetnek.
Sziaztok! Ma este voltam Bahar nevű hölgynél ..Nagyon kedves és odaadó Hölgy ! :) Minden olyan társamnak ajánlom aki tudja hogy kell báni egy kedves Hölgyel és nőként kezeli! Én biztos visszamegyek!!!! :)
Hello!
Elfogyasztottam a 145. partneremet.....
Megőrülök...... ez már sok:PP
Ezen az oldalon Vivien30 és Amanda37 tök jó fej szolgáltatók, és nem kell tartani lehuzástól, meg a sokféle trükktől. Mindkettő megvolt többször is, és ezek a hölgyek tiszteletre méltóan teljesítettek. Őszintén becsülöm őket. Béla
Kedves Sógorom ! Ne ábrándozzál, mert azt már régen megmondták, hogy az ábrándozás az élet megrontója.Örülj neki, hogy /érzésem szerint/, most talán jó úton jár.
Egyébként szerinted hogy bírna ki most
már lassan egy évet, ahogy írtad "normális" férfi nélkül?
Ez engem is érdekelne. Szemezgetek vele már egy ideje.
A Kassain a buszmegállóban is szokott 1 miniszoknyás ülni és integet, ha autóval elhaladsz ott. Már volt, hogy láttam amikor megállt és felvette valaki.
Igen, igazad van, de én egy önző dög vagyok, aki nagyon szeretett vele lenni, és alig várja, hogy újra elérhető legyen.
Különben a férfinem szégyene, hogy ezt a jó nőt egyetlen normális hím sem markolta fel, nem vonszolta oltár elé, és nem gyártott neki 4-5 gyereket.