"Talááááld már föl magad Csoki!" - by Lali in GlassTiger1
Gogli a barátunk, ezen a művésznéven rákeresel és íme , egyes szereplős rucis képei a mostani hirdetésében is fellelhetőek.
Backy34 egyébként...
Üdv:
spray
"Talááááld már föl magad Csoki!" - by Lali in GlassTiger1
Gogli a barátunk, ezen a művésznéven rákeresel és íme , egyes szereplős rucis képei a mostani hirdetésében is fellelhetőek.
Backy34 egyébként...
Üdv:
spray
Kiről is van szó?
Rendben van ez így, csak annó nekem igen szűkszavúan csak annyit mondott rákérdezésre, hogy van egy előjáték, és egy aktus. Ennyi.
Hát nem szorítja ki a vért a pucámból , az szent! Bár bevallom, év elején voltam nála és nekem akkor nagyon bejött, alacsonyabb vékony szőke tűsarkúban, fekete csipkebodyban, nagy cicikkel és hosszú vörös körmökkel (halálom), kedves volt velem, amolyan kis tűzrőlpattant, piszkosul jó fr., oda-vissza, majd aktus végén doggy, mikor kikaptam hogy rálőjem , megperdült az ágyon négykézláb maradva felém fordult és nyomta rá a brére a fejét , tele is lőttem a száját. Tisztára az egykori Alexa!! Azóta megnézve a filmes műalkotásait, még jobban bejön (biztos nem vaok normális:-P), ez van. Azóta nem voltam nála, most terveztem, de megjött időközben Dominika és tegnap Mia is úgyhogy a bőség zavara!!:-) Még jó, hogy tavasz van!!!:-)) jjja és Hanna26-ot is itt váratom már mióta....
Üdv:
spray
Ez a "szeretem, nem szeretem" vállalás tájékoztató jellegű értelmezésében igaz, de én ezekre mindig kitérek a telefonbeszélgetés alatt, mert a témára adott válaszok, reakciók mindig hordoznak magukban plusz információt. Érdemes ott rákérdezni, hogy miképpen fest egy alap óra és ebbe mi tartozik bele, mi az ami szimpátiától függ és a válasz mikéntje az igazi válasz arra, hogy ezekből mi az, ami valóban kedvére lehet. Érdekes eredmények szoktak születni....
Nándi · Őstag · Gina Brigitta újra köreinkben! Filmjeit elnézve a "Tarzani" harngjáték sejlik fel képzeletemben! :D
2 éve volt Anett30 néven a honvéd utcai panoráma liftes útépítésű társasházban egy pont ilyen csaj. A hangját már nem ismerném fel, ezért nem tudom a hang alapján beazonosítani. Masszázsról csak addig volt szó, amíg elmondta, hogy szimpátia alapján lehet másról is beszélni. A helyszínen már szóba sem került más a szexen kívül. Fergeteges volt, 2-3 nap múlva újra ott voltam.
Szia! Chat-ben, bal felső ikon Privát, ott találod.
Régebben együttlétet is vállalt. Nagyon kedves, nagyon odaadó, jó szerető. Nekem kicsit vékony, de ettől eltekintve mennék hozzá, ha nem csak masszázs lenne. Hiányzik!
Nem találom, hova írtál?
Harrrangozó Teri ...;-))
Privát chaten egy kedves haveromnak ugyanez volt a véleménye , mint neked, szinte szóról szóra.
Ezek szerint a végkifejletnél nem hangzott el egy magabiztos, férfias Tarzan-üvöltés??:-)
Üdv:
spray
Ninettke-Heni páros
Üdv:
spray
"Mondtam én, hogy be fog ez indulni!" - by Kakszi bácsi in GlassTiger2. ;-)
(így elnézve a debreceni fórum alakulását...)
Üdv:
spray
Írtam privátban, arra számíts, ha mész nála.
Sziasztok, pont én is az Ircsiröl akartam érdeklődni:) Annyi pozitiv neki így látatlanba hogy legalább ő bevallja hogy roma, nem pedig a (romákat nem fogadok, s kinyitja az ajtót egy roma csaj:) ) ez a nevetséges!! Képei elég nyerők , megéri hozzá menni? Jöhet privátba is akár;)
Bogi 24-ről van valakinek infója?
Akinek nincs, küldjön egy: 👎
Szia. Hívd fel a 4 Kezes Masszázs 32- néven hírdető hölgyeket! Biztosan csalódás mentes lesz!
Kedves Ircsi!
Jó lenne ha megfontolnád hogy az oldaladon kitennéd a szeretem, vállalom, nem szeretném tájékoztatást. Ez részedről egyértelmű iránymutatás volna a kedves érdeklődő vendégeknek.
Mert így azzal szembesülnek, hogy nálad derül ki valójában mit tartalmaz a fél vagy órás program.
De ha javaslati szinten sorozatosan elbuknak nálad az építő jellegű észrevételek, az ide látogatók megfontolják majd hogy igénybe veszik-e így a szolgáltatást.
Egyébként az egyik legjobb szolgáltató lehetnél Nyíregyházán.
Annanicole, kinga 35, Minnie és endzsi akiket nyugodt szívvel mondanék a felhozatalból
Normális , korrekt és jó hangulatú kiscsaj, a végét arra értettem, hogy hangulat ingadozós *** moderálva ***, de lehet pont ezért jön be. Szolgáltatás téren is ajánlom, oké a franciája, nagyon jól mozog és ha nem szereted a csendes lányokat akkor itt kiélheted magad mert nagyon jó hangokat ad ki.