Szia! Nem tudok neked privátban üzenni. Rám írnál? :)
Szia! Nem tudok neked privátban üzenni. Rám írnál? :)
Üdv! Barby(20)-ról valakinek vélemény?
A stadion környékén és a klinikánál vannak, de a hadházyi út végén is van egy két latin szerető a hétvégére! Azért én lebeszélnélek róla, nagyon tré és kismillió szempontból rizikós is!
..a Petőfi térről hova huzódtak a lányok ?
Négy hetente jön debibe egy hétre, ami elvileg a jövő héten esedékes.
Üdv mindenkinek! Pár rövid értékelés cserébe ha valaki tud infót Ketrin 20 rol aki masszázs T hirdet akár privát üzenet bem is! Veronikát látogattam mostanában számomra romlott a teljesítmény régebben aktívabb volt csalódás,Lotti Maradt a régi jó szolgáltatás,Dolly szintén kedves kicsi nő , arcra kicsit fura de nem az ő hibája,husis de aranyos odateszi magát. Helena28 profi igazi jó szerető szerepet nyújt nyiregyen jár mindig felkeresem. Barbi33nekem csalódás volt a képek alapján de egyben jó ha nincs más!
Ezt a Hidegségi szopos csajt nem ajánlom senkinek, csak atbaszas
Hali! Dohány utca vagy Kert köz környékén tudtok hírdetőt? Jöhet privibe is.
Ketrin 30 kamu vagy van más popós?
Sziasztok! Nekem csak három különböző telószámom van,de hála Isten egyiken sem lehet elérni. Sokat beszélgettünk, és nekem az a meggyőződésem, hogy Ő nem ide való.
Ezzel egyáltalán nem a többi szolgáltatót szeretném leminősíteni, hanem inkább őt felmagasztalni.Bár nagyon fáj, de remélem hogy a csalódásai után megtalálja az igazi utat, amit
kijelölt a sors a számára. Ha mégis visszatérne, ami persze előfordulhat, az szerintem számunkra öröm, számára egy újabb csalódás végjátéka lehet. Úgyhogy akkor fogadjátok kellő
tisztelettel és határtalan szeretettel
orgazmo · Újonc · Lehet én rontom el a dolgot de sehol nem találok elérhetőséget Abigélhez. Akinek meg van a link vagy a telszám, PM-ben elküldené?
Kösziii!
Üdv mindenkinek,
A SzopócsodaViki néven futó lányról van valami infó? Nekem nem vette fel a telefont a megbeszélt időpontban.
Sziasztok keressetek bátran
Auto kaland
Sziasztok
Tudtok ajánlani olyan pécsi hölgyet, aki nem lehúzós, hanem tényleg megadja azt, amit megbeszéltünk? És nem óranézegetős, futószalag-feelinges?
Köszönöm előre is.
Sziasztok. Chanelt meglatogatta már valaki mert képek alapján elég jónak tűnik? :)
Sziasztok,
par napja bongeszem a lanyokat (eddig csak masszazs extrakkal szolgaltatast vettem igenybe), de a kepek alapjan nem valami fenyes a felhozatal. Es mivel az ertekeleseket nem szeretik, igy azok alapjan sem tudok elindulni.
Tudnatok olyan not ajanlani, aki termeszetesen szep, es melle meg ertelmes is?
Koszi!
Nem azért kaptam tőle magánszámot, hogy terjesszem. Ezt én megtiszteltetésnek érzem, nem élhetek vele vissza.
Gabo30 · Kvázi-tag · Elmegy a pasi a dokihoz: - Doktor úr, segítsen rajtam, nincs erekcióm. - Megpróbáljuk sokkterápiával. A péniszére erősít egy pár elektródát, aztán kezdi... - 10 Volt : áll? - Nem. - 50 Volt : áll? - Nem. - 100 Volt : áll? - Nem. - 220 Volt : áll? - Nem, de már szépen világít.🤣🤣🤣
Hello!
Camillát jó szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a kis, gömbölyded csajokat.
Jó volt vele: millió puszi:))))
Ehhez a két "nőhőz"még véletlenül se menjetek.
A fekete aki vállalja az arcát már országszerte b...a át az embereket.Van hogy Tina van hogy Dia néven...de biztos megváltoztatja majd ezeket is.
Lehúzós,átba...ós nőszemélyek akik semmit nem teljesítenek a telefonban beígértből....a jellemzéseiken látszik is,persze most még...majd azt is el fogják tüntetni....messziről kerülendők.