Végre újra együtt lehetek veled drága Bahar.Isteni vagy mint mindig.Bájos mosoly , gyönyörű tekintet ,és formás tested ismét magával ragadott.Egyenesen imádom a személyiségedet.Egy Isten Nő vagy.Csak ajállani tudom .
Végre újra együtt lehetek veled drága Bahar.Isteni vagy mint mindig.Bájos mosoly , gyönyörű tekintet ,és formás tested ismét magával ragadott.Egyenesen imádom a személyiségedet.Egy Isten Nő vagy.Csak ajállani tudom .
+36302844291
Pusztamagyaród
Marian
Sajnos nehezen lehet el érni telefonon utánna
Zaklatoan küldi a csóró sms eket meg más számról hívogat
Akinek családja van ne hívja ha jót akar magának
A kapcsolatom segítségével így ment tönkre
Persze utánna el mentem hozzá hogy ezt tisztázzuk de a képei mást mutatnak de sajnos a személyes találkozó után megdöbbenve menekültem mert teljesen másként néz ki nem ö van a fotókon
Így magamból indulva nem ajánlatos a hölgy
Amit még tudni kell férfi tartózkodik vele
Valószínűleg futtatja
Se ujjazás, se kölcsönös natur F. Nálam így felejtős a művésznő.
Sziasztok Lizánál járt valaki?
Nem átverés, a képeken ő van tizenjópár kilóval ezelőtt. De ez nem von le az értékéből! Aranyos, közvetlen. A franciája tényleg nagyon jó.
Az itt a baj hogy jóvá hagyás után jelenik meg csak a panasz vagy bármi így könnyen becsaphatnak a hirdetők ez itt a baj pedig ezt nem így kéne megoldani mert nem tudol panszat mutatni az itteni látogatok felé mert csak jováhgyás után látszik meg de az igzság nem fog ki jutni soha mert a hirdető hadija jóvá akkor úgy is az jut ki amit ő akkor és így ezért nem lehet védekezni ki csap be meg ki nem ez így nagyon nem oké szerintem de ki hogy van ezzel a kérdésel kiváncsi vagyok mert ez így igazságtalan
csak úgy lehetne kiszürni ah normálisan éngedve lenne jó és a rossz is és nem a hirdtő szabja meg !!!!!
Az itt a baj hogy jóvá hagyás után jelenik meg csak a panasz vagy bármi így könnyen becsaphatnak a hirdetők ez itt a baj pedig ezt nem így kéne megoldani mert nem tudol panszat mutatni az itteni látogatok felé mert csak jováhgyás után látszik meg de az igzság nem fog ki jutni soha mert a hirdető hadija jóvá akkor úgy is az jut ki amit ő akkor és így ezért nem lehet védekezni ki csap be meg ki nem ez így nagyon nem oké szerintem de ki hogy van ezzel a kérdésel kiváncsi vagyok mert ez így igazságtalan
csak úgy lehetne kiszürni ah normálisan éngedve lenne jó és a rossz is és nem a hirdtő szbja meg !!!!!
Sziasztok érdeklődnék Éviről van valami tapasztalat?
Sziasztok. Melyik csajszik vannak a tóciban? Privátban jöhet. Köszi
Nekem volt "szerencsém" egyszer találkozni vele, mivel egy olyan lányhoz mentem Kecskeméten, aki közös albérletben volt Reginával.
Talán nem volt egyezményes megállapodás közöttük, hogy mikor ne flangáljanak az előszobában, vagy csupán a sors akarta így, hogy láthassam.
Őszintén megvallva nekem is megfordult már a fejemben az a gondolat, hogy meglátogatom őt, de akkor és ott eldöntöttem, hogy nem teszem.
Bennem nem indított el semmit, inkább egy antipatikus ember benyomását keltette.
Persze nem mondom azt, hogy nem bújnék vele ágyba egyszer, mert külsőleg rendben van, de masszázsra semmiképpen sem, mert azt tanulni kell.
Alexan · Újonc · Hopp ez véletlen unlike lett.Bocs!Szofi egy örök etalon lesz.Szerencsére azért még akad pár hasonló hírdető.
Nina (35) - nagyon csábító, milf kategória. Volt már nála valaki?
Hova az a nagy sietség, hol van még Karácsony. Amire megjön a fórum válasz addigra a lányok már férjhez is mentek, és a második keresztelőre készülnek, da a lényeg hogy mozgásban maradjunk, Béláim.
Régi éjszakai életből rengeteg lányt ismerek országszerte. Nagyon sokan írnak egymásról beszámolókat, (előfordul hogy nem csak pozitívat) nem csak itt más oldalakon is. Sehol sem egyszerű tuti jót találni. Személyesen ismerek pesten olyan lányokat akiknek több mint 100 pozitív értékelése van de a valóság a közelében sincs azoknak tartalmához. Én már csak ritkán járok dolgozó lányokhoz, van 1-2 örök kedvencem (nem olcsóak), ha nem jön össze vmi free 2-3 hétig akkor felcsapom a telefonkönyvet.
Sziasztok
Vandárol valakinek esetleg tapasztalat??
Sziasztok ,ma is voltam,a Szombathelyen hirdető Bahar- nálunk,Azt hiszem,nyugodt szívvel mondhatom hogy a legszebb hölgy a Szombathelyi hirdetők között.Nagyon jó tapasztalataim,éS élményeim vannak vele kapcsolatban.Azoknak ,a férfi társaimnak ajánlom,aki valóban egy korrekt, és gyönyörű hölgy társaságára vágynak.Egy jó ideje vissza járós vendége vagyok, és maradok is.Csókollak kis Hercegnő.
*** kérjük az önreklám mellőzését! ***
Biankánál voltam egyszer már. Csinos kislány. Csalódás a külsőt illetően nem fog érni. Kellemes francia, lehet irányítani és kutyusban nagyon szép látvány tárul eléd. Bár kezdeményező és gyakran néz a szemedbe fr közben, meg szex közben is, de lehet érezni rajta egy kis félénkséget. Kellemesen éreztem magam vele, de annyira nem fogott meg, hogy rendszeres vendége legyek. Megbánni nem fogod, ha meglátogatod.
Na hogy pontot tegyük ennek a végére ez volt az utolsó hogy bár melyikötök fel jön extrázik fél vagy az 1 óránál többet marad, és a végén be jelletittek hogy komadosok vagytok rendőrök vagytok és nem fizetek .Leg közelebb abba a Szent minutumba ÉN FOGOK RENDŐRT HÍVNI RÁTOK .Ez annak a vörös Lászlónak is szól aki ma volt nálam és ugyan ezt sütőte el .írom a telefon számát :06202155437.Kizárolag normális józan gondolkodású embereket fogadok és várok .
Bianka (22) tényleg ennyire formás, szexi vagy átverés az egész?
Tapasztalatokat várom privát üzenetben is.
Itt is az van, légy nyugodt. Kivétel azért van, de ők speciális esetek mind. Az "utazgatós" nők esetében viszont itt is az a felállás. Lett volna olyan akinél 30 nótában jött ki egy gyenge félóra extrázva.