Nagyon sok boldog nőnapot kívánok hölgyeim! Szép napot!
Nagyon sok boldog nőnapot kívánok hölgyeim! Szép napot!
Nagyon sok boldog nőnapot kívánok hölgyeim! Legyen ma csodaszép napotok! :-*
Köszönöm 🤭
Minden kedves hölgynek BOLDOG NŐNAPOT kívánok!
🌹😘🌹
Nándi · Őstag · Csatlakozom! :D
ghost1 · Újonc · Boldog nőnapot kívánok a hölgyeknek! :)
staffi · Őstag · Kezd a Zitával csinos szép csaj jo szolgaltato, ami a képeken van azt kapod élőbe is, aztan menj a Denisához... ha kedveled a 35-40 éves korosztályt...😉 képek kicsit mássabbak... de megbizhato hölgy ... régebben többet tartozkodott Nyiregyen,mostanaba kicsit ritkábban.
staffi · Őstag · Boldog NŐNAPOT hölgyeim⚘🌷🌺🌺🌺⚘⚘⚘🌷🌷🌹🌹🌹
Palika28 · Újonc · Sziasztok. Tanácstalan vagyok a holnapi látogatással kapcsolatban. Mind a két hölgy régi kiszemelt. Csak nevet kerek. Zita22 vagy Denisa? Privibe is jöhet infó is. Köszi
Tisztelt DominaImádó Fiú! A lenti apró hirdetésben hirdető lányokhoz nem szabad SOHA menni!A szóban forgó hölgy képei egyszerűen visszataszítóak a leírtak általánosságban másnál is csak iránymutatóak,de fele sem igaz!Az ott szereplő képek alig tükrözik a valóságot!Rengeteget tudnák mesélni a rossz tapasztalatról!
Akkor marad a privát chat!??
Üdv:
spray
Egy h@zibulin belül ismerkedtem vele nagy oromomre mivel már regota szemezgettem vele. Bahar iszonyatosan szép dekoratív gyönyörű nő. A fotóin keresztül is megfogott, de élőben még szeb. És ha már így alakult, éltem is s lehetőséggel. Mindenel meg voltam elégedve amit kértem azt kaptam. Nem kérdés hogy vissza jarok e hozzá. Természetesen ahogy tehetem keresni foglak drága Bahar. Köszönöm😘💕 (hamarosan keresni foglak ismét) gyonyoruseg.
Alexan · Újonc · Sziasztok MK társak!
Tegnap ellátogattam Jázmin (35) -höz.
Búza térhez közel fogadott.A találka jónak
igérkezett.Kedves hölgy.Kerek popsi,kerek poci, de formás,cicik már nincsenek formában,mint a képeken.Tetthely kis szoba,egyszemélyes heverőn.Álló helyzetben,szerszám gyengéd,ajkak közötti hergelése,ami elég jó volt.Kölcsönös francia,nem kaptam igazán visszajelzést.Misszi és lovaglás. Aktus közben a keze ott tartja a puncijához,mivel a "csattogós" aktust nem díjjazza.Kicsit rá is segít két ujja szorításával a szerszámra,ami jó is lenne,de mégse.
Múlt héten újra voltam Lénuska(31)-nél.Tűzoltóság közelében.
Arcra nem változott.Mosolygós,kedves és jó beszélgető partner.Kerekded poci,cicik még mindig szép nagyok,már hegyesen fogadott fürdés után.Ezt a bimbóra adott puszival díjjaztam.Viszont még mindig érzékenyek.Csak érzéssel puszilgattam a hegyes bimbót.Isteni francia,bő nyálasan.finoman,kölcsönös francia majd,misszi és lovaglás a végére.Kicsit hiányérzetem volt,hogy nem kaptam kölcsönös franciánál visszajelzéseket,de az igaz ,már késői időben érkeztem.Hozza a várt szinvonalat.Ügyes és vendégcentrikus.
dingo fenyegeted a vendégeimet ?Hogy ne menjenek ki írni rólam ha nem akarják azt hogy azonnal ellen véleményezd amit ők írnak?Jeleztem a szerkesztőség felé. Undorító vagy!De legalább ki derült miben mesterkedtél egész idáig!
Aranyos vagy
😘😘😘
Köszönöm 🥰
ez jó duma!!! dingo, garaimark: köszi az infokat!
Bahar csak figyelmeztelek hogy egy dongó nevű forumozo meg fenyegetett ,hogy ne mérjék rólad ki írni mert szonnal ellenvêlemênyezni fog!Tisztelt Szerkesztőség kérdezni szeretnék.Ez meg engedett???Ugyan is ez pontosan arról szól ,hogy itt van vagy vannak fórumozók akik egyes hirdetők lejáratásán dolgoznak.
dongó!Örülnék ha nem fenyegetnêl belső üzenetben.Azt írtad ne irogassak a fórumon ha nem akarok ellenvêlemênyt.Nem ismerjük egymást jóból szólok.Mêg egy fenyegetés és feljelentelek ebbe biztos lehetsz!!!
Ha valóban vannak ilyen jellemtelen emberek akkor igazat adok neked jól is teszed.Gondolom nem véletlenül írtad ezt ki.