Kedvesem!
Az Oooooojeeeeee artikuláció is megfelelő lesz! :D
Nándi · Őstag · Kedvesem!
Az Oooooojeeeeee artikuláció is megfelelő lesz! :D
Felhívnám a bi ügyvédnő figyelmét, hogy ha lehetséges ne erre a fórumra másolja már be, mindig ugyanazt a szöveget.
Egyébként jómagam úgy gondolom hogy nem tisztességes senkit sem sértegetni.
De, ha egy szolgáltatóval elégedetlenek vagyunk,
vagy látogatáskor észlelhető problémák merülnek
fel. Utalok itt furcsa viselkedés, mosoly, ami egyértelműen ment. gond, vagy szájhigiénes probléma, stb..... hova máshová jelezhetnénk egymásnak.
Bikuci007 · Újonc · Szia! Leszel valamikor elérhető újra?
Saját tapasztalat, nekem jó élmény volt. Nem zárom ki olvashattál rosszat róla de itt igazából bárki megtalálhat bárkit rossz/jó hangulatában és ez alapján mond róla véleményt. Az is lehet valaki bunkó aztán a lány is úgy áll hozzá. Ezért lenne jobb itt több vélemény/tapasztalat leírva!
Kinga tényleg jó? Olvastam róla elég negatív véleményt.
Kinga tényleg jó. Olvastam róla elég nehgatív véleményt.
Ugy latom, Pindurka az utolso napjara feltoltott par kamu kepet, “mar ugyis mindegy” alapon
Micsoda kommentek Kedves Úrak!☝🙈😀😊
Kezdek zavarba jönni.🙈🙈😜😊😄🤣🤷♀️🤭🤭
:-)))
"Figyelj! Picit állj hátrébb.... nekem ma nehéz napom volt, úgyhogy mondjad, hogy mit akarsz b*zdmeg!" :-))
- A királylány egyszer volt, aztán meg nem volt. Turbó változat. :-)
Üdv:
spray
Wow!Micsoda pazar válasz kérem! 😄🙈😊😊
Visongani nem szoktam.Hisz nem tartom malacnának magam Nandika!😄😄
De aranyos kedves vagy,koszonom a meghívast!😃✌😀🤗
Neked viszont aranyom naponta több neved is van.Az biztos okot ad a bizalomra,ugye? xD
Véleményem szerint egy jól menő ügyvédnek vagy ha csak egy egyszerü is az nem keresel ilyen helyen főleg meg nem fedi fel magát a jó hírneve végettmeg ráadásul nem férjestől
-Főnök,királynőset.
-Nincs az az isten.
-Hozok sört.
-Akkor van.
Szerinted?:-)
"Kösz Csoki, sokat segítettél!" - by Lali in GlassTiger2 büfékocsis-túszejtős jelenet.... :-)
Üdv:
spray
Szia!
Véletlenül sem akartam a lelkivilágodba gázolni, csupán lemaradt a hangulatjel, tehát:
"Találd már föl magad Csoki!" by Lali in GlassTiger1 :-))
Érdemes rá, hogy meglátogasd, ha gondolod;-)
Üdv:
spray
Gyere!!;-)
bifeleség · Újonc · keresnék Nyíregyházán hölgyet aki masszírozna, és közben el is jutattna a csúcsra , akár többször is . - nincs ilyen????????? :((((((((((((((((((
Nándi · Őstag · Kedvesem!
Az én filmjeim csak zártkörű vetítésen tekinthetőek meg!
Meglátom mit tehetek az érdekedben!
Talán összehívok négy-öt havert illetve téged díszvendégnek!
És indulhat a "vetítés" ha én nem is te biztosan visongassz majd a gyönyörtől!
Nándi · Őstag · Tegnap, 11:34
Gina Brigitta újra köreinkben! Filmjeit elnézve a "Tarzani" harngjáték sejlik fel képzeletemben! :D
Hello Nándika.🤣Szívesen megnéznélek te,hogy visítasz meg Tarzant is túl szárnyalnád szerintem. 😊😊👌