Már az elején ilyen volt, vagy csak a csokiátvétel után? Azért nem mindegy, mert ha már így viselkedett a kapcsolatfelvétel alatt is, akkor a felelősség a tiéd!
Már az elején ilyen volt, vagy csak a csokiátvétel után? Azért nem mindegy, mert ha már így viselkedett a kapcsolatfelvétel alatt is, akkor a felelősség a tiéd!
A név mindenképpen ismerős! Nagyon sokat számít a külső, ez az első ami megfog, de a folytatás is nagyon kell, roppant fontos, hogy kialakuljon egy természetes és mégis fülledt, léha erotikus feeling, ami rávezet a szexre! Én ezt nem tudom érzékletesen leírni...! A legtöbb nő, nem tud és/vagy nem is akar feloldódni az esemény alatt, és van egy magas %, aki meg eljátsza, hogy jó neki is. Ezért is sikamlós ez a téma! A legtöbb nő amit gondol erről az egészről, az a szex alatt tűpontosan megmutatkozik a feeling szintjén, ami szerintem a legfontosabb tényező. Ahogy éppen érzi magát az fog átjönni a szex alatt és nem az, amit beakar vetíteni. Sok nő soha nem tudja ezt a szerepet önmagának elfogadni, ezért van sok dráma. Így nem tudja magát soha átadni a szexnek.
Zoé Dior volt már nála valaki milyenek.
Igen sajnos de nem miattam nem keresnek ha nem saját önmaguk miatt! Én soha nem csináltam ilyet és nem voltam ill. vagyok rosszindulatú! Mindenkinek más a szolgáltatása (valaki ezt szereti valaki azt) De talán korrekt és normális szolgáltatást kellene nyújtani és lesz kellően elég visszatérő vendég. Aki ilyet csinál az kicsinyes óvodás gondolkodás véleményem szerint.
Sziasztok! Nem tudjátok Ivon mikor van nyiregyen? Csak jót hallottam róla. Köszönöm válaszokat!
Szia.
Az általad említett , 4-5 belevaló csajhoz nekem is van egy emlékem.
Kb . 10-12 évvel ezelőtt Síba nevezetű akkor 40 körüli nő megvolt?
Csodálatos alak, fenék, brutális sex. Etalon volt.
Sziasztok.
Tegnap Adél 25-nél jártam.
Bárcsak ne tettem volna.
A hölgy egy óriási átverés, a képei ellenére.
Kommunikáció nulla, akció nulla, kedvesség nulla,
semmit nem enged, irányítgat, parancsolgat,nem volt jó,
sőt kifejezetten kellemetlen volt, jó sok pénzért...
vigyázat ! ,nem tud (akar) vissaadni (?)
NAGY ÍVBEN KERÜLENDŐ !!!!
Moniqe Love DREAMRELAX nem érdekes?Járja az egész országot 2-3 napnál többet sehol nincs!Ma már volt Kanizsán is van,hogy egy napot van egy helyen!Luxus kategória!Csak francia van nála mindene szilikon 25 rózsaszál a tarifa és elvárja csokival érkezz!Megkérdeztem korábban,de nem mentem el hozzá!Még pesti viszonylatban is luxus és lehet pocsék is amit nyújt!Évek óta próbálkozik talán magában kellene keresnie a hibát!
Emily 24 most épp Rubina 23 lett 9 nap után!Nem bír eltakarodni erről az oldalról!Romákat nem fogad miközben ő maga is az volt olyan kép amiről lejött!A képek hasonlóak mindig a szöveg ugyanaz!Van olyan aki elmegy hozzá?
Nyilvánvaló, hogy több olyan lány/madame fogott össze ellened, akik az utóbbi időkben úgy gondolták, hogy miattad nem keresnek!,.. illetve az utóbbi napokban való "szereplésed" itt a fórumon ezt csak tovább erősítette bennük. Könnyen felismerhető az általános rosszindulat a bejegyzések tartalmára illetően adott lájkokból/diszlájkokból! Amelyik lány előtérbe kerül, vagy pajzsra emelik, azt bekóstolja a szakma!
Helló.
Nem Ő.
Én Kiara nevű hirdetőnél jártam.
A bejegyzésem után pár napig Kanizsán volt a hirdetése.
Most megint itt Nagyatádon hirdet. De valójában Mike lenne a helyszín.
Nem értem mire is jó elég bosszantó ez a játék, befoglalnak telefonon és nem jönnek el!Ha ilyen van megértem meg esik sokadjára ma egésznap 5 ember csinálta ezt!Egyes lánynak tisztelet a kivétel akinek nem inge ne vegye magára! szúróm a szemét mert nem kerestek elég pénzt a striciteknek?!!!Velem nem toltok ki csak azokkal akik normális emberekkel akik szeretnének a hozzám jönni.
Hívd kitartóan! Többnyire most már csütörtökönként lesz elérhető, hetente, vagy 2 hetente. Szerdán ha már látni lehet a hirdetését, akkor hívd és SMS-t is írj neki. A vállalkozása miatt jár ide és az azzal kapcsolatos problematika miatt van itt ritkábban, ez nincs összefüggésben a szex-el. Duál sim kártyával használja a telefonját, és sokat beszél a priváton, ezért is nehéz elérni. Bohókás, önfeledt nő, mindig minden helyről késik és mindig szórakozott. Az a lényeg, hogy hívd nyugodtan. Szerintem egyedülálló most, vagy egy nagyon rossz párkapcsolatban él és ilyen esetekben úgy áll a szexhez, hogy ami a dupla csövön kifér, azt tolja!
Azért ne mondj le róla! (Ékszer Viki) Azt azért el kell még itt mondani vele kapcsolatban, hogy felszedett vagy 4-5 kg pluszt amióta megismertem. Ez persze nincs hatással a szexuális étvágyára. Az ő szexhez való hozzáállása teljesen más dimenzió, mint amit itt-egy ilyen térben-a legjobb lányoknál is megtapasztalhat az ember! A részéről ez nem szolgáltatás és ezt egyből érezni fogod! Az elején én is röhögtem rajta, hogy ő ezt nem a csokiért műveli, azután kiderült egyből, hogy ez így van. Álszerény tapasztalatom szerint, ebben a közegben 24 év alatt, vagy 4-5 nőt ismertem csak meg ilyen hozzáállással. És a szex minőségét pedig 90%-ban már ez meghatározza!
Sziasztok!
Győrben hol lehet az utcán ismerkedni? Vannak kedvelt helyek?
Köszi
Ékszer Viki nálam is bakancslistás volt. Ezekszerint egyre kisebb az esélye, hogy betöltsem az űrt?
A rossz lány... Hirdető Szöszike 38 járt már valaki??
Full alkesz felejtős
Kíváncsi lennék, hogy mi lehet az oka a 2 dislike-nak? Nekik nem jött ne a lány? Nekem lenne alacsonyan az igényszintem?
Sziasztok,
Sopronban tudtok ajánlani lányt aki két férfit is vállal?