Nem tudom, én 26 éves vagyok
Nem tudom, én 26 éves vagyok
Nekem azt mondta, hogy nem vállalja, lehet akkor épp nem volt kedve vagy nem tudom.....
Az adatlap kitöltése még mindig nehezen megy sok szolgáltatónak.
Sokadjára járok úgy hogy felhívom, mennyiért vállalja X-et, aztán "ja azt nem vállalom".
De lelkem, akkor miért írod oda? Még meg sem látogatott az ügyfél, de máris csalódás éri.
Hol vannak már a Kamilla félék, akiknél a legnagyobb eltérés az volt, hogy amikor már a helyszínen voltál akkor az extrában írt dolgokból párat hozzácsapott az alapcsomaghoz?
Mariann kerülendő!!
Messziről!
Bár azt mondják, jó bornak nem kell cégér, de azért szerintem nem baj, ha dícsérjük egy kicsit, akihez szeretünk járni:
Szofi45
Sztem nem kell különösebben bemutatnom Debrecen egyik sarokkövét (by Jaman) , az etalont (by Alexan), főleg azok után , hogy évekkel ezelőtt megszületett itt a fórumon az addig és azóta is legtalálóbb, a lényeget legjobban megragadó és kifejező beszámoló TylerDurden tollából 2017-ben. És tényleg és még mindig: fiatalokkal simán partiban lévő módon magas, karcsú és csinos, ahogy már sokan soxor leírták és tényleg 8-10 évet simán tagadhatna a korából. Kedves és szép egyben karakteres arcával, megnyerő mosolyával stílusával. Ahogy korábban, novemberben is írtam : a legjobban azt értékelem benne, hogy nem csak szolgáltatást nyújt, hanem élményt is a megfelelő hangulattal. Nem is ragoznám tovább, unalomig lehetne ismételni a pozitívumokat, inkább néhány szösszenettel szolgálnék , amelyek együttléteink alkalmával történtek:
- tavalyi év utolsó látogatásán a szokásos felvezető műsor után doggyba pattant, majd kacéran hátrafordítva a fejét közölte: ' na ezt figyeld!' - és olyan tüzforrónak , szorosnak éreztem a punciját a farkamon, majd szét durrantam; nem tudom mit és hogy csinált, épp elég, ha ő tudja:-)
- nyáron alaposan megcsúsztam az egyik érkezéskor: először a kedves modorában majdnem kivágott, mint macskát sz*rni (egyébként sajnos jogosan), majd meggyőzte magát, hogy a rendelkezésre álló szűk 20 perc is épp elég lesz. Gyerekek! Kaptam egy Szofi-koncentrátumot, ilyen intenzív élményben nem volt részem sokáig, a vége felé már azt sem tudtam, mit művel rajtam de legvégül akkorát durrantam, hogy a termésem úgy lógott a jobb cickón, mint Shrek t*knya a gomba kalapján a 'boldogan amíg meg nem ....' varázsital elfogyasztása után:-) Alig bírtam távozni.....
- amit igyexem mindig állandó programmá tenni az együttlétek során az a francia: nem véletlenül, az itteni versenyzők közül, nyilván, akiknél voltam, Szofika puncija a legillatosabb legfinomabb így legzamatosabb amit csak kóstoltam. Nem beszélve arról, milyen szépen reagál a vele való foglalkozásra: mikor elkezdem, olyan a punci, mint egy tinié, majd szépen duzzadnak a nagyajkak a kisajkak pedig fokozatosan tűnnek elő a csikló duzzad és egyre érzékenyebb - ( nekem meg már alulról is veri vmi a klaviatúrát, miközben ezt írom :-P) - és jön a végkifejlet homorított háttal test oldalra fordulásával/dobásával kellemes hanghatással, majd lenyugvás után szelíden invitál Szofi , hogy kerüljek beljebb, mert most optimális bent a 'klíma', ahogy mondani szokta.
- az is halálom, amikor fordított pacikázás után szépen lejön rólam, átmegy kutyusba: természetesen és 'aljas módon' a fenekét felém pucsítva, én meg ilyenkor ne őrüljek meg a látványtól, mert a rózsaszínű hüvelytornác és nuni látványa ilyenkor szinte felülmúlja a zamatát is:-).
Nos egyenlőre ennyi, mert még elragadtatom magam:-))))!
Üdv:
spray
Csillánál voltam, egyszer elmegy, de nem megyek vissza, elég rigorózus és szinte hozzá sem lehet érni.
Igazi komoly masszázst Katánál, kezesnél és Nicolenál keress.
Martina
Sonya
Vagy a husisabb de melles/nagy popsis alkat bejön, akkor Barbie
Mia34
Nos még szebb lett, mint volt:-) A kedvessége és megjelenése elragadó, finoman szolizott bőr, szépen megalkotott mellek és nagyon finom bimbók - az övé a legfinomabb, azok közül, akiket kóstolhattam:-P. Kis állva puszik simi, ruhából kihámozás után fr. (vegyvédelmis) majd aktus több pózban, a látványt maximalizálva a falon lévő tükörrel:-)). Nagy elmenetel, végül egy kellemes beszélgetés, zuhi, puszi könnyes búcsú. Remek volt.
Üdv:
spray
Szia!
A hét vége felé épp láttam a művésznőt , vezetés közben kocsiból, a rendelési helyén épp kijött egy pihi-cigire, egyem a kis szívét:-).
Egyébként kösz a Hanna26 ajánlást: voltam nála, bejutás a Nándorunk által részletezett korrekt módon történt. Lakásba lépve kicsit meglepődtem, egy picike, vékony karcsú tündérke fogadott. Képekhez képest sztem alacsonyabb és még vékonyabb, viszont arcra sokkal szebb, főleg, mikor rajta van a szemüvege és a megnyerő, fogkivillanós kedves mosolya. Részletek megbeszélése után a műsor rendben zajlott: nagyon finom francia finom kézmozdulatokkal vegyítve, lovaglás szemből majd kutyus, ahol kézzel megfogva a derekát azt szinte átértem. Végül engedelmes arc odatartás és spricc. Jó volt, ha tehetem mindenképp megyek még.
Üdv:
spray
Nnna üdv mindenkinek!
Egyáltalán nem dicsekvésképpen, de csináltam egy hosszú hét végét - Hanna, Szofi, Mia - hiába , jó hatással van ez a tavasz!!
Üdv:
spray
Detto így jártam én is pár éve, amikor meglátogattam, csak akkor még olyan fotókkal nyomult, amilyeneken még hasonlított is arcra a valós önmagára. Ezek a fotók abszolút de nem a valóságot tükrözik, fikarcnyit sem hasonlít a fotókon látható arcra a valós arca. És ez nem túlzás. Nekem is nagy tanulócsokor volt.
érdekes nekem azt mondta igen. gondolom akkor nem minden úgy van ahogy állitja.
Sziasztok,
Lilla nevű hölgyet kerüljétek, Nicole néven hirdetett most Lilla de arra nem vette a fáradságot hogy a leírást átírja. A lakás kritikán aluli, egy koszfészek, a fürdő förtelmes. Aki teheti ne hozzá menjen hanem egy igényes hölgyhöz.
Szia!
Ez a csaj aki az idősebb férfiakat szereti?
Szia
nem dolgozik már sajnos.
Sziasztok,
Masszázs körkérdes:
Volt valaki az utóbbi időben kifejezetten masszázs szolgáltatáson? Az itt hirdetők közül esetleg Lara Bella vagy Mariann kezeit igénybe vette valamelyikőtök? (Vagy Csillánál volt valaki?)
Köszönöm előre is a tapasztalatokat.
Ami engem illet: Virágnál voltam, ha kér valaki bővebb infót, akkor szóljon.;-)
Nem vállalja
Kedves Trans Kedvelők!
Úgy éreztem megérdemel ez a téma egy külön helyet, mert a városi topicokba kinézik a magunkfajtákat. Felvetettem az ötletet a szerkesztőségnek, akik kérésemnek eleget is tettek. Szóval ezúton szeretném megköszönni, hogy létrehozták ezt a fórumot, külön nekünk, szóval hálás köszönetem a magam, de remélhetőleg a többiek nevében is.
De hogy a tárgyra térjek. Érdekelne kik azok a szolgáltatók akikhez érdemes elmenni és kik azok akik kerülendőek.
Magam részéről, olyan hölgyet keresek, aki mindegy hogy hol hirdet, távolság számomra nem akadály. Aktív/uni szerepet kedvelem, szóval olyan hölgy legyen, akinél ez működik. Testi adottságait tekintve, ne legyen vállas, legyen törékeny testalkatú, és szép nőies arcformával rendelkezzen (Csak azért írtam le ezeket, mert a mai világban, a photoshopok és filterek miatt, bárki csinossá és széppé varázsolja magát).
Remélem tudtok ajánlani kedvemre valót.
Mindenkinek kellemes napot!
Kedves felhasználók!
A téma adott, itt szabadon - de feltétlenül kulturált formában - beszélgethettek róla, egymással, egymásról.
A fórum általános szabályai természetesen itt is érvényesek: nem támogatjuk a feleslegesen negatív, a személyeskedő és az alpári hangnemet. A személyes, illetve azonosításra alkalmas adatok közlése akár célzás formájában is azonnali és végleges kitiltással jár.
Sziasztok!
Csenge (21) -el kapcsolatban akinek van tapasztalata az kérem írja meg akár privátban is. Előre is köszönöm.