Sziasztok, Kirával valakinek van tapasztalata?
Sziasztok, Kirával valakinek van tapasztalata?
Kedves Asd ! Nem tudom hogy mikor jártál nálam és hogy mi nem volt megfelelő , de a héten nem volt nálam olyan vendég akit ne ismernek . Általában visszajarós vendégeim vannak már évek óta :) aki ismer az ismer . És bőven elég az a vendég mennyiség is aki eddig hozzam járt ! Illetve megjegyeznem hogy ez a negatív vélemény sem fog sok vizet zavarni épp azért mert akik ismernek és kedvelnek ennek ellenére is engem fog választani !
Lehetne még sorolni... én Tina(38, jelenleg Sopron) és Viki(43 jelenleg Veszprém) is jártam amikor Zalaegerszegen rendeltek. Ők vannak a képeiken, ez tény. Csak nagyon sok víz lefolyt azóta a Zalán (pedig szinte ki van száradva) Nem tudom, hogy a hely okozza-e, de pl Veszprémben, Szfváron mindig olyat találok, aki a képeinek megfelel (korban súlyban) Zalában viszont eddig kevés sikerrel jártam.
Köszönöm! Hoppácska.....
Ezzel nem az oldalt akartam mérsékelni hanem az olyanoknak akik nem tudják hol a határ....
Elnézést ha ugy jött le mintha az oldalt minösitettem volna...
Csak ez boszantó hogy az ilyesmivel henceg os valaki... Mint mondjuk priv üzenetbe...
Majd meg probálja a hirdetőt /ek.. Lejáratni...
Viki (28) hasonlo.. erdemes meggondolni hova megy az ember... Sajnos zalaegerszeg jelenleg halott!
Nekem mar telefonba lejött h átb....s a csaj. Valahogy telefonon már a kommumikációból kiszúrtam hogy nem kóser. Ez van. Cukorfalatot szerintem ne bántsátok, mert halkan jegyzem meg h 1 haverem volt nála és igen igen elégedetten távozott. Azt mondta h ilyen kedves és pajkos roma csajjal még nem találkozott...teljesen vendégcentrikus, ha hiszitek, ha nem..ennyi...
Lilla (30) okosan a holgyemennyel, a kepeknek koze nincs a valosaghoz, nem a kepeken lathato lany fog varni... Aki jot akar maganak kerulje!
Nagyon bájos....a szőr kiszúrta a hátamon az inget...
Williams · Újonc · Pedig azt mondják, hogy nincs ronda nő, csak kevés ital!😀
Üdv. Mónika41-ről van tapasztalat?
staffi · Őstag · Ne kapcsold fel a villanyt es akkor elmegy egy kis szódával 🤣🍸🍾🍸🍾
Sziasztok.
Lana 28-ról tud valaki? Tihanyin volt elérhető.
Köszönöm.
Túl szép lett volna ha igaz lett volna! Nem a képen látható hölgy nyitott ajtót! Rózsák száma túl magas a kínálathoz képest! Minden egyes pozvaltas plus :D szóval számomra felejtős!
Csak nekem tűnt fel, hogy a Nicolhoz (28) tartozó telefonszám pár napja még egy másik néven hirdető lányé volt?
Sziasztok Amirarol tudtok-e valamit dolgozik vagy abbahagyta vagy csak nem hirdet . Bocs aki a Vasvári úton rendelt
Helló!
Esztike 20?!
Azért ettől sokkal többen voltak régebben(tavaly)is
1-2kivételtől eltekintve a felhozatal is gyenge
Van most felhozatal bőven de kik a megbízhatók most.
Csak javasolni tudom. Jól masszíroz, nagyon kedves és gyönyörű szép is.