Kimberly ről tud valaki valamit? Egy ideje nem látom a hirdetését ...
Kimberly ről tud valaki valamit? Egy ideje nem látom a hirdetését ...
Nekem kb. 5 éve volt hozzá szerencsém. Akkor nagyon korrekt volt a hozzáállása, igyekezett rendesen "kiszolgálni" a vendéget. Az étlap is bővebb volt. Volt az elején simi, kf, 69, szex többféle pózban, popsi is, végül szájba finishel lett végem. Nyár volt, nagy meleg, meló után mentem, frissítővel is kínált amikor odaértem, a végén meg amit vittem neki tábla csokit, abból is. Sőt a végén még beszélgettünk is és legalább 10 - 15 perccel túlléptem az időt, de nem akart mindenáron megszabadulni tőlem. Sőt a beszélgetéskor elmondtam, hogy a találkánk előtt pár hónappal volt egy hosszabb telefonbeszélgetésünk, de arra már nem emlékezett. És én konkrétan emiatt a telefonbeszélgetés miatt akartam mindenáron legalább egyszer eljutni hozzá, mert nagyon szimpi volt. Velem végig korrekt volt, kedvesen beszélt, viselkedett, kölcsönös volt a szimpátia. Azt nem tudom, hogy azóta változott - e a hozzáállása, de ha igen és tényleg negatív irányba, azt sajnálom.
Viszont az apróban hirdető Amirát bátran merem ajánlani, nagyon korrekt, nem nyafog, szóval tudja, hogy mit hogyan kell, állandó vendége leszek! Bár roma lány, de engem ez nem zavart mert nagyon igényes csaj, akit ez zavar ne menjen, ennyi......
Üdv Makktársak! Ma meglátogattam Vivien 26 nevű felhasználót, bár ne tettem volna! Először is a képek nem a valóságot tükrözik, bár ez még nem is lenne nagy gond mert jól néz ki attól függetlenül bár a melle koránt sem olyan szép kerek mint a képeken..... Szóval a tiszteletdíjat előre elkérte (1 órát fizettem aztán 10perc után távoztam is), aztán belevágtunk, francia gumi nélkül exrában, aztán jött volna az aktus, de mégsem, mert neki pont akkor megjött, és mondom ezt miért nem közölte a telefonban? Hát mert az amúgy is extra lenne, és az alapban nincs benne, szóval inkább eljöttem onnan a fenébe, abszolút nem tudom ajánlani.......
Én most a Szegedi Maya22-re szeretnék rákóstolni!
sziasztok
tartsátok távol magatokat, lenyúlta a táskám míg fürödtem, felszívódott.
Bella25 30/0891195
Sziasztok érdeklödnék a rosszlányokon nagykanizsán hirdetö rebekánál járt-e valaki vagy tud valamit rola?
Huhh nagy köszi! 😉
Vanika folyamatos névcserék alatt álló lány, ismert és könnyen beazonosítható helyi menedzsment üdvöskéje. Üres és felszínes egyeztetés, totális érdektelenség az esemény iránt, aminek az alapja a háttérből kapott védelem bizonyossága az atrocitásoktól. Csak saját felelősségre javallott, de semmiképpen nem tanácsolt.
Még a megjelenése kezdetén felkerestem! Generációja egyik legegzotikusabb szépsége itt, arányos teste és a finom bájai lezsibbasztottak, pedig nem szeretem a nagyon fiatal lányokat a rossz tapasztalatok miatt. Ennyi jót tudok róla elmondani elfogultság nélkül. Abszolút nem tud bánni a férfiakkal, a szándék legcsekélyebb jele nincs, hogy legalább megpróbálná. Anno legalább kettő személyi edzőt tartott el, a randi helye vadregényes volt, annak minden veszélyével. Siralmas volt, lélekjelenlétemnek volt köszönhető, hogy ruhában tudtam távozni. Ez az akkori lányka mára kész nő lett, még most is nagyon szép, de neki ez a sport nem való! Sajnálom, de ez az igazság!
Lea 20 es Gyor
Mert lehet "Újonc" vagy Nála!😅
Haliho.
Vanika(21)ről van valakinek véleménye vagy tapasztalata? Privátba is jöhet a válasz. Köszi.
Sziasztok!
Éva 51- ről valkinek van tapasztalata?
Milf Sheront még rutinosabbaknak sem ajánlanám....sajnos nem csak nekem volt csalódás az elmúlt időben. Inkább akkor Hencsi 😀
Sziasztok! Ramit el lehet érni!? Hiába hívom nem érem el!
Sziasztok! Laura 26 vélemény?köszönöm
Akiket írtál azok közül Zarával már voltam, nekem bejött. Mint írtam régebben is, kicsit nagyobb cicikkel fullosabb lenne, de amúgy rendben van minden téren, jó kis feneke van, újabb képeit nézd azok kb reálisak.
Lara, Léna nálam is a radaron van. Lara inkább a feszes feneke miatt, Léna meg a nőies pofi miatt
Tudom hogy nem annyi mint ami ki van írva,de szerintem jó szolgáltató! Igaz a Covid előtt jártam náluk. :-(
Kösz, így Ginácska felejtős.