A lehúzós brigád a *** moderálva *** szedi most áldozatait. Akit érdekel priviben szívesen megírom kik azok.
A lehúzós brigád a *** moderálva *** szedi most áldozatait. Akit érdekel priviben szívesen megírom kik azok.
Amikor a Lana30 itt van, akkor én tuti nem szórakoznék ezzel a szexpótlék himi-humi masszázzsal! Ráérsz majd akkor, amikor uborkaszezon lesz.
Részemről Mollyról is csak jót írhatok, habár jó 1-1,5 éve voltam nála. Kedves beszédes csaj, vagy csak jól megtaláltuk a hangnemet...
Ágyon masszírozott, majd a hanyattfekvôs rész már egy matracon volt. Alaposan beolajozott, és csúszkált rajtam. Szájjal néha megközelítette a rudat, de nem volt "francia aktus" :D
Tiszta igényes környezet volt ő is. Ha azóta sem változott a minőség mindenképpen ajánlható.
Már bocs de te vagy a **** ha ilyet veszel igénybe. Erre nincs jobb szó, sajnos megérdemelted.
Sziasztok
Alíz24 befejezte
Jól is tette
Vigyázzatok Viki 28-al Csaló!
Igazából 3 profil is tartozik a nevéhez, mivel a telefonszám mind a háromnál ugyanaz és nagyjából a képek is stimmelnek:
Ez a 3 profil igazából folyamatosan változtatja a Várost!
Rebeka 22
Kitty 21
Viki 28
Webcam szexet hirdet vagy hogy elmegy hozzád vagy a saját kocsijában autós kaland. Kezdetben meg lehet vele mindent beszélni, meg mindent vállal, amit kérsz tőle.
Pár rózsaszálat kér az időpont lefoglalásáért és céloz rá, hogy ne szórakozzál vele. Mihelyt átutalod neki a foglalót már megfenyeget, hogy kiadta a személyes adatait és ha át lesz verve akkor jogi pert indít a személyes adatok kicsalása miatt. Majd közli, hogy még "X" rózsaszál kell neki, mert most ez van meg az van... Meg, hogy rossz a név ahova küldte a virágokat az illető, így ismételje meg a küldést. Ha nem-et mondasz, akkor pedig újra megfenyeget és hogy fel fog jelenteni, amiért TE átverted!!!
Vigyázzatok Kitty 21-vel! Csaló!
Igazából 3 profil is tartozik a nevéhez, mivel a telefonszám mind a háromnál ugyanaz és nagyjából a képek is stimmelnek:
Ez a 3 profil igazából folyamatosan változtatja a Városát!
Rebeka 22
Kitty 21
Viki 28
Webcam szexet hirdet vagy hogy elmegy hozzád vagy a saját kocsijában autós kaland. Kezdetben meg lehet vele mindent beszélni, meg mindent vállal, amit kérsz tőle.
Pár rózsaszálat kér az időpont lefoglalásáért és céloz rá, hogy ne szórakozzál vele. Mihelyt átutalod neki a foglalót már megfenyeget, hogy kiadta a személyes adatait és ha át lesz verve akkor jogi pert indít a személyes adatok kicsalása miatt. Majd közli, hogy még "X" rózsaszál kell neki, mert most ez van meg az van... Meg, hogy rossz a név ahova küldte a virágokat az illető, így ismételje meg a küldést. Ha nem-et mondasz, akkor pedig újra megfenyeget és hogy fel fog jelenteni, amiért TE átverted!!!
Vigyázzatok Rebeka 22-vel! Csaló!
Ez a 3 profil igazából folyamatosan változtatja a Várost!
Rebeka 22
Kitty 21
Viki 28
Már megint te?Rohadott a lábadon a cipő a pólód kinyilva koszosan és olyan fekete voltál hogy el vesztét a sötétbe .Ennyire meg jegyezted hogy nem fogadtalak?Pedig ki van írva nagy betűkkel hogy Romákat nem fogadok.Sajnálom.Hozzá teszem mondd ennek 2 éve !Pontosan az ilyen fajta miatt aki ami te vagy vannak minősítve a hozzád hasonlók.Az meg a rá adás hogy mivel el zavartalak most belső üzenetben is fenyegetést?!Vigyazz mert hamar a fogdába találod magad!
Ez nem a Wallstreet haver, ébresztő! 😄
Masszázs fronton a felső kategória. Legalábbis nálam ;)
Én azt mondom érdemes lenne kipróbálnod.
Sziasztok
Sopronban Viktoria(24)
Vigyázzatok vele! Az egy dolog hogy nagyon gáz,de lehúzós is!
Megláttam,na mondom most már mit lehet tenni..maximum egy franciát engedek neki.
Pénzt előre kéri,aztán elkezd furcsán viselkedni.
Mondom figyelj ne húzzuk egymás idejét.
- pénz vissza adás nincs! és látod felbukkan a strici és jón felémit meg kell élni 😄
Jóra tervezed az estét,aztán benszülöttek betámadnak,lehúznak😂
Na ezért van,hogy ha nincs fullos csaj elérhető,akkor inkább nem kell senki..
Első ilyen lett volna,de szerencsére nem is értem hozzá😄ha îgy nézem,megérte hogy lehúztak😂
Neeeem....
Oda mást kell behelyezni haver....:-P
üdv:
spray
Végül is...... A Shrekben is szimpatikusak a Vakegerek:-))))
üdv:
spray
Molly:profi masszázs,profi csúszka,profi lingam,francia nincs!!!
Lóra:a masszázs erotikusabb részén van a lényeg,minden van!
Sziasztok
Viktória(24) mostmár itt van ahogy látom.
Strigóval utazgat és húzza le akit csak tud!
Előre kéri a pénzt,majd egyszercsak közeledik a pasas ..
képedbe mondja:- pénz vissza adás nincs!
Na ez az undoritó fajta...
Há azé merrrr. eggy edzőőnek kilenc jánya vann.. lalla. Erzsi, Piri, Sári, Marriska, Rózáli, mega Ella, Bella, Juci, Karólina, áóó..jöttek már tarháálni...
Én is belefutottam már Zegen (de lehetett volna máshol, mert utazgatnak) olyanokba, akik garantáltan ők voltak a képeken, DE sok-sok évvel és kilóval korábban. Sajnos az igazán jó szolgáltatók elkerülik ezt a környéket, egyikük el is mesélte, hogy a vendégkör tehet róla. Olyanok, akik miatt nem éri meg nekik itt szolgáltatni.
Na, őt még nem is láttam 🙂
De róla sincsenek vélemények. Voltál már nála?