Voltam a Bettinánál "Petneházán" teljesen korrekt a csaj.Vissza megyek még hozzá mert látok benne "fantáziát "
Voltam a Bettinánál "Petneházán" teljesen korrekt a csaj.Vissza megyek még hozzá mert látok benne "fantáziát "
Mint már említve volt május elején: "február közepén volt erről egy rövidke polémia itt a debreceni fórumon, hogy ki kit ajánlana stb. Ha gondolod..."
És részemről is tényleg nagyon-nagyon szerényen szeretnék ez ügyben csatlakozni a kedves Brockhauser kolléga véleményéhez: ezek szerint próbálkozhatunk mi szerény képességeinkhez mérten beszámolók írásával .....
üdv:
spray
Most pedig név és napi aktualitás szerint! Lana30, Ékszer Viki, Natasa28, Any41, kezdésnek elég, a többiek pedig majd kiegészítik az általuk preferált lányokkal.
Pont arról írtam-ezek szerint feleslegesen-hogy az állandó névcserék miatt könnyen lehet, hogy van róla beszámoló. A legnagyobb tisztelettel adnék egy jó tanácsot: tételesen a Deák igazolvány alatti apanázsért nem lesz minőségi ugrás! Jellemzően 25-30 az arra érdemes, s még közöttük is lehetnek kivételek.
Jól van ángyom, akkor fele most, fele meg hónap.
Nekem is volt hasonló ilyen ááh, kérdem full leöltözve: te nem öltözöl? Erre ah, most csak francia legyen már mert tegnap vetéltem el s még vérzek (az a dikk duma). Nézek, pumpa felment 1000el, de menteni kellett a menthetőt, mondom jó. Na leobott. Mondom akkor jó, jöhet a második. Erre, hát már mindjárt itt a következő,de tudod mit? Legközelebb majd kapsz plussz egyet, vagy kedvezményesen vállallak. Lefagytam, csak nem akartam balhézni, mert olyan környéken voltam, kocsival, vidéken, családi ház, stb.... szóval olajra léptem. Tanulság: autóval, vidékre, dikóhoz sohasoha. 😶🌫️
Biztos észrevetted, s mint írtam is, nem hiszem, hogy aki volt is ott, az itt vagy akár privát írna róla. ..ahogy azt is észrevehetted, hogy direkt nem akarta senki bántani a hirdetőt, innen a passzívitás!
Hát ezzel az 5 reakcióval,sikerült is lebeszélnetek,az ember rákérdez,mert nekem sincs rózsagyáram,így nem mindegy miért adok csokrot..Lehet van 1-2 negatív aki csak úgy rábökött,de 5 az sok..Kedves hölgyem,valami nem jó,drukkolok hogy legközelebb felfele mutassanak a jelek,ez mindkét oldal számára előnyös...
Köszi
Valóban az egyik legfigyelmesebb hirdető. Régebben volt egy incidensem vele. Rosszul fogalmaztam itt a fórumon. Azóta voltam már nála. Sajnos, akihez jártam már nem hirdet, így ha van lehetőségem elmegyek Lilihez. Tőle megkapom azt a minőséget, kedvességet, amit keresek, mint régen a Fruzsinaaa nevű hölgynél. Persze Lilinek is megkell adni a tiszteletet és, akkor nagyon kellemes élményben lesz részetek.
Azért van, hogy a pozitív válasz hiánya (megtoldva néhány lefelé mutató ujjacskával) az cenzúrázhatatlan jelzés a Fórum tagok részéről, hogy mindenképp érdemes átgondolni: biztos hogy csak az az egy hirdető jöhet szóba számodra? Inkább aludj rá egyet, és nézd végig a kínálatot még kétszer.
Zorall story volt! 😂👍
Vegül is azért kértem infót. De nem erősítettek meg se negatív se pozitív irányba.
Kedves Szaktársak,
Köszönöm a beszámolómhoz írt hozzászólásokat!
Azonban ha a beszámolók írásában lennétek ennyire aktívak, tisztább lenne a kép a lányok terén és ritkábban futna bele az ember átverésekbe. Ez lenne a fórum igazi célja!
Üdv: Pali60
Azt leszámítva szerinted rendben van a nő?
Egyedül a szőros punci ami motivált. Gondoltam ha nagyon gáz ne futnek bele
Hátttt ,kiaz a csajé???😊😁😃
Szia! Ne erre koncentrálj, általában magának az érdeklődés főszereplőjének szól. A hirdetőnek, aki most nem mellesleg inaktív. Aki volt is nála, az szerintem nem fog itt hencegni ezzel! Tényleg csak ráesett a választásod, vagy van valami egyéb oka? Próbálok jóindulatú magyarázatot találni rá...
Egyébként ez a tempó is Pesten kezdődött, aminek az előzményét az az eljárás szolgálta, hogy ha egy adott lány vagy többen akár, egy konkrét környéken nem a már helyben jólismert szalonok valamelyikét választotta, tehát nem oda "szerződött", akkor a konkurens szalonok kamubejelentkezés cunamit zúdítottak rá! Ami azt jelentette, hogy délelőtt és délután közötti időpontokban a lehető legtöbb időpontot befoglalták, de ugye nem ment el senki. Így próbálták tönkretenni néhány nap alatt. A csajok erre válaszul kitalálták azt, hogy egy adott időpontra több embert berendeltek és még a telefonban elmondták, hogy miért és itt említették meg, hogy az a befutó, aki hamarabb, vagy pontosabban érkezik. Ez volt ennek a korrekt rendezése, de ez teljesen más volt, mert tudtuk, hogy a kettő vagy három emberből, egy vagy kettő úgysem lesz ott. Itthon viszont úgy vették át ezt a tempót, hogy ezt nem mondta el a telefonbeszélgetés alatt senkinek. És egyébként is, azért volt korrekt ez az ottani csajoktól ezt még az elején közölni, mert akkor még dönthettél, hogy így ezekkel a feltételekkel vállalod vagy sem. Budán a Fehérvári úton és Óbudán a Verőfény utcai kis szalonban így védték ki a virtigli Madame-ok támadásait. ...de ide a mi régiónkba már csak úgy szivárgott ez le, hogy a kedves hirdető csak magát védi le ezzel a szokásjoggal, aki meg úgy járt, annak annyi.
Kérdezném a lefelé mutató hüvelykúj a kérdésnek vagy a hölgynek szól? Vagy csak úgy udvarias gesztus?
Sokszor látni / hallni Oscar díjas előadásokat!🙂
Talán én is morzsolnám a könnyeim!
Hálát adok az égieknek, velem még nem történt ilyen!🙏
Természetesen én is csalódtam már az előadás tartalmában!
Jó lenne ha az emberek megosztanák az élményeiket, úgy a negatív, mint a pozitívat.
Tisztelt fórumozók volna eny kérésem kérdésem volt e már valakinek kalandja Fanni 36 hirdetővel. Remélem lessz aki megosztja a tapasztalatát, lehetőleg priviben előre is köszönöm.