Engem is érdekelne az alkatam miatt, bár amikor otthon vagyok mindig eltűnik a hirdetése.
Engem is érdekelne az alkatam miatt, bár amikor otthon vagyok mindig eltűnik a hirdetése.
Lenne egy tippem a "kedves" hölgy szolgáltatásáról, ha már érdeklődés közben kiderül, hogy nem ma mennék erre automatikusan köszönés nélkül kinyom... XDXDXDDDDDDD
Sziasztok!
Aviana(19)-nél járt már valaki? Vélemények? :)
Sziasztok! Camillárol valakinek infója? Jöhet privátban is. Köszönöm
Apróban hirdető Zoérol tud valaki valamit?
koszi srácok
Sziasztok! Lucy-ről(21+) van valakinek tapasztalata? ***moderálva *** "félek" Tőle.
Üdv urak!
Evelyn 39
Számomra meglepetés hölgy.Különleges hozzáállás,egyedi stílust rejt Evelyn.
Kedves,aranyos,bohókás mindig jó kedélyű,de azért ízzig vérig nő.
Két alkalommal is meglátogattam.A második alkalom kicsit döcögve de összejött.Sajnos akkor sietőssé lett a visszautam, így az nem volt olyan mélyrehatóan élvezetes.
Franciája kellemes,kölcsönösen nagyon szereti ha jó a nyelvjárása a vendégnek.Aktus több pozícióban. Izgatóan hatott a lelkesedésemre,hogy nem egy fadarab tipus.Élvezettel csinálja.Természetesen ha a vendég is szimpátiát tud kihozni Evelynből.
Sajnos csak szeptemberben jár megint mi felénk.
Két éve voltam nála Keszthelyen nagyon korrekt amit vállal azt nagy minőségben csinálja nagyon az elsők között van vagy talán az első e téren nagyon megéri elmenni hozzá minden pénzt megér
Hello.Nálam volt kb negyed éve.Nem nagy eresztés.Nagyon sok mindenre extra szolgáltatás ként plussz rózsa szálakat kér.Na de vigyázni kell vele mert ragadós kezű.Sajnos tőlem megprobált utolsó extra ként elemelni egy dolgot,de az volt a szerencse,hogy észre vettem.Szoval vissza adta némi vita után.Ahogy megérkezett kiszállt az autóból már onnan nézte az időt.Meg sem várta,hogy legalább a lakásba beérjünk.Minimális alapszolgáltatás.A többi extra.Nem mondanám higénikusnak sem nyilván első volt a fürdés.Érezhető volt az ápolatlanság.Szia.
Nem voltam vele, így minősíteni se tudom.Viszont jó néhány éve dolgozik Kaposváron. Ha annyira rossz szolgáltató lenne, már kikopott volna. A névcserélgetésről az a véleményem, marhaság, többször már bebizonyosodott, csak ideig-óráig lehet vele érvényesülni, de ebből nem érdemes kiindulni. Az lenne korrekt, ha olyanok írnának a hölgyről véleményt akik voltak vele, esetleg többször is.
Sziasztok nekem a legjobb élményeim vannak Lauraval kapcsolatban. Eszmeletlen franciája van a csajnak. Érdeklódnék hogy voltatok mar a balatonmagyarodi Áginal48?
Szia! Linett masszázsról kaphatnék infot? Akár üzenetben. Köszönöm!
Szemely tapasztalat alapján mondom h felejthetetlen élmény. ;)
Ez a szélhámos nő meg most éppen Zara 24 néven fut még pár napja Olívia volt!Már vagy 30-ik néven bájolog szerintem senki nem keresi!Biztos csaló lehúzos és verő legénnyel érkezik hisz helye sincs!Nem tudom miér nem törli a tisztelt szerkesztőség az ilyen hirdetőket!
BadPepe!Előre utalni Nonszensz bárkinek is!Kameraszex?????A neten láthatsz szexet ingyen is!Ezek mind kamuk!Az ilyeneket meg neked kellene feljelentened csalás és prostitució miatt!
Tudom, azért is említettem, köszönöm. Rá is kóstoltam. 😋 Képtelenség csalódni benne.
Voltam már a hölgynél, nekem is hasonlóan kelleme és jó tapasztalatom van vele kapcsolatban. AHogy olvastam a beszálomódat, totális merevedésem lett, fel is hívom. :D
👍 Köszönöm! Más városokban is küzdenek hasonló problémával. A "Hölgyek/Negatív beszámolók" topicban pl.-ul a hirdetőnek konkurenciát jelentő lányok személyi edzője vív szópárbajt az adott hirdetővel. Nekünk elég ha tudunk róluk!
Nem kell itt titkolózni,nyugodtan ki lehet írni!!! Alizka20,Vanessza20,Jázmin20,Karola21,Jazmin18,Jázmin19(20),Maja19,Szöszi18,Liza19,Miraa20,Tinnicsajszik,Barbi20,Elena20!!!
Ezekkel a hirdetésekkel futnak jelenleg a *** moderálva ***,remélem nem hagytam ki senkit! Óvakodjon tőlük mindenki!!!
És ő most pont itt an 😃