Nem "csak" a hátfájása lenne lekönnyítve a kollégának! 😂
Nem "csak" a hátfájása lenne lekönnyítve a kollégának! 😂
Nándi · Őstag · A hátfájásodat valami Reumatológus tudja enyhíteni! Az itteni csajok másban lehetnek segítségedre! :D
Teljesen komolyan kérdeztem 😀 mindenki hirdeti a masszírozást, akkor csak van 1-2 aki tényleg normálisan csinálja.. vagy csak én gondolom rosszul?😀
😂👌
Klau (23) hölgyről info? Privátban is várom! Köszi!
Zita22- rol illetve rebekarol van velemenyetek? A kepek csabitoak.
Sziasztok!
Tudtok olyan lányt ajánlani, aki tényleg jól masszíroz, pl hátfájásra?!
Dóri (webcam)... tartsátok magatok távol tölle... lehúzás..
Így azért már más! Örülök, hogy ez a te döntésed volt és nem a leszabályozás szigora okán lettél megfosztva a naturális szájszextől. Nellyke(Mónika) ajkai korábban teljes odaadásukról biztosítottak az elröppenésemig.
Szia. Sim kártya sem csere után sem vette fel, viszont nem nyomta ki. "Ennyi maradt" szexuális örömforrásnak tőle! Sajátos a logikája, vagy a felvigyázója ennyire fantáziátlan.
Biztosan van.Az én véleményem az,hogy nem normális aki kamera szexet kér és előre utal nem kevés pénzt érte az beteg!Nem beszélve róla az ilyen nők is betegek magukat mutogatják!Az ilyenek nem szolgáltatok csalók aberált betegek!
Dóri (webcam) nevű hirdetővel vigyázzatok!! Lehúzás!!
Sziasztok. Anita pár hónapja hirdet nálunk. Tapasztalat valakinek róla?
Írtam privátot. Hátha tudunk segíteni egymásnak.
Szia!
Mia34-tól és Nelly33-től kapom ó'szerrel az orált..... mivel ők csak ó'szeres fr.-át vállalnak sajnos.
Szofi45-tól legutóbb én kértem így az orált .... mivel az ő natúr fr.-ájától megítélésem szerint borzasztó hamar eldurranok. Más kérdés, hogy így ó'szeresen sem húztam sokkal tovább:-)))). Egy próbát megért:-P, de vissza az alapokhoz:-)!
Üdv:
spray
Szia!
Nna? Sikerült elérni Dóri21-t??:-P
Üdv:
spray
Nándi · Őstag · Igen!
Reméljük végleg ott is maradnak, a nagyszámú palimadarak és a nagy számok törvénye alapján ott sokkal jobban járnak, mint itt. Én ottmaradnék a helyükben 🤭
Sziasztok!
Lizi (48) élőben is ilyen jól néz ki, mint a képeken?
Ezek a fiatal lányok a pénzt szeretnék csak sajna nem vállalnak szinte semmit! Lehet el kellene menniük dolgozni! Tényleg van aki fizet kamera sexért?🤣