Sziasztok. Natasa (28) nevű szolgáltatónál járt már valaki? Ha igen, kaphatnék valamilyen infót? Előre is köszönöm.
Sziasztok. Natasa (28) nevű szolgáltatónál járt már valaki? Ha igen, kaphatnék valamilyen infót? Előre is köszönöm.
Mivel elég sokan érdeklődtek az utcai csajok után tettem egy kört. Szigetvár irányából Pécsig semmi. A kővágószöllősi elágazó elött láttam egy piros rongyot a bokorra rakva de lány nem volt ott. Pellérdi elág vasút után (éles dűlő) üres. Komlói úton sem láttam csajokat. Én ezekről a helyekről tudok ahol még tavaly is láttam csajokat.Vagy elköltöztek máshová vagy nincsenek már utcai pillangók Pécsen.
Bzsi · Újonc · Sziasztok
Noémiről vélemény ? :)
Sziasztok! Zita 31-ről van infótok? Jöhet privátban is köszönöm
Sziasztok!
Laura 26 nagyon fincsi falat. Valaki próbálta már? Elsősorban a hozzáállása és az ügyessége érdekel.
Üdv. Bitch
Noémit meglátogattam én is. Nem volt rossz, de jobbat vártam.
Sziasztok!
Masszázs kategóriában szeretnék érdeklődni Izisz és Vivien 37 felől?!
Sziasztok. Hirdetőben szereplő meli-ről van valakinek infója?
Sajnos nem, csak beszéltem vele...átutazóban járok néha arra, felhívtam, a hangja, beszéde alapján kedves és közvetlen volt, mentem volna, de sajnos aznap késő éjjel értem arra a környékre és csak este 8-9-ig elérhető. Pár nappal később újra próbálkoztam, de nem vette fel sajnos, igaz megint kb este 8 volt. Helye nincsen, csak autós kalandot vállal, de az ajánlata korrektnek tűnt. (arrafelé nem gyakori)
Van néhány ritkán "látogatható" nő: Ékszer Viki, Sasha25, Lana29,
Melyikőtök részére?
Mert nagyon nem mindegy. 😉
Azért Győr mindig is erősebb volt választékból, de Szombathellyel kapcsolatban teljesen igazad van(Dorina pl WoW). Remélem most hogy vége a koronának visszajön 1-2 lány akit a vírus kezdete óta nem láttam hirdetni. Remélem nem lett bajuk
Más: A héten voltam Ambróziánál. Lehet arcra nem tetszik mindenkinek meg a tetthely se fényes, de a hozzáállása szerintem dicséretes.
Köszi a választ.
Régebben voltam egy Jenny nevü lánynál aki most Győrben van, akkor Zsirán csinált dominát. Volt hozzá berendezett helye, stb...De valahogy azt a kegyetlenséget nem érte el, amit én szerettem volna. Nina-val beszéltem már alapból Kanizsán hirdet sokszor, de vándorol..., valahogy már telóban sem jött át az egész nekem. Réka korosztálya nekem nem igazán jön be, meg őt ugymond még ismerem azelőttről, jó pár éve jártam nála.
A játszóházban jártam akkor még amikor Bella volt ott, na ő igazán kegyetlen tudott lenni (amit én szeretek alázás, pofozás, fenekelés, erényöv, stb...), de akkor még nem volt berendezett studió ott. Mondom próbálkozok kérdéssel, hátha több a tapasztalatotok itt a környéken, vagy van valaki akiről nem tudom, hogy jól csinál ilyet. Valóban Győrben, és Pesten találhatóak többnyira az igazán általam keresett domina lányok.
Néha fáj, ha búcsúzol, néha pedig jó,
Néha megszakad a szív, és elakad a szó...
Néha érzed, meg kell tenned,
S ha ezt érzed, el kell menned...
Indulnod kell, tovább lépned...
Csak akkor s úgy lesz jó...
Ha változik a belső éned,
S már nem ugyanazt érzed,
Feszít belül s arra késztet
Nem jó irány, túl kell lépned...
Hát tedd meg, úgy lesz jó...
Ha a lelked meghalt, s nincs, mi itt tart,
Tedd meg, úgy lesz jó...
Ha mégis érzed, forr a véred,
Hát maradj, úgy lesz jó...
Ha készen állsz, ha harcba szállsz,
Ha valami jobbra vársz,
Hát keresd, úgy lesz jó...
Ember vagy, s nem marslakó,
Nem isten, csak halandó...
Ha önmagaddal szemben állsz,
Nézz a tükörbe, hogy mit látsz...
S tedd azt, mi neked jó...
Az ítélet az istené, a választás az emberé...
Sem a bánat sem a jó kedv, egyik sem tart örökké...
Nincs igazság, sem hazugság,
Mit mindenki ugyanúgy lát...
Nincs ember, kit mindenki egyformán lát...
Kinek higgy hát ??? :)
Higgy magadban, bízz magadban...
A békédet is keresd önmagadban...
Tedd azt, amit tenned kell,
Csak magadban ne tévedj el...
Nehéz az út, de túl kell élni,
Mert önmagaddal szembenézni,
Az a legnehezebb... igen, s látni,
Minden hibád tisztán látni,
S megtanulni elfogadni,
Hogy hiba nélkül nem tudsz élni...
Hogy hibáidból csak tanulni...
Életed végéig tanulni... s a jobbra törekedni...
Csak ez az utad...
Infernal...
Sziasztok! Valaki tud infot masszazs neven hirdet gyorben. Volt nala valaki?
Nagykanizsán hirdető (de valójában Iharosberényben rendelő) Diáról van valakinek tapasztalata?
Sziasztok.
Kit tudtok ajánlani, aki korrekt, és érdemes meglátogatni?
Sopronban hirdeto evelin nevu holgyet messzirol kerulje aki jot akar maganak csak egy tipp ;)
Nándi · Őstag · Mindíg vannak akik szeretik a szódás öblítés utáni behatolást! Sok sikert hozzá! :D
juliusz78 · Újonc · Szia! És engem is ,már írtam privátban