köszi közben le is lépett, így meg is oldódott. ezek alapján nem. mentem volna hozzá.
köszi közben le is lépett, így meg is oldódott. ezek alapján nem. mentem volna hozzá.
Sziasztok. Lilinél járt már valaki? Esetleg véleményetek róla? Köszönöm.
Főleg annál a lánynal nagyon nehez volt egyensúlyba tartani a dolgot 😉 nekem is volt egy "kis megbillenésem" nálla aztán felvilágositott,hogy más az illuzio és más a nyers valóság...😉🙂
Van itt még egy megjegyzésem, aztán lezárom ezt az egészet.
Staffi írta: "... en volt hogy egy héten mentem egy hirdetőhöz negyszer is, es ereztem a végen ,hogy el laposodott az egész..."
Egy dolog hiányzik mindig ezekből a találkozásokból: a lelki többlet, ezért nem jó már a rövid időn belüli sokadik találkozó. Mert az erotikán kívül akkor már másra is szükség lenne... Így működünk....Kellene a következő fokozat...
Persze ez egy veszélyes dolog. Nagyon nehéz balanszban, egyensúlyban tartani a dolgokat.
Helló. Köszi akkor valószínűleg teszek nála egy próbát. Emőkénél nem voltam még.
Igen, Te tudod! Ő az!🙂
"Szegényke"(?) Igen? Az ember normálisan felhívja, lebeszélik az időpontot, a látogató ott van időben, hívja, hogy ott van és semmi! A kedves hirdetőnek annyit nem ért, hogy írjon neki egy félmondatos SMS-t, hogy legalább ne várjon! Millió ponton támadható még ez a nemtelen bánásmód, soha nem tudjuk meg, hogy ezt hány emberrel játszhatta még el. Itt pedig lehetősége volt, hogy az igazat elmondva megtisztelje a vendéget legalább utólag azzal, hogy nem önmagát mentesítve újra hazudik egy ordas nagyot. Szemforgató képmutatás azt állítani, hogy nem tudta a számát. Hiteltelen. Eszében nem volt, hogy értesítsen bárkit...! Én nagyon soxor jártam így régen, itt is, Pesten is, ezért b@x fel ennyire ez a tempó!
Azt a lányt nem lehet elteveszteni....... nevekkel nem játszunk... már régóta nincs a pályán...legyen nagyon boldog......
Formás kicsi csaj egyébkent. Meg is dicsértem.
Francia legelején tett megjegyzést, hogy “mi lesz már?!”. Szex közben elviselte, semmi beleélés, minimális kontaktus. Igazából rám hagyta, hogy csináljak amit akarok.
A lakás tényleg mocskos. Annyira futószalag volt az egész, hogy még csak a fél pár cipőmet vettem fel már nyitotta rám az ajtót…
Sok lánynál voltam, de aki nem jött be, vagy nem volt ügyes viszont normálisan állt hozzá azt sose kritizáltam. Azokat szoktam megírni akik nagyon gázok!
Bianka (22) pl nem az én esetem, de annyira kedves és normális közvetlen volt a viselkedése, szívélyes, “vendégszerető”, hogy nem tudnék rosszat írni róla.
Honnan tudnád?
Na ki az?
Ő egy egyedi lány volt..... nagyon régen járok lanyokhoz....de hozzá hasonlóval sem találkoztam... tudom hogy kire gondolsz.....
pont mentem volna hozzá, akkor jó, hogy nem tettem meg. a szex alatt is így viselkedett? írhatnál róla többet, akár privátban is. köszi
100%😊.
Biztos ,hogy megtalálta?? 😉🙂
Sziasztok, Emese (24) hirdetőről van valakinek bármilyen tapasztalata? Milyen volt? Köszönöm előre.
Igaz, ami igaz!😊
Egy valaki volt, hozzá bármennyiszer mentem soha nem laposodtak el a találkozások!
Ő már rég nincs... Szerencsére, mert ez az jelenti megtalálta az életben a helyét!
Szia. Egy pontosan ilyen helyzet nem az egyeztetés hiányából áll elő! Sajnos jellemzően bevett gyakorlat, hogy a telefonbeszélgetés alapján "bizonytalan látogatónak" ítélt vendégek időpontjára több vendéget is berendelnek! Elkerülve azt a szituációt, hogy ha a vendég nem jön, akkor se legyen lyukas órája a kedves hirdetőnek. Az viszont dícséretes, amikor legalább megpróbálják kiengesztelni a közvélemény előtt a látogatót, miután az eset a "nép" elé került. Itt ebben a delejes önvallomásban nyilván a kedves vendég iránt érzett szolidaritás játszott szerepet és nem a morális deficit minimalizálása.
Mira 33 Franciába nagyon ott van.... probald ki,most nyiregyen van...😉
Stafi ne aggódj a csajok mind ilyenek, ha már többször vagy egynél, mert valamiért jól eset vele utána, azt hiszi már nem kell bizonyitania ellaposodik :) és ellaposodik mint egy házasságban :)
A hirtelen infláció, tudom miért van.
Köszi a választ! Közben el is tűnt a hirdetése.