Sziasztok.
Ibolyánál járt valaki? Érdemes meglátogatni? Virginiáról info esetleg még?
Sziasztok.
Ibolyánál járt valaki? Érdemes meglátogatni? Virginiáról info esetleg még?
Sziasztok.
Tudtok olyan lányról aki Faustot válal?
Zara (27)-ről van tapasztalata valakinek? Régebben hirdetett már itt Pécsett.
sallas · Újonc · De hát így mit sem ér ha nyafog és lehúzás gyanus
Élőben is!
Nándi · Őstag · Sose tanulsz!! Mondtam már pedig neked, hogy a zsír....nó féle kuplerájt hanyagold! De tuti azért csábulsz mert Dzsungelközeli! :D
Nem véletlenül! Ez a bevett gyakorlat. Vasárnapra írta a rendelését, ez a hirdetés arra hivatott, hogy felmérje addig érdemes e leutaznia és szolgálatot teljesíteni.
sallas · Újonc · Pedig képek alapján jól néz ki
Bzsi · Újonc · Sziasztok
Amiránál voltatok már ?
Hali! Hát nem túl nagy a választék,gyakorlatilag csak az itt hirdető játszóház van. Velük még nincs tapasztalatom,talán a jövő héten... Amúgy szokott lenni Nina néha itt,illetve sárváron Réka42, ők jók. Az előbbi árképzése kicsit meredek,ahhoz képest,hogy táskából dolgozik. Régebben még Virágot is rá lehetett szedni a témára. Ja és Lentiben Nelli45 is csinál ilyent. *** moderálva *** . Illetve légy mobilis,mert itt amilyen elvárások vannak csokor téren,(sokszor úgy,hogy semmi cucca sincs hozzá) annyiért stúdióba is tudsz menni odébb... Én is inkább kevesebbszer megyek,de akkor jó helyre. De az se mindegy,hogy e témában mit is keresel. Kegyetlen szadista fúriát, választékos-furfangos úrnőt, vagy huncut játszótársat...
Zoleepapa · Újonc · Ha egyre gondolunk . Ígéret földje ,utólag nem bánom ,hogy nem jött össze. Az a helyzet ,hogy az oldal nem szereti a kritikákat ,főleg a célzotatt ,mivel a hirdetésekért tejelnek a hirdetők ,így valahogy le kell védeni a kritikát . A másik viszont az ,hogy mindenki tudja a szitut ,mi milyen alapon működik és azért elégtelen szolgáltatásért ,komolyabb átverésért ,maga a hirdető is bajba juthat ,ha olyan módszereket alkalmaz ,ami bűncselekmény fogalmát kimeríti . Az lenne a korrekt ,ha külön panasszal lehetne élni az admin felé és végleg megtagadni a hirdetést ,akár biznisz ,akár nem !
Edemmeg!!
Hát mibe futottál bele??:-)
Egyébként egyesek aszongyák, ha egy férfi elmondja egy problémáját a haverjának, azt általában azért teszi, hogy a haver segítsen. Fordítva is igaz, ha egy f*szi hallja egy haver problémáit, igyexik segíteni egyből, zsigerből , reflexből. Megpróbál egyből amennyire lehet, megoldást nyújtani. Így vagyunk kódolva ezek szerint.
Míg - állítólag - ha egy nő mondja/sírja el a fájdalmát/problémáját, akkor elsősorban ő meghallgatásra, figyelemre, együttérzésre, megnyugvásra vágyik. Ők meg így vannak kódolva.
Amikor találkozik a kettő, nekünk soxor jólesik 'kisírni' a problémánkat egy nő vállán, mert nagy valószínűséggel egyből megértést és vigasztalást kapunk/nyerünk. Fordítva soxor a nő hátán feláll a szőr, és jöhet ilyen reakció, amit most ezek szerint te is megtapasztaltál, ha egyből 'okos' megoldást kap megértés, szeretet, együttérzés stb. helyett/mellett.
Talán ....
üdv:
spray
"Minél jobb vagy, annál rosszabb."
Engem is érdekelne,mert eddig semmilyen megkeresésre nem reagál.
Kira20 (más néven Liza19) helyes pofika, csodás mellek. Telefonban elmondottak a helyszínen már nem úgy voltak, fadarabként elviselte ami történt.
Két mondat jól összefoglalja az együttlétet:
”Ugye gyorsan elmész?”, “Csak ez az egy póz drágám.”
Köszönöm többet biztos nem.
Nagyon tre a felhozatal. Van vagy osszesen 30-40lany a varosba ami nem lenne keves szam, de a minoseg az pocsek. Gyor nagyon elhuzott, de minoseg tekinteteben szombathely is. Lassan tenyleg erdemes lesz elmeni mas varosba, de lassan ausztriaba is meg ha dragabb is egy laufhause. Szomoru. Pedig Sopron is mar 120.000es varos.
Igen,néztem de én a hármast kérdeztem (2 lány 1 fiú)? :)
Dorisz22-ről tudtok valamit?
Jöhet privátba is
Előre is Köszönöm!
Értem, köszönöm.
Nándi · Őstag · Kb új pályára állt, máshol és másképpen szolgál ki ha arra jársz!