Helló!
Esztike 20?!
Helló!
Esztike 20?!
Azért ettől sokkal többen voltak régebben(tavaly)is
1-2kivételtől eltekintve a felhozatal is gyenge
Van most felhozatal bőven de kik a megbízhatók most.
Csak javasolni tudom. Jól masszíroz, nagyon kedves és gyönyörű szép is.
Kedves Rózsa!
Számunkra meglehetősen sok munkát jelent, hogy a hirdetőkre odafigyeljünk, sem eszközünk, sem lehetőségünk nincs arra, hogy a napi több tízezer látogatót ellenőrizzük. Az oldal szabadon látogatható, az életkorra vonatkozó nyilatkozat valóságtartalmát nem tudjuk vizsgálni.
Kicsit érthetetlen ez mai beírás, a tegnapi belső üzenetváltásunk fényében. Az, hogy valaki chaten 15 meg 16 évesnek adja ki magát nem jelenti azt "vannak az oldalon 16 éves fiúk/lányok", nem kéne ennyire túlgondolni a dolgokat. Ha van bizonyítékod, hogy valaki nem nagykorú, szívesen vesszük.
Szívesen várjuk a javaslatokat arra nézve is, hogy mi hogyan és milyen módon figyeljünk oda arra, hogy kik hívogatják a hirdetőket és milyen infót/időt próbálnak elcsalni tőlük. Igyekszünk mindenre odafigyelni és kiegyensúlyozott megjelenési lehetőséget biztosítani. Többször jeleztük már belső körüzenetben, hogy egyesek hamis állításokkal hivogatják a hirdetőket, megpróbálják félrevezetni őket, stb. Milyen egyéb módon tudjuk még segíteni a biztonságos hirdetést? Nyitottak vagyunk minden javaslatra és ami technikailag kivitelezhető, meg is fogjuk valósítani.
Igen, mire megtaláltam már hűlt helye volt, szomorú. Pedig kellenének a hasonló kaliberű csajok mert ebből a 30+ - ból max 2-3 akihez nyugodt szívvel tudok menni a maradékról ne is beszéljünk!
Gondolkodtam, hogy beírjak -e, de úgy döntöttem, továbbra sincs semmi értelme... de azért na... legyen jó napotok, kicsit adok... :)
Ez a fórum nekem egy örök talány marad... :) Férfiként csinos nekem csakis nő lehet, aki másik palira ezt mondja, elmehet... :)
Én pedig továbbra is full hetero maradok, ami itt már - már furcsa, haha... :) Ha egyszer csak kiderül, hogy valaki másik kapura játszik, miközben
vérbeli macsónak látszik... :) De ne lepődjünk meg, kérem, mert mindent szabad, éppen kiderül, hogy én is nő vagyok, mert az akarok lenni...
csak közben pisiléskor a kukimat kell eltenni... :) Mert jogom van hozzá, kérem, hogy egy másik férfi legyen a feleségem... :)
De ne szólj szám, nincs balhé... nincs fika, csak Benfica... :) Szép a lány, jó a lány, van bizony Savarián... Csók... :))
Kinek ki a csinos, meg itt néha a zöld is piros... szóval kinek szeme van, az úgy is lát, aki meg nem, az így járt... :)
Ha később meg jön a duma, ki a jó csaj a városba, mer' nem látok, mer' hun van ??? Szavad csak visszhangzik a néma fórumban... :)
Kinek ki a jó, kinek a télapó... kinek a télanyó... kinek a lánya, kinek a kályha... mert körötte meleg van, oszt osztja a lapot, hogy a
kályha körül melegedjünk legott, de kösz, én ebből kimaradok... :)) Jobb a puni, mint a kuki, mondta Hakapeszi Maki... pacsi... :)
Ezer szónak egy vége, én nem leszek senki felesége...
Béke... :)
Ki a tréfát nem veszi, azt kapja, ahogy eszi... annak bárki megteszi...
Rejtett üzenet Infernal módra... minden szónak súlya van, nem reklám, és nem óhaj... én pusztán magamat adom, kinek tetszett, csókolom... :)
Üdv. Infernal
Ilyen az én szerencsém, végre jött egy igényes szép lány a városba, Linda 35. Irta, hogy majus 15ig lesz Sopronba, ehhez képest napok óta elérhetetlen. Hirdetése sincs mar fenn.
Közbejöhet barmi persze, betegség stb, de mivel nincs igényes lány a városba igy ez nagy csalódás nekem.
Pédé · Tag · Én nem is látok nála értékelést....
Az egyetlen újabb értékelése alapján felejtős. Jó volna, ha valaki megcáfolná az ott leírtakat, de érzésre, hát...
Azt gondoljátok hogy számotokra fontos hogy valaki ne legyen kamu... 🙄🙄De viszont ez kölcsönös... Szerintem... Vannak az oldalon 16 évesek... Fiatal koru lányok/fiúk... Számomra az utobbi nagyon zavaró...az meg a másik hogy a lányoknak a barátjuk probál infot illetve idöt elcsalni 🙄😮🙄 szerintem azért erre kicsit jobb lenne oda figyelni 🙄🙄mert lehet hogy igy a hirdető lányok is kicsit másképp álnak a dolgokhoz...
Sziasztok.Alexa 23 ról Valakinek infója?Privátban is jöhet.
juliusz78 · Újonc · Rá énnis kíváncsi vagyok! A kéoei alapján szuper csaj!!
Jah nem ...így egyértelmű,hogy nem. Elszokot néha tűnni, aztán megint feljön a hirdetése... De ez jó figyelmeztetés volt ..köszi ..mindenki más nevében is.
Tud valaki infót adni a Mezőcsokonyai Gertrúdról / Cica/
Pédé · Tag · Amira(30)-nál esetleg járt már valaki ?
Talpra én vettem egy masszir labdát a katlanba :)
Nemrég jártam Dézia nevű lánynál, azaz jártam volna, mivel a képek köszönő viszonyba sincsenek a valósággal :( Kor jóval több, kreol bőr, plusz kilók, minden bejátszott úgyhogy könnyes búcsút vettunk. Jól elcsesztem az időt a semmire.
Aranyos csajszi :) nagyon bomba teste van
Köze nincs hozzá 😂 erdekes azota innen torolte magat *** moderálva ***... Erdekes nem? Lehuzos ize... De probald ki nem az en penztarcam banja 😂