Hali CANDY48 nagyon ajánlott kategória érdemes meglátogatni én már többször jártam nála csalódás kizárt
Hali CANDY48 nagyon ajánlott kategória érdemes meglátogatni én már többször jártam nála csalódás kizárt
Sziasztok
Linda (22) ról van valakinek tapasztalata? Akár privátba is írhattok
Köszi
Zoleepapa · Újonc · Szerintem aki átoperáltatja magát hiába transz megnevezést kapja ,éppen olyan homokos mint előtte. Női formában kapósabbnak és kívánatosabbnak érzi magát . Tippelnem kéne fele nem magáért ,hanem az érdeklődésért csináltatja meg ,hogy így elfogadotabbá tegye magát ,akár egy hetero férfi szemében is ( szexuálisan) Akarom mondani érdeklődést keltsen ,akár egy hetero felé is . Így nagyobb választék jut . Egy faszi sosem fog nőként kinézni egy átoperált testben . A hangjuk kb mint az Amerikai pitében az esküvőn Stiflerékkel jó mély a hangod te kis cuki 🤣🤣🤣😂
Engem is :)
Sziasztok, Kirával valakinek van tapasztalata?
Kedves Asd ! Nem tudom hogy mikor jártál nálam és hogy mi nem volt megfelelő , de a héten nem volt nálam olyan vendég akit ne ismernek . Általában visszajarós vendégeim vannak már évek óta :) aki ismer az ismer . És bőven elég az a vendég mennyiség is aki eddig hozzam járt ! Illetve megjegyeznem hogy ez a negatív vélemény sem fog sok vizet zavarni épp azért mert akik ismernek és kedvelnek ennek ellenére is engem fog választani !
Lehetne még sorolni... én Tina(38, jelenleg Sopron) és Viki(43 jelenleg Veszprém) is jártam amikor Zalaegerszegen rendeltek. Ők vannak a képeiken, ez tény. Csak nagyon sok víz lefolyt azóta a Zalán (pedig szinte ki van száradva) Nem tudom, hogy a hely okozza-e, de pl Veszprémben, Szfváron mindig olyat találok, aki a képeinek megfelel (korban súlyban) Zalában viszont eddig kevés sikerrel jártam.
Köszönöm! Hoppácska.....
Ezzel nem az oldalt akartam mérsékelni hanem az olyanoknak akik nem tudják hol a határ....
Elnézést ha ugy jött le mintha az oldalt minösitettem volna...
Csak ez boszantó hogy az ilyesmivel henceg os valaki... Mint mondjuk priv üzenetbe...
Majd meg probálja a hirdetőt /ek.. Lejáratni...
Viki (28) hasonlo.. erdemes meggondolni hova megy az ember... Sajnos zalaegerszeg jelenleg halott!
Nekem mar telefonba lejött h átb....s a csaj. Valahogy telefonon már a kommumikációból kiszúrtam hogy nem kóser. Ez van. Cukorfalatot szerintem ne bántsátok, mert halkan jegyzem meg h 1 haverem volt nála és igen igen elégedetten távozott. Azt mondta h ilyen kedves és pajkos roma csajjal még nem találkozott...teljesen vendégcentrikus, ha hiszitek, ha nem..ennyi...
Lilla (30) okosan a holgyemennyel, a kepeknek koze nincs a valosaghoz, nem a kepeken lathato lany fog varni... Aki jot akar maganak kerulje!
Nagyon bájos....a szőr kiszúrta a hátamon az inget...
Williams · Újonc · Pedig azt mondják, hogy nincs ronda nő, csak kevés ital!😀
Üdv. Mónika41-ről van tapasztalat?
staffi · Őstag · Ne kapcsold fel a villanyt es akkor elmegy egy kis szódával 🤣🍸🍾🍸🍾
Sziasztok.
Lana 28-ról tud valaki? Tihanyin volt elérhető.
Köszönöm.
Túl szép lett volna ha igaz lett volna! Nem a képen látható hölgy nyitott ajtót! Rózsák száma túl magas a kínálathoz képest! Minden egyes pozvaltas plus :D szóval számomra felejtős!
Csak nekem tűnt fel, hogy a Nicolhoz (28) tartozó telefonszám pár napja még egy másik néven hirdető lányé volt?
Sziasztok Amirarol tudtok-e valamit dolgozik vagy abbahagyta vagy csak nem hirdet . Bocs aki a Vasvári úton rendelt