Hát igen, no és a válasz is tipikus "női" válasz :)
PredatorTiger · Újonc · Hát igen, no és a válasz is tipikus "női" válasz :)
Vivien 26 valaki járt már nála?
Friss profilról mindegy mit írsz... Hiteltelen
Az a nevetséges meg röhejes, hogy mégis van rá kereslet, máskülönben a kavics csökkenne. Na hát, lesz ez még így se.
Minden tekintetben egyet kell hogy értsek az általad leirtakkal 😀
Egy SOS programon voltam nála, a technika jó, de külsőre nekem nem jött be a csaj.
Ezer éve tag vagyok, a régi regisztrációmat viszont nem tudtam visszaállítani egy megszűnt email miatt, és igen, azért csináltam új fiókot hogy tudjak válaszolni a kérdésedre. Ezért van a fórum nem? Hogy segítsünk egymásnak!
Sziasztok. Felnott filmekbe szeretnek szerepelni,de sajnos nem talaltam meg egy megbizhato oldalt sem... esetleg valaki tudja hol kell jelentkezni?? Ha tudtok segiteni irjatok legyszi. Elore is koszi :)
Ki szerint van ez az "állítólag"?
Semmiféle utasítást nem fogalmaztam meg! A véleményem ettől még változatlanul megvan erről a jelenségről, amit minden esetben le is írok, amikor aktuálisan van apropója. Vélhetően ez nem befolyásolja a hirdető vállalásait!? ..vagy igen?
Pindurka már csak ma van a városban
😆😂🤣
Juhuuuuu · Újonc · Bővebb info privátban..🤣🤣
Sziasztok. Pindurka 19 van valakinek infója? Jöhet priviben is. Köszi.
Sziasztok. Volt valaki Anita25 és Anikó 25 nél? Anikó állítólag sokkal idősebb de vállalható. Jöhet privibe is. Köszi.
A masszázzsal hirdetőknél itt minden az ablakon kidobott kavics, jól mondod, nem szól másról csak fehérnemű egy kis kézimunka, nagy ritkán egy kis francia már ha addigeljutsz. És az árak hmmm már lassan többe kerül mint a szex, egyes embereknél. Az ember azért utazik hogy lásson 1 fehérneműt, és hogy kéz imunkázik valaki a cerkáján, de azért ki írják szexet ne is kérj akkor mire kérik el a 12-13 kavicsot. Nevetséges és könnyű kavics szerzés. A semmiért.
Valószínűleg, és csak azért regisztráltál ide a kommented előtt 3 percel, hogy ezt a ,,remek'' élményt meg oszd...🤦
Jó és szép csajok de viszont a látcat csal
Hatalmas csalodásom az volt mikor a férfinek kellet fizetnem már az elején
10.000 fizetem azért mert nem volt semmi
A férfi szavai az volt ! Ha már foglaltad az idejét a csajnak 10.000 lesz mert raboltam a csaj idejét
Köszi!
Végre egy jó hír.
Ha nem tetszik amit vállal, nem menj. De had döntse már el milyen szolgáltatásokat kínál.
Juhuuuuu · Újonc · Voltam mindkettőnél. Timeánal többször. Ajánlom mindkettőt nyilván a vélemény csak vélemény. De nálam odatették magukat mindketten. Nyugodt szívvel ajánlom mindkettőt. Lilient én is nehezen értem utol de megéri próbálkozni.