Ez nem a Wallstreet haver, ébresztő! 😄
Ez nem a Wallstreet haver, ébresztő! 😄
Masszázs fronton a felső kategória. Legalábbis nálam ;)
Én azt mondom érdemes lenne kipróbálnod.
Sziasztok
Sopronban Viktoria(24)
Vigyázzatok vele! Az egy dolog hogy nagyon gáz,de lehúzós is!
Megláttam,na mondom most már mit lehet tenni..maximum egy franciát engedek neki.
Pénzt előre kéri,aztán elkezd furcsán viselkedni.
Mondom figyelj ne húzzuk egymás idejét.
- pénz vissza adás nincs! és látod felbukkan a strici és jón felémit meg kell élni 😄
Jóra tervezed az estét,aztán benszülöttek betámadnak,lehúznak😂
Na ezért van,hogy ha nincs fullos csaj elérhető,akkor inkább nem kell senki..
Első ilyen lett volna,de szerencsére nem is értem hozzá😄ha îgy nézem,megérte hogy lehúztak😂
Neeeem....
Oda mást kell behelyezni haver....:-P
üdv:
spray
Végül is...... A Shrekben is szimpatikusak a Vakegerek:-))))
üdv:
spray
Molly:profi masszázs,profi csúszka,profi lingam,francia nincs!!!
Lóra:a masszázs erotikusabb részén van a lényeg,minden van!
Sziasztok
Viktória(24) mostmár itt van ahogy látom.
Strigóval utazgat és húzza le akit csak tud!
Előre kéri a pénzt,majd egyszercsak közeledik a pasas ..
képedbe mondja:- pénz vissza adás nincs!
Na ez az undoritó fajta...
Há azé merrrr. eggy edzőőnek kilenc jánya vann.. lalla. Erzsi, Piri, Sári, Marriska, Rózáli, mega Ella, Bella, Juci, Karólina, áóó..jöttek már tarháálni...
Én is belefutottam már Zegen (de lehetett volna máshol, mert utazgatnak) olyanokba, akik garantáltan ők voltak a képeken, DE sok-sok évvel és kilóval korábban. Sajnos az igazán jó szolgáltatók elkerülik ezt a környéket, egyikük el is mesélte, hogy a vendégkör tehet róla. Olyanok, akik miatt nem éri meg nekik itt szolgáltatni.
Na, őt még nem is láttam 🙂
De róla sincsenek vélemények. Voltál már nála?
Esetleg Dolce?
Felejos... Sajna a foto garancia ugynezki semmit nem jelent lehet garanciazni ezek szerint 4-5 evvel ezelotti kepekkel is.. eez azert eleg gaz sztem :( sajnos zala nem az igeretek foldje... Es akkor csodalkoznak ha kifordul az ember mar az ajtoban...
Miért, az a hosszúkás vágás nem azért van a lábuk között, mert ott kell lehúzni a kártyát?
bbbs · Újonc · Nagyon is stimmel, ugyanis ez egy komoly jelzés, kiket kell elkerülni.
Amikor komolyan rá vagy pörögve egy nőre, akkor ez mind irreleváns! Ettől nagyobb "akadályok" sem tartanak vissza!? Kérdezz konkrét nőkről, adott esetben intim részletekről, ami segítség lehet a valódi választásban! Körülményekről, lehetőségekről, a tiszteletd*jként általánosan a "kézipénz" elfogadott.
Én a Ginger-t ajánlom, de ez a helyszínen kontaktfüggő is lehet. Hibátlan kis fekete vénusz. Érdemes mindenre kiterjedően, de tömören még a telefonon megkérdezni a lehetőségeket. A "mit hogyan" és a "mit lehet/mit nem" részre értem. Egyedül nála van az érzetem, hogy a "masszázsnak" nevezett rész már szexuális tartalmú és itt még nem is a franciára gondolok. Tömény a csaj, brutál intenzív és élvezi. Amit rögtön látni, érezni. A franciája végig a legvégén pedig álom, voltak akik rámírtak, hogy most már csak gumis. Nekem nem az volt, de elhiszem nekik is. Ezért írom, hogy kérdezz rá, hogy higiénia és plusz csoki kérdése, vagy csak a helyszínen tud nyilatkozni, vagy a covid para óta felejtős. ..vagy..(?) Nos, érted?
Sziasztok!
Molly46-ról nem látok véleményeket. Valakinek volt vele tapasztalata?
Ginger25 és Lora36 is felkeltette az érdeklődésem. Hármójuk közül kit lenne érdemes meglátogatni? A masszázs rész is fontos lenne nekem nem csak a "lényeg".
Egy közismert "debreceni" menedzsment fúzióját látod Nyíregyházán és egyébként Pécsett, Szeged és korábban Sopronban(Juharfa utca) is! Alkalomszerűen voltak még más városok is, ahova elvitték a "jót"! Itt sietnék meg is köszönni neked a felismerést! Több vidéki város kisebb projektjét is magába olvasztotta, Nyíregyházán még van aki emléxik a "Sarkantyús u." kultúrkörre!? 😂 Ők is "nemesítik" a Brand-é vált projektet! Szemléltető példának kiváló, ami ott volt tapasztalható az jellemzően kiterjesztésre került, mind a szexualitás s mind a diszkrécióra vonatkozóan. A valósággal való érintőleges kapcsolatuk és annak ábrázolása már a képekről is átjön, a hirdetőik szereplőválogatása erősen származás, eredetfüggő és meglehetősen naturális. Ennek részleteit nem lenne elegáns itt közzétenni. Amit viszont nem lenne tisztességes elhallgatni: Nem zavarja meg őket, ha a kedves vendég elégedetlen a vendéglátás mikéntjével és minőségével és akár már erősen hiányos alsó/felső ruházatban óhajtja vissza azt, amiben kifejezte a tiszteletét. Ilyen és bármilyen ehhez hasonló esetekben píronkodás nélkül többen tiszteletüket teszik a tetthelyen és kamera üzemmódban a telefonokkal a történelem részévé teszik az adott pillanatot! Miközben nyomatékosan kérik, hogy álljon el a követelésétől. Mivel! A kedves vendég fedetlen szeméremmel ilyetén való megmutatkozása közösségi felületeken nem igazán ajánlatos(amit felajánlanak a részére), így az egyébként legitim kívánalmak nem kerülnek teljesítésre és e szent helyről is sietősen távoznia kell. Ide vezethető vissza az állandó és kényszeres névcserék jelensége. Pl-ul.
A Revolut a jó dugi helyem. Még a NAV se találja meg.