Ha nem tetszik amit vállal, nem menj. De had döntse már el milyen szolgáltatásokat kínál.
Ha nem tetszik amit vállal, nem menj. De had döntse már el milyen szolgáltatásokat kínál.
Juhuuuuu · Újonc · Voltam mindkettőnél. Timeánal többször. Ajánlom mindkettőt nyilván a vélemény csak vélemény. De nálam odatették magukat mindketten. Nyugodt szívvel ajánlom mindkettőt. Lilient én is nehezen értem utol de megéri próbálkozni.
Ha van kihányandó pénzed,hogy hason fekve azért fizess,hogy "láthasd" fehérneműbe egy pár percre akkor sok szerencsét!
Hát mindenki maga dönti el, de én például soha nem kértem natúr dolgokat szolgáltatóktól, sőt, igyekszem azokat is elkerülni, akik néhány rózsaszálért bevállalják. Persze néha nincs feltüntetve az adatlapon, csak a találkozásnál dobják fel a lehetőséget, de ingyen sem kellene.
Dorina 24 ma váltott nevet Dior 23-ról 9 nap után!!!!!Hihetetlen,hogy miért lehet változatlan hirdetéssel neveket váltani hetente!Hát erre van ez az oldal?Hol van a cenzúra???
Tisztelt 666Jani!Annyira jó nő Natália,hogy volt aki olyan fertőzést kapott a natúr orális kényeztetésétől,hogy antibiotikumos kezelésre kellett mennie!!!És ki tudja hány ilyen volt?Szerencsére én nem mert a hirdetése olyan amilyen el nem mennék hozzá,ha az egyetlen lenne akkor sem!
Üdv
Jenny (30) -ról tud valaki nekem mondani véleményt? Privátban is jöhet, köszönöm szépen
Szara nál járt már valaki
Érdekel a hölgy
Infó kérek magtársak
Köszönöm
Dolce masszázs "fanyar humora" remélhetőleg a "kedvességben" nem úgy teljesedik ki, hogy a most részedre nyújtott és választott fr*ncia mentes masszázs, már csak távérintéssel lesz opcionális!? :-) Istenem!? ...lehet még ezt fokozni? Amikor felütötte a fejét ez az erotikusnak hívott masszázs trend, akkor azt gondoltam, hogy pár hónap és a kardjába dől ez a blöff! Ennek már több éve,..most pedig mindez a mutatvány már fr*ncia nélkül is beszámoló esélyes. A kehely tudatos kímélésére még van is méltányolható magyarázat, viszont az altesti bizsergés után kínzás lehet egy szájmentes produkció!
Szofi esetében egy ilyen "cipőkanalas időkeret" szorításában és az arcra is történő záporozásod fényében, a közvetlen utánad következő időpont lehetőségét remélem sikerül elkerülnöm. 😎
Sziasztok!
Léna 22 szolgáltatásáról érdeklődnék, tényleg csak masszázst vállal vagy vannak extra dolgai is?
Sziasztok. Melinél még tavaly nyáron jártam, Kisbér és Győr között található. Nagyon szép, érett nő, egy igazi milf. Testalkata illik a korához, pont olyan mint a képen. Fél órát kértem tőle, minden natúr. Felejthetetlen lovaglásban volt részem, egy igazi vadangyal. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
És mivel aznap kora délután az a k...va múzeum még mindig zárva volt , meglátogattam
Dolce Masszázs-t
is, hogy levezesse az elmaradt tárlatvezetés okozta feszültséget:-).
Nos uraim! Olyan miliő fogadott, mintha 3 korábbi masszőznél tett látogatáson lettem volna egyszerre: Abigél bársonyos, varázslatos hangulata, Kriszta Masszázs dögös kinézete és Lora intelligenciája köszönt rám egyszerre Dolce személyében.
Már telefonban a hangja is elbűvölő: érett, kissé mélyebb tónusával hatol a 'lelkedig':-). Már akkor tudod, hogy komoly intelligens hölgy fog várni rád. Találkozás egy négyemeletesben kialakított hangulatos masszázskuckó, a hölgy a megjelenésével , hozzáállásával egyből levesz a lábadról. Az első perctől kezdve figyel rád. Megjelenés, kedvesség hangulat a top-on van. Kinézetre , mint a képeken, karcsú, hosszú fekete hajú, égszínkék szemű hölgy szépen megalkotott cicikkel, selymes feszes jó illatú bőrrel (a masszázs közben szabad foglalkozni velük). Van egy sajátos, kedves-fanyar humora és egyből vág az esze is hozzá:-).
Csak lingam masszázst kértem , fr. nélkül - két ismerős is ajánlotta , hogy Dolce fr. nélkül is nagyon ügyes a befejezést tekintve: teljes mértékben igazuk van!! Masszázságyra kerülésem után megszabadította magát a dögös fekete csipkebodyjától és a kérésemre belebújt a képein is látható magassarkú pántos fekete szandálba, sőt mivel hanyatt fekvésben mindebből semmit nem láttam volna, az egyik lábikát feltette mellém az ágy szélére, hadd gyönyörködjem benne még jobban:-). Masszázs közben végig rám figyelt , kis kellemes beszélgetés, laza évődés is belefért közben. A végén nagyot lőttem, egyszerűen nem lehet ellenállni a dögös tekintetének, profi technikájának és finom hangjának, ahogy 'könyörgőre' fogja a végén, amikor kéri az anyagot;-).
Val'szeg igyekezni fogok még eljutni hozzá!!:-))
üdv:
spray
bbbs · Újonc · Köszi!
Helló. Maya28 nincs róla valakinek beszámolója? Szívesen venném.
Számomra egy alkalmas volt visszafogott kezdő stílus gyenge francia szinte csak hagyta magát meg...ni , igaz még az elején voltam!nem tudom változott e . egyébként csinos fiatal ilyen téren nem ér csalódás.ha csak gyorsan üríteni kell és nem zavar a többi
Nála már jártam kedves oda adó
Sajnos az aktus elmaradt nem válat a méret miatt de kaptam 1 kelemes natur francia
Ezért keresekkéresek mast aki Peugeot sziget a környékén szolgqltat
Köszönöm
Kedves siklokigyo
Nem mindegy
a lényeg a sex és az élvezet
na meg hogy jó szolgálatot
kapjunk itt pécsen
Megosztottság velünk is hogy meg látogathasuk mi is
Köszönöm
mi a neve az oldalon a csajszi nak
Alíz24 re gondolsz?