Nekem mindegy hova megyek, az ízlésem akkor se változik! Van aki tetszik meg van olyan akire akkor se másznék fel ha vernének.
Nekem mindegy hova megyek, az ízlésem akkor se változik! Van aki tetszik meg van olyan akire akkor se másznék fel ha vernének.
Vagy a telón lévő kamerával " dokomentáljuk" az eseményeket! :D Bár lehet egyess helyeken ezt megteszik helyetünk!
Hát most már fogunk!!:-))
üdv:
spray
Komlói út végén kora délután egy két lány szinte mindig van.
Jó napot mindenkinek!
Egy hölgy értékelését visszadobták avval az indokkal,hogy 1 hónapja történt az esemény,és biztosan rosszúl emlékszem az akcióra.
Az meglehet,hogy nem tüpontos a történet leírása,de a lényeg még nem változott.Így a "hölgy" azt állítja sosem voltam vele.
Aki 9 év deficittel hírdet két oldalon.
Hihetetlen. :)))
Ezt meg tudom erősíteni. Nelly(33) nagyon ott van a szeren. Kicsi hiányérzetem volt,mivel nincs NF,de attól eltekintve tökéletes!
Egy valamire kíváncsi leszek. A rezsi ár megemelkedése,hogy fogja befolyásolni a szolgáltatások árát! Így se keveset kell már kicsengetni egy óráért. És biztos vagyok benne,hogy ránk terhelik az áremelést,ugyan úgy,mint a boltokban.
Nem ma kezdtem én ezt a "sportot" nincs itt semmi sértődés! Tapasztalat viszont annál több. :D
Sziasztok!
Nicol 28 valóban nagyon jó szolgáltató de a bejutás hozzá nem egyszerű.
Pont ezen gondolkodtam ma. Nekem is ismerős valahonnan. De hátha valaki rájön,és felvilágosít minket! :-)
Laura 29 csak nekem ismerős?
Várjuk a beszámolót, és jó szórakozást ;)
Én hozza írnám a Lilli 26,és a Bogit is.
Igen tudok. Tegnap beszéltem vele,minden oké volt, aztán letiltotta a számom.
Bella18 tud valaki róla valamit még nem találkoztam vele.
Valakinek velemeny rola? Tenyleg o van a kepeken?
Jobban teszed haver... en csak jobol mondom legkozelebb szombathelyen van erdemes lany aki nem ver at huz le vagy hasonlo
Na nehogy aztmondd hogy ez normalis....inkabb valogassa meg az ember kihez megy ...ha nincs megbizhato lany a varosban akinek legalabb par pozitiv ertekelese van inkabb ne is menjetek hozza... Ne vidd magaddal a telot se penzt se semmit... Vicc az egesz ezert is mondtam zalaegerszeg egy cibbany varos lett neha lehet talalni ertelmes lanyt havonta egyszer max ketszer de ok is ahogy beszeltem veluk atutazoban vannak es sajnos nagyon ritkan elerhetoek elkell csipni oket.
Elizabettel illik vigyazni .. folyamat valtogatja a nevet es a varosokat szinte semmit nem vallal abbol amit iger...lekezelo flegma stilusu majd kifizetsz neki 1 orat es 20perc mulva aztmondja itt a vege menj ... Csak egy tapasztalat aki nem akar belefutni egy lehuzasba, es jot akar maganak nem azt, hogy megfenyegessen hogy jon a pasija az kerulje el messzirol.. a kepei is atverosek ... Talan terhes is... Nagyon nem ajanlatos nem veletlenul valtogatja a profilokat es a neveket meg a varosokat
Csak úgy rémlett hogy nemrégiben Nicol néven hirdetett és a képek ott is hasonlóak voltak ezekhez és ott a telefonszáma az volt a régi....... De lehet, hogy tévedek, hülyeséget nem akarok mondani csak gondoltam leírom, de hétvégén elmegyek aztán kiderul😉