Hello, nem akarok hulyenek tunni, de hirtelen nem tudom mire gondolsz, felvilagositanal?
Hello, nem akarok hulyenek tunni, de hirtelen nem tudom mire gondolsz, felvilagositanal?
Volt többször is.
Én ha kíváncsi vagyok jön e erre vki, vagy hogy mikor jön vissza: felhívom... annál biztosabb infód nem lesz.
A képek 100%ban megegyeznek. Kedves, jó hozzáállás.Akinek ez a kategória a kedvence, szerintem nem fog csalódni. Tehát ha a képek alapján bejön, akkor nyugodtan mehetsz!!!
😂 Csak "deák igazolvány" kérdése....
Sziasztok! Kit ajánlanátok szüzesség elvesztése céljából? Akár írhattok privátba is, köszönöm!
Szia! Sok szerencsét hozzá!! 😅😁😁
Majd ha kilopják a szemedet, havonta 50 ezreket költesz törölközőre, ágynemű, lepedő, tv, sorolhatnám naphosszat akkor meggondolod milyen okosságot irsz le!! Tisztelet a kivételnek nagyon kevés az a nő aki nem ilyen. Ki nem fizetnek, mert nincs vendég cimszó, vagy valamit mindig kitalálnak! Az embernek elmegy a kedve, hogy normális lakást adjon nekik!! Mindennel visszaélnek, még ők akarnak feljelenteni, ha elakarod küldeni mert nem fizet! Amúgy forditva meg azt hallom, hogy a vendégek mindent akarnak, csak fizetni nem, alkudoznak, visszalopják a pénzt amit adnak stb!
Ha laufhausot lehet csinálni, mi leszünk az elsők nyugodj meg! További szép napot!
Üdv
Nem tűnik fel neked semmi, ha megnézed az arcát a képein?
Inez volt Nyiregyházán? Én még sosem láttam. Fog mostanában jönni erre nem tudja valaki?
Attsi · Újonc · Lányt keresek aki nem riad vissza amoletteb pasitol.info jöhett privátba.
Sziasztok, Nina23-ról van valakinek valami tapasztalata?
Mónika (42) valakinek van róla tapasztalat? Jöhet akár privátba is
Üdv esetleg valakinek van infója Laurarol aki az apró hirdetésekben hirdet jöhet privátban is
:-))) ;-P
P........zt bammeg, szerinted??!!
És méghozzá nem érdemtelenül, mert kategóriájában talán ő a legjobb itt Debrecenben, nálam mindenképpen, Dolce mellett !!
üdv:
spray
Bzsi · Újonc · Tina Lentiből ? Tudtok valami info-t ? Köszi
Bzsi · Újonc · Tina Lentiből ? Tudtok valami info-t ? Köszi
Alexan · Újonc · Testvér oldalon szerepel néha.Angol tudással be lehet jelentkezni. :)
Alexan · Újonc · Drága Denisa!
Távol álljon tőlem,hogy becsméreljem azt aki olyan kedvesen fogadott mint te.
Egyik gyöngyszeme vagy nyíregynek.Nálad nem lehet kifogásolni valót találni.
Akik nem ismernek téged,csak bátran kérdezzék meg tőlem/tőlünk akik már megízlelhették a vendégszeretetedet.
Gyönyörű szép napot kívánok kedves hölgyem 🌹
Sziasztok, Honey-nal jart mar valaki? Nagyon szemezgetke velenaz utobbi idoben, valasz johet privatban is. Koszi
Sziasztok!
Vasárnap. Múzeumok nyitva (a vicc az, hogy két hölgyet is útbaigazítottam a múzeum és a Modem felé:-)) ), de inkább a magam részéről
Natasa28
felé vettem az irányt! A szép magas szőkeség piros cicifixes ruhában, testre és a szép popsira feszülő, combközépig érő szoknyácskában fogadott a kedvességével, mosolyával. Lehet én láttam már régen (kb. 3 hónapja) de sokkal kedvesebb, aranyosabb 'bújósabb' is volt, mint szokott lenni! Fürdőből jövet már meztelenül várt. Még karcsúbb, mint legutóbb volt, azzal az eszméletlenül szép derekával, hajlattal, szép kerek csípőjével. Most részletezzem? Szokásos kis halk duruzsolás, puszik és csók. A gyönyörű test végigbarangolása szájjal és kézzel, cicik egyből reagáltak. Finomak! Nuni gyönyörűen előkészítve, teljesen borotvált , selymes szép barack, finom ízű , különösen a csikló (egyik pózváltásnál nem bírtam megállni, hogy lendületvesztés nélkül meg ne kóstoljam). Míg Natasa előttem térdelve ült , addig felálltunk (én és kicsi én) és így kezdte a finom franciát, közben a gyönyörű szemeivel fel-felnézve, hosszú ujjacskáival és körmeivel hol a zacsin játszott, hol pedig a combomon, fenekemen karistolt;-). Én közben gyönyörködtem a szinte fenekéig leomló hajában, fogtam/simogattam az arcát, fejét, nyakát melleit meg ahol elértem. Majd vegyvédelmi: hanyatt fektettem, az ágy széléhez húztam - kihasználva, hogy most az első szobában voltunk és itt alacsonyabb az ágy, végre - és most én térdeltem a földre az ágy mellé (cuki volt: kérdezte, hogy kérek-e párnát a térdeim alá, kihagytam, másra koncentráltam). Lábait feltettem a vállaimra és így kezdtünk a döngetéshez. Közben néztem a nyögdécselő Natasát, dögös arcát, szemét, tekintetét, ajkacskáit - nem lehet megunni! Majd fordulás és kutyusban folytattuk. Végül ismét nfr és a vég elérése, spricc a szép mellekre. Végül szokás szerint még dumáltunk kicsit, fürcsi, puszi, búcsú. Jóóóóóó volt!! Illetve mindig az!
Szeretem a tartalmas, szép hét végéket;-P
üdv:
spray