Te se vagy különb mint ők, mondjak példát
Csak itt irogatsz,ne nem hogy felvennéd a telefont
Te se vagy különb mint ők, mondjak példát
Csak itt irogatsz,ne nem hogy felvennéd a telefont
Szerintem nem lenne nekik ingyenpénz, ha nem maradna ott az alany, mihelyst más fogadja, mint a fotón volt, vagy mások a feltételek, mint telefonban le volt beszélve. Hiába hivatkozna arra a lány, hogy a jelölt mással beszélt telefonon. Mert a jelölt pedig valaszolhatja, hogy ő pedig más opciókat szeretett volna, úgyhogy sztornó. Így talán az edzők is leszoknának a megtévesztésről valamelyest.
Sajnos kikopni nem fognak, ahhoz túl nagy az ingyen pénz csábítása. Már az is eredménynek számít, ha egy részük más szakma után néz, így javul a korrekt - nem korrekt szolgáltatók aránya.
Sokszor meg se nézem már kik vannak épp, mert 50-ből kb 5 (legfeljebb 10) akihez érdemes menni. Kedvencek-et nézem csak meg, majd lehet telefonálni. Ott nem kell aggódni.
Vagy sokkal jobban meggondolja a látogató, hogy hova megy, kinek visz csokit. Talán így kikopnak az unkorrekt hirdetők. Maradnak a jó szolgáltatók.
Az lessz belőle, hogy sok lány lessz de a végén senki se fog hozzájuk menni lehuzhatják a redőnyt mert az már nagyon luxus téma lessz.
Filléres “nők” milliós igények…..
Nem csak van, hanem vannak!!
És nem is nagyon bonyolult rájuk találni!
Köszönöm, akkor még ez a verzió sem igaz, amit feltételeztem nagyvonalúan számukra.
Szia sehol ugyanis azt mondta a találkozó előtt ad pontos címet de végül elsem értem pedig 10 óra volt megbeszélve és már 9 kor hívtam. Pedig szimpatikusnak tünt a profil alapján. Legalábbis aranyosnak.
Sziasztok!
Deniz 30 ról van valakinek infó? Régóta hirdet, de infó semmi. Köszi előre is!
N.
Bizonyos értelemben ezt veheted egyébként bóknak, hiszen a telefonos performance-od után, nyilván valahol a tetthely közelében kifigyeltek és arra a megállapításra jutottak, hogy nem tudnak, vagy nem érdemes palira venni! Hol volt a helyszín? Megkérdezhetem?
Komolyan mondod, hogy az akció alatt ott simogatta a telefonját, te pedig nem kérdezted fel? Ezzel az még a gond, hogy azon túl, hogy saját magadat lesajnálhatod, még egy ilyen nő előtt is, de ez a hirdetői közeg ezen felbátorodva, ezt a tempót kiterjeszti mindenkire és poénra veszik az amúgy is tripla nullás műsort. Ezért érdemes felelősséget vállalnod elsősorban saját magad miatt, hiszen a csokikat már átadtad neki, és ezen kívül, ha szóltál volna rá konkrétan, akkor talán legalább adtál volna egy esélyt a változásra. Ez a magatartás amúgy már nem ritkán kiütközik a kapcsolatfelvétel alatt! Érdemes rá "antennát" növeszteni! Ezen a héten volt nekünk Lana30, Natasa28, Zita28, az alkalmi párválasztás miértjét sem értem.
Sziasztok!
A fiatal páros nevű hirdetőnel járt már valaki esetleg?
Engem is érdekelne mi volt a tapasztalat!
:D Gondolkodásra tudnálak az ügyben késztetni, de valamiért nem érzek indítattást rá.
Nyugi csak viccelt... 🤭
Mondjuk vele alapból nem foglalkoznék....
Régen jártam erre, látom menő lett a masszírozgatás a lányok között...
Kedves Transzik és transzirajongók!
A vidékilány egy újabb testvéroldallal bővült, a transzik.hu-val.
Akik nálunk transzként hirdetnek automatikusan megjelennek ezen az országos elérésű oldalon is minden további költség nélkül.
Az oldalt folyamatosan tervezzük bővíteni, a hirdetések mellett egyéb tartalommal és anyagokkal is. Ha van kedvetek, itt megírhatjátok, mit látnátok szívesen egy ilyen oldalon.
Üdvözlettel,
a szerkesztőség
Emili 20 hát nem ajánlott mert 2x volt megbeszélve de mind a kétszer megszivatott . Nem értem mire jó az ilyen.
Tetszett a kifejezés remélem pontosan idéztem :D