Sziasztok! Tudtok abban segíteni hogy Kamagrát hol tudnék beszerezni? Hosszú lesz a hétvégém és jobb felkészülni...😁 Privatba is jöhet.
Sziasztok! Tudtok abban segíteni hogy Kamagrát hol tudnék beszerezni? Hosszú lesz a hétvégém és jobb felkészülni...😁 Privatba is jöhet.
Kamilla előtte Zalában volt Bianka néven. Voltam nála, velem korrekt volt (de bőven az átlag felett kér)
Nándi · Őstag · Szüzességet vegyvédelemben nem lehet elveszíteni! Mint ahogyan a lekvárt sem lehet az üvege kívülről nyalogatásával megízlelni!
Szia!Most hirdett egy Kamilla nevű lány Nagyatád apróban ő lenne az elvileg Berzencei.Válaszod előre is köszi Szia
A legjobb! Mindent vagy semmit, majd pont óvszerrel bénáznék amikor szüzike brével pont nem a nemlétező védelemről szól a történet! Szüzességet is óvszerben kell elveszíteni(?), az elég gáz kezdésnek.
Indra nevü hölgyet érdemes meglátogatni?
Barátnőtől, vagy alkalmi egyéjszakás csajjal ajánlanám ezt megoldani! Itt minden aktus óvszerben történik, a szűzessé elvesztése pedig érdemes lenne arra, hogy natúrban történjen! Tedd ünnepélyes pillanattá! Itt csak egy leszel te is a sorban. ..bármit is mondanak...
Pomponella lehúzos!Hazug és flegma!Le sem veszi a ruháját!Csak 1 póz van hátulról 2 perc,gumis francia 2 perc majd utasít fejezd be te magad gumiban,ha 4 perc alatt nem sültél el!Semmi más nincs nála!!!Mind hazugság amiket kiír!Kerüljétek!Pocsék!Ja és előre kell fizetni!Önmagáért beszél vándoról az egész országban!
Üdvözlök mindenkit. Mirella 20 hirdetőről van valakinek tapasztalata? Utána nézegettem szép lánynak tűnik.
staffi · Őstag · Lehet foglalt a keze meg más is....😉🙂
Anasztázia új névre változott ki tudja elérni hívom többször is de nem veszi fel.
Pfhhúú B+! Nagyon nem gyenge Go-Go riszát tol a videókon. Ultra konkrét, még csak most néztem végig. Kóstolj rá vakon, ha kamu a műsor, akkor úgyis levágod még akkor, amikor a gatyód rajtad van.
Olvass vissza, még az egyik tagnak ajánlottam itt párat saját tapasztalat után.
Olyanhoz menj ahol vannak amatőr képek is, meg engedi a beszámolókat.
Melyik városban? Hány éves?
Koszi a segitseget, meg atgondolom ezt a dolgot akkor :) elso ilyen alkalmam lenne, es akkor valami biztosra kellene inkabb menni.
Akik itt vannak nők azok hoz gondolom nem szabad menni mert rosszat csináltak jeletkezzen az aki tud ilyet
Azt is nagyon sajnálom,
Hogy a negatív tapasztalataim,
Más városokban is sorra igazolódnak,
De legföképp azt,
Hogy a kedves szerkesztöség,
Letiltott!!!
Márk
Látszik hogy valami faceapp vagy hasonló képszerkesztés. Tuti nem az ő arca van rengeteg képein. Elég látványos, ahogy szinte rá van festve. Nézd meg jobban, főleg ahol látszik közelről. Mintha több személy lenne ráadásul.
Amúgy én nem hallottam felőle rosszat, talán pár hónapja a debreceni topikban még írtak róla beszámolót itt az oldalon is. Úgy emlékszem pozitív volt a vélemény róla. Szóval teste rendben lehet.
TS Labelle Beauty néven volt akkoriban.
Nagyon kedves vagy köszönöm szépen :) én is köszönöm és örülök mindenkinek akik már megtehették hogy tisztelteljenek a találkozassal hogy megismerjenek,szintén kedves úriember - (ek) vagy! vagytok! :) Neked is szép napot kívánok :) Puszi
Pindurkáról nincs valakinek infója?Elég tetszetősnek tűnik, de sehol semmi beszámoló róla még, pedig már elég régen tolja...köszi.