SZASZTOK!NEKEM A GABIKA APSZOLUT NEM JÖTT BE,KÖZÖNSÉGES VOLT,ÉS MINDIG AZ ÓRÁJÁT LESTE/EZÉRT ALIG ÁLLT FEL/.A MÁSIK BIZTOS HOGY VAN STRICIJE,MERT ANNYI ESZE NEM VOLT,HOGY A CIPŐT ELTEGYE. VIGYÁZZATOK!!!!!!!!!!!!!!!!
SZASZTOK!NEKEM A GABIKA APSZOLUT NEM JÖTT BE,KÖZÖNSÉGES VOLT,ÉS MINDIG AZ ÓRÁJÁT LESTE/EZÉRT ALIG ÁLLT FEL/.A MÁSIK BIZTOS HOGY VAN STRICIJE,MERT ANNYI ESZE NEM VOLT,HOGY A CIPŐT ELTEGYE. VIGYÁZZATOK!!!!!!!!!!!!!!!!
JAJA,teljesen egyetértek a bettinek kamu fotok vannak fent,többé nem megyek hozzá.
SZIASZTOK! NEKEM NAUSZI ÉS SZABINA21JÖTT BE A LEGJOBBAN,MIND 2 VALÓDI KÉPEK!!!SZABINA JÓL MASSZIROZ ÉS NAGYON KEDVES.JA ÉS A BETTINEK KAMU KÉPEI VANNAK,VOLTAM NÁLA ÉS TELJESEN MÁS,NAGYON DUCI.
KECSKEMÉTEN A NAUSZI,LILLA21!,GABYKA,ÉS A SZABINA21 VALÓDI KÉPEK!!!!!!!!!!A BETTY KAMU KÉPEKKEL HIRDET,MOST LEHULLIK A LEPEL MINDEN KAMU HIRDETŐRÖL.NEKEM SZEMÉLYSZERINT A NAUSZI ÉS A SZABINA JÖTT BE.MIND 2Ő NAGYON KEDVES,BÁR A SZABINA KICSIT GÖMBÖLYDED,DE NAGYON JÓL MASSZIROZ.
Nagyon jó hogy lett ilyen fórum ahol megoszthatjuk a véleményeinket.Remélem sokan fogják használni, és nem csak a menedzserek fognak írkáni ide is. Örülnék ha a szerkesztőség kiszűrné őket és megírná hogy kik menedzselik magukat.
KEDVES SZERKESZTŐSÉG !NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM VÁLASZUKAT,MINDEN AGGODALMAM ELSZÁLLT.BIZOM AZ ÖNNÖK KORREKT MEGITÉLÉSÉBEN!
Hildelitárol nekem sajnos más a véleményem. A csaj olyan mint egy fadarab, alig várja hogy végezz, és kicsit idösebb és nehezebb mint amire az ember számítana.
Remélem , hogy itt azért nem fogod kétnaponta fényezni a csajt. Köszi az infót, mindenki tudja hogy csak hozzá jársz és meg vagy elégedve vele. Tudomásul vettük.
Igen meg félvér kubainak:)
Kedves kecskeméti hirdetőnk!
Köszönjük!
Az, hogy valakire bejelentés érkezik, még nem jelenti azt, hogy automatikusan kitiltjuk. Ha a bejelentés valós (nem csak rágalom, szóbeszéd, hanem konkrét bizonyíték is érkezik), ebben az esetben valóban tiltás a végeredmény.
Ugyanakkor, ha valakire csak egy rágalmazó panasz érkezik, az nem jár ilyen szankciókkal.
Ha a hirdető mégis tiltó listára kerül, fel kell vennie velünk a kapcsolatot, és akkor egyeztetjük a szükséges lépéseket. Reméljük megérti, hogy ezt itt nem írjuk le részletesen, mert kicsit hosszú...
De azt garantálni tudjuk, hogy aki szabályosan hirdet, a saját képével, saját adataival, saját valós elérhetőségeivel, az legkésőbb 24 órán belül igazolni tudja számunkra ezt úgy, hogy újra engedélyezhessük hirdetését.
Nem könnyű ez az eljárás, ahogy Ön is sejtette, de ha mindenki együttműködik és valóban meg akarjuk oldani a helyzetet, akkor nem is lehetetlen! Mi a részünkről igyekszünk mindent megtenni!
VL
Köszönöm az infót, akkor nincs más hátra el megyek hozzá amint tudok.
SZIASZTOK !VÁROM SOK SZERETETTEL ÉS KEDVESÉGEL,AZOKAT AKIK SZERETNÉNEK EGY RELAXÁLÓ MASSZÁZST.NAGYON KORREKT ÉS MEGBIZHATÓ VAGYOK.PUSZI MINDENKINEK!!!!!!!!!
KEDVES SZERKESZTŐSÉG! ÉN SZEMÉLYSZERINT,ÉS GONDOLOM RAJTAM KIVÜL MÉG SOKAN MÁSOK NAGYON ÖRÜLNEK ENNEK A FÓRUMNAK,ÉS MÉS EGYÉB LEHETŐSÉGNEK. VISZONT ENGEM AZ NAGYON AGGASZT,ÉS SZERINTEM MÉG SOK LÁNYT HOGY A KAMU HIRDETÉSEKET MIKÉPPEN BIRÁLJÁK EL ÖNÖK! PERSZE GONDOLOM BEJELENTÉSEK ALAPJÁN,DE A LÉNYEG MIBŐL TUDJÁK ÖNNÖK AZT ,HOGY EZ TÉNYLEGESEN VALÓS ÁLLITÁS ! MIVAN HA CSAK ROSSZINDULATÓ FURÁSOKRÓL,ÉS FÉLTÉKENYSÉGRŐL VAN SZÓ A TÖBBI LÁNY RÉSZÉRÖL. ÉN NEM SZERETNÉK GYANUSITGATNI SENKIT,DE KÖNNYEN ELKÉPZELHETŐ IGY EGYMÁS/ LIKVIDÁLÁSA/A LÁNYOK RÉSZÉRÖL!!!!!!!!!! PERSZE ELISMEREM SOK KAMU KÉP VAN,MINDIG EZT HALLGATOM SZEGÉNY VENDÉGEIMTÖL,HA EZ IGY PUBLIKUS,ÉS MINDIG MEGDÖBBENEK JÓ ÉRTELEMBEN,HOGY VÉGRE EGY KORREKT EMBER!!!!!!! SZÓVAL ÉN EBBÖL AZT SZERETNÉM KIHOZNI MIVAN HA PL.HOLNAP ÉN KELEK ARRA HOGY LETILTOTTAK ,ROSSZINDULATU EMBEREK MIATT,PEDIG A KÉPEIM VALÓSAK,HOGYAN BIZONYITHATOM EZT ÖNÖKNEK!!!MIKÉNT JÁRNAK MAJD EL IGAZSÁGOSAN.HOGYAN!!!! TALÁN ELJÖNNEK HÖZZÁM,VAGY NEKEM KELLENE BEMENNEM,VAGY KÜLDJEK KÉPET!!!!!!!!!!!!!!SZÁMOMRA ELKÉPZELHETETTLEN HOGYAN TUDNAK KORREKT MÓDON ELJÁRNI. VÁLASZUKAT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Kedves Frenky!
Köszönjük, nem tűnt okoskodásnak. Minden építő jellegű beírást köszönünk! Jelenleg ebben a teszt verzióban még nincs regisztráció, de a fejlesztések már folynak a beérkezett visszajelzések és tapasztalatok alapján.
Ez a lehetőség (mármint a harctér) benne van a levegőben, de pl. ezért nem olyan egyszerű a bejelentés sem. Hiszen attól mert bejelentik, nem tiltjuk ki automatikusan a hirdetőt, hanem utánanézünk. Való igaz, sok valótlan és "mondta valaki, hogy látta valahol" típusú bejelentés is jön, de természesen ezeknek (bizonyíték hiányában) nincs is következménye.
És az is igaz, hogy a legnagyobb gond Nyíregyházán van. Arányaiban a többi várossal sokkal kevesebb a probléma, de csalások, lejáratások szinte mindenhol vannak.
VL
Tisztelt VL szerkesztőség!
Lehet, hogy nyitott ajtókat döngetek felvetésemmel, de lehetséges, hogy jobb lenne csak regisztrált tagoknak engedélyezni a hozzászólást, mert rengeteg rosszindulatú ember van, aki csak azért is kárt okoz másoknak.
Nekem úgy tűnik, hogy Nyíregyházán folyik a "kúrvaháború" mert csak ott és csakis ott találhatók nem megbízható hirdetők.
Érdemes lenne elgondolkozni azon, hogy nem lesz e a fórum vagy a bejelentési lehetőség előbb utóbb harctere a futtatóknak akik nem feltétlenül írják minden esetben az igazságot.
Bocsi, ha okoskodásnak tűnt, amit írtam.
Üdv,
Frenky
Bocsi, de az előbb elfelejtettem, ha valaki megtudja mondani nekem az legyen szíves, hogy a cigókat mióta hívják "szolibarnának"??
Üdv,
Frenky
Szóval itt most a Kiscsávó vs. Donna meccset látjuk, ahol két elmebajnok csap össze.
Mindketten valami faiskolába járhattak, mert a helyesírás egyikkőjüknek sem az erőssége.
pld. Kedves Donna tekintély és nem tekintéj,
de azért a kiscsávónak is vannak beszólásai úgymint latahatam a láthattam helyett, vagy még sok más.
Ez egy kicsit szégyen mindkettőjükre, nézve.
Üdv,
Frenky
Kedves Mia!
Azért ha annyira menne akkor igényesebb környezetben is tengethetnéd a napjaid... és nem kellene a stigódnak a szomszédszobában várni a lóvét..
erről enyit...
..és ha visszaolvasol amit leírtam rólad az is igaz..ne fényezd annyira magad....
Kedves Lopez!
Mi is ezen dolgozunk! :-)
VL