Na mi van skacok, sehol se volt senki, aki esetlegesen érdemleges beszámolót írhatna?
Tervezem, hogy a héten meglátogatom Vikit (26).
Érdekes, de a "kétes szolgáltató"-nk eltünt :D:D:D
Üdv Nektek!
Doc · Tag · Na mi van skacok, sehol se volt senki, aki esetlegesen érdemleges beszámolót írhatna?
Tervezem, hogy a héten meglátogatom Vikit (26).
Érdekes, de a "kétes szolgáltató"-nk eltünt :D:D:D
Üdv Nektek!
Üdv, tisztelt Szerkesztők!
Javaslatom lenne, éspedig a következő: lehessen telefonszám alapján is keresni, mert vannak elmetve telefonszámok a telefonomban, de sajnos többször volt már, hogy nem is az a lány jelentkezett már rajta, viszont így hívás előtt ismét megnézhetném...
Remélem nem ütközik semmilyen szabályotokba és megoldható :P
Szép napot ;)
ki mondta hogy voltam vele eljöttem töle nem valo házba inkább az ut szélére!!!!!!
anett amig te kétes hirdetö vagy adig nincs miröl besz mi réka és edina képgaris hirdetö te is ugy élsz meg ahogy akarsz te is hirdesd magad .
Csak tesztelem, hogy minden honlapcím moderálva van-e!
IE8: Az oldal nem elérhető...Error, az oldal nem található...
FF: Az oldal nem elérhető...Error, az oldal nem található...
Remélem az admin azért látja a linket!
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Az apróhirdetéseket miért nem tudom megnézni?
Csak fel vannak sorolva egymás alatt, de rájuk kattintani nem lehet.
Ez bug vagy feature? :)
Kedves VL!
Én nagyon szeretnék előlépni legalább lelkes hirdetővé, szükségem volna sikerélményre. :)
Sokat írtam már, megérdemelném. Szerintem. Persze lehet, hogy nincs olyan, akkor kár.
Köszönöm szépen előre is! Addig bizakodom.
Üdvözlettel
Andrea Katónéni
Valamit elfelejtettem! 3-án lesz a hagyatéki, aznap nem dolgozom, meg nyertem a supershop kártyámmal egy bevásárlótáskát, ami igazából mellényre hasonlít, csak nincs kivágva az alja. Nyerőben vagyok. Ez az én évem lesz!! :)
A hókifli nem jött be, kitalálok mást, mert nagyon kreatív vagyok. (Bár ezt a Hadházitól loptam, mielőtt valaki rájönne. Én bevállalom! ÉsTe??)
Adjon az Isten Grófom!
Történés van, de csak furdalja az oldalad a kíváncsiság! :)
Tudom, hogy kukkolod a fórumot, akkor is, ha nem írsz. Ej, ha tudnád!!
Nem jössz fel? DEHOGYNEM!! :D
Ez a sarkantyú utca már annyira be van fútatva, hogy az már hihetetlen:) Érdekességként emliteném, hogy szinte mindig ugyanazon lányok neve ill. címe van porondon. Meglátásom szerint sok itt a menedzser:)))
Kezd érdekes lenni a fórum!Reklám-antireklám!
a sarkantyun van az uj csaj olyan méretü szilikonos mell ááá jo a csaj jol végzi dolgát nézétek meg oda most jöt egy pár friss hus 0620-5521122
vannak új barátnöim is ma 11 töl érkeznek gyertek ma megéri !!!!puszi.
A pécsi lányok közül voltam a hétvégén (Monikánál,ZSanettnál ill.hajni babánál)100%-ossan eredetiek!!!KELLEMESSEN CSALÓDTAM!
Kár megalázni Hajni babát mert ha annyira "igénytelen" lenne ,nem lettél volna vele?!?!?!"Vagy"a BŐRSZINE MIATT??????????????????Volt választási lehetőséged de mégis Ő kellett!!!!!!!ÉN ha tehetném minden nap vele lennék!Egyszerűen bűbajos lány, füllett.E...-ról szól a vele eltöltött idő, és nagyon oda figyel a legapróbb részletekre is!!!!!!
Ma meglatogattam KINGAT / 28 / Miskolc. ***SZABÁLYOKKAL ELLENTÉTES TARTALOM MIATT TÖRÖLVE***, tusolas utan kb 10 percig voltunk eggyutt. Egy nagy darab nulla.
Kerem ne mennyetek hozza, keruljetek ki. Mert nektek se nem fog osszejonni , mert o ugy akarja, csak lehuzza a penszt.
O egyszer MISKOLCON, utana Fehervaron, vagy Veszpremen tartoszkodik! Azert jo nezetek meg a kepet, es jo figyeljetek ne hogy KINGA-hoz mentek.
Udv. King Szlovakiabol.
Szia Eszkimo,
Igazad Van hogy a miskolci Virag egy nagy darab nulla. Neki mindegy, mert meg fogja valtosztatni a nevet. Mert ma Amanda is volt. Kerem soha nem menni hozza.
Koszi.
Szép estét!
Az a baj, hogy mire te feljössz, engem valaki elűz innen, kivéve a pénteket :)
Hol turnéztál éppen?
Csá mára, álmodj szépeket!
szeretnék válaszolni a ,,herkules"" közretételére válaszolni voltam hajni babánál egy igénytelen, elöl deszka ,hátul léc lány kellemetlen p*nciszaga volt és rohadt büdös szájszaga