Barátom a BARBI (19) az franko kép és sztem a csaj tök jo mert ma voltam nála és nem tünt el semmim se csö
Barátom a BARBI (19) az franko kép és sztem a csaj tök jo mert ma voltam nála és nem tünt el semmim se csö
Csatalkozok szoknyavadászhoz! Zsanika nem kéne magad ennyire fényezni! Inkább húzzátok meg MAGATOKAT a 10-en!
Itt már mindenki ismer benneteket, és hiába próbálkoztok kamu fotókkal és hírdetésekke! /NIKI24/ /RÁHEL24/ /VIVIEN/stb.
" Nagyon jó illata van" mert cigó a csaj! És pár embert már lehúztak itt Győrben!
Ha már van ez a fórum, akkor fórumozzatok, véleményt cseréljetek és ne egymást marjátok!!!
Persze a helyesírásra jó lenne odafigyelni, csak figyelmesség kell hozzá.
A kéregető, kérdezgetők figyelmébe! A fórumon nem kérdezgetni kell, hanem jelezni, hogy valós, vagy valótlan a leányzó. Ha még korrekt véleményed is van róla az már egy másik kategória.
Tisztelt VL Szerkesztőség!
Csak üdvözölni tudom a VL-en bevezetett változásokat, fejlesztéseket. Igen ez már időszerű volt, mert nagyon elharapódzott a csaló hirdetők száma. Én a nyíregyházi fejleményeket követtem valamelyest, de amit itt csinálnak, csináltak a csaló hirdetők az már a bűncselekmény kategóriába tartozik. Ehhez gondolom a VL sem szeretne nekik statisztálni a továbbiakban.
Egy pár javaslatom lenne azért, hogy még ennél is jobban tisztuljon az oldal.
1, A fotós hirdetések sorába be lehetne illeszteni, a fotó garanciás, a kétes hirdetés mellé, a nem ellenőrizett kategóriát. (így mindenki eldöntheti, mely hirdetésben hisz)
2, Az oldalra beíróknak, akár a fórumra, akár a lányok oldalán lévő véleményezésre csak regisztrálás után lehessen módjuk, írogatni.
3 A fotós hirdetők oldalán lévő véleményírást a (beszámolót) nem a hirdető által választható, engedélyezhető kategóriaként, hanem minden regisztrált felhasználónak aktív menüként kellene engedélyezni. Ez azért lenne jó mert, a pórul járt kliens azonnal letudja leplezni a csalást, vagy pont az ellenkezőjét, a valós hirdetőről valós véleményt adhat. Most a vélemény íráshoz, a hirdető engedélye és kódja is kell, ez inkább a csalókat segíti szerintem, egy csaló hirdető nem fogja engedélyezni a vélemény írást!!!.
Remélem javaslataimmal segíteni tudtam munkájukat.
További hasznos fejlesztéseket kívánok. EDUARD
Sziasztok! A nyíregyházi lányoknál ( Kinga 19) nem valódi kép van felrakva!!! Ez azért biztos mert az én barátnőm van a képen! Légyszíves vegyétek le!
Én is voltam gabykánál, nekem egyáltalán nem jött be, nem is megyek hozzá.
Én egy órát voltam nála két spriccel, nem mondom, hogy élvezte, de legalább próbál úgy tenni.
Bár én jobban élvezem, ha látom, hogy nem jó neki! :))
nem tocsogott az igaz, de türelmesen állta a sarat nem sürgetett. A második szájba ment az is ok.
Köszönjük Zsani, hogy a nevedben írtál nekünk, hogy lendítsd a bizniszt! :))
sziasztok srácok!!! Zsaninál jártam.. élőben még szebb,mint a képeken!!! nagyon aranyos NŐ!!! Annyira bújós, ilyen érzékeny lelkű nővel még nem találkoztam ebben a "szakmában".. nem sminkeli magát,teljes természetességgel várt,sokat mosolyog,nagyon jó illata van(nem parfüm). tökéletes barátnő érzés volt!!!!!! ja! nagyon jól csókol!!!! én nem járnék már máshoz..
sziasztok lilla21 vagy gabyka? én rosszat nem halódtam gabykárol
Kedves xx!
Köszönjük!
Ami tudunk, megteszünk, hogy az oldalt és benne a fórumot is kulturált és becsületes keretek között tartsuk a jövőben is.
VL
Kedves Tavaris!
Azt kell mondjam, sajnos nem értesült jól! Sem Nyíregyházán, sem sehol máshol nem fényképez senki a videkilany.hu nevében! Aki mégis ilyet tesz, az jogtalanul teszi, mert mi senkit nem bíztunk meg ezzel!
Kérjük, ha Ön vagy bárki pontosabb információval rendelkezik az állítólagos fotósunkról, legyen kedves elküldeni Szerkesztőségünkbe emailben!
Köszönjük!
VL
Zarojelben megjegyeznem: ( erdekes ,hogy Mazlista es Jenifer hasonlo helyesirasi gondokkal kuzd) ez csak veletlen lehet gondolom.
Kedves Makktársak sokáig kerestem azt a nőt aki kielégitene minden vágyamat.végig jártam a Szolnoki lányokat szépek jok ijen meg ojanok de akit ma találtam az egy istenő mindenkinek csak ajálani tudom Jenifer a neve fiatal a képek igazik avidékilányok.hu találhato és amit nyujt ,többet nem is beszélek rola tapasztaljátok meg.Az árak jok minőség pedig kiválo sziasztok ne hadjátok ki.
Sopron, "Viki 28"
06 70 64 12 123
Tisztelt Makktársak!
A szoba elégséges szint, a fürdő tiszta. Tiszta türcsi, változatos túsfürdő.
A csaj molett, lóg a melle, de kedves, s aranyos. Szép arcoska, bájos szemek, de bizonytalan.
...
Az ágyban átlagos, de hiányzik belőle a szenvedély.
Barátnő feeling nincs.
Tisztelt Szerkesztőség! Alá tudom támasztani. A nyiregyházi Barbi(19) +36304898199 is kamu fotóval hírdet. Nem tudom ki van a képen, de az biztos, hogy nem saját. Személyesen győződtem meg róla. De ha jól értesültem, akkor a fotógaranciás hírdetéseket a VL fotósa készíti. Ha tévedtem elnézést kérek, de ha nem akkor ez hogyan fordulhat elő?
Nem "szolibarna". Apja olasz volt. Ez a duma.
helló!
Járt már vki ANITABABYNÁL??l? várom a véleményeket a hölgyről
köszz
Kedves Frenky! Magyar helyesírás szabályai szerint: pl. és nem pld.- ha már a témánál vagyunk. Vagy Te is faiskolába jártál, azért vagy ilyen gyökér?
helló mindenkinek!
Edit 42 molett nagy mellű hölgyről mit tudtok? melyik utcán dolgozik??
aki már volt nála leírhatná a tapasztalatokat!
előre is köszönöm!