Jaj, ezt most mért kellett?! De gonosz vagy!
Jaj, ezt most mért kellett?! De gonosz vagy!
Bocs, Zsoltee
Zsotee! Húzzál bele!
Ő még nem a pézre esküdött fel, régi kedves ismerős, majdnem mindent megtenne értem, de ami nem megy...
Gratulálok az előléptetésedhez!!! Ezt is megünnepeljük! Szoknyavadász Sopronban, te Debrecenben, én Veszprémben, valahol itt a Balatonnál kéne, jön a nyár.
Tévedsz, engem érdekel, aki jó fej. Sőt, örülök a mások sikerének is. Amúgy meg, nézd meg, mennyi masszőr lett a piacon, azért mégiscsak lesz kishazánkban masszázskultúra!!!
Na, Alex az más! Egyszer volt, hol nem volt... Te mit szeretnél?
De nem ám! :) Eljöhetsz-mehetsz! Hol vagy?
Kurátor alszik, szoknyavadász vadászni ment, vagy nagyon dolgozott ma. Újabb feladat van: belőled csinálunk először lelkest, aztán kvázit.
Nyugdijba akartam menni, mert magas a TB, de azt mondta a doki, hogy ez nem elég, hogy lerokkantsanak. A derekammal se akarnak, már nem tudom, kihez forduljak. Katasztrófa!!! Szigorítottak. Voltak ilyen ötleteim, hogy skizofrén vagyok, de azt mondta, ahhoz öreg vagyok, 20 év körül kezdődik, semmi nem jött be.
Nem mind1 hogy elmebeteg vagy elmehetek :)))
Szia! Én most voltam agykurkásznál, ő is ezt mondta! :)))
Tőgyeim és Rudaim!!! Anitával találkoztam!!!! EZT A CSAJT NAGYON KERŰLNI KELL!!!!!!!!!!!
Részeg volt,és szerintem valami kocsmából jött elő,rettentő GÁZ A NÉNI,FOGAK A HOLDON.A többit nem is írom!ÉN KIHAGYTAM,MERT SEMMI NEM VITT RÁ!!!!!!
TOVÁBBI JÓ PUFFREOLÁST!!!!!! :-)
Hű micsoda csatározások mennek erre felé. Bár pontosan nem értem miről is volt szó, de úgyérzem nem is lényeges.
A lényeg hogy van egy ilyen oldal és van külön az Esztergom és környékieknek is fóruma. Ez egy nagyon jó dolog. Kérdés hányan vagyunk a környékről?
Vissza olvastam a csevegéseteket, hát mit ne mondjak elég beteg :-D készek vagytok teljesen.
Hali! Kvázi lettél!!! Megmondtam. Majd megünnepeljük? Mondjuk hármasban?
Este jövök már csak fel. Nem tudom, megijedtek-e tőlem a tegnapi ötleteim miatt, de elég csendes napom van.
Nem vagyok ám ilyen állat, csak hülyülök! Mindenkit nem tudok felsorolni a törzs...dégek közül, de 3 Krisztián, 6 Laci, 5 Zoli, 6 Zsolt, 6 Gábor, 3 Balázs és a többiek, legalább Ti ne féljetek. Bocs, akiket kihagytam, hosszú lenne a lista, de mindegyikőtöket szeretem :)
hello,valaki esetleg valami infot,elmenybeszamolot a nyiregyhazi
Szandra (20)-rol
tudna?elore is koszi :D
Üdv én voltam kingánál szerintem szuper szexi a kiscsaj és jobb mint a fotón!!!! Kedves aranyos és jól is végzi a dolgát de (FIRE barátom) arra készülj fel hogy az ÖRZÖJE Hi-hi-hi a másik szobában lesz!!!! Engem zavart egy kicsit az elején meg be is paráztak a kinézetemtől de úri ember modjára még borravalót is adtam a végén. Ugy hogy összegezve ha teszik a fotója ne hagyd ki. Üdvözlettel Szépfiú
Tisztelt Tavaris!
Mi is egy véleményen vagyunk Önökkel, ha vissza nézik, nagyon sok hozzászólást tötöltünk már a stílus, a hangnem miatt.
És nincs igaza, nem csak egyszer egy héten járunk erre :-) bár nem is ülünk előtte egész nap, mint máshol, mások :-)
VL
Tisztelt Kari-ka!
Lehet, hogy nem azonnal, de mint látszik töröltük a szabályokba ütköző tartalmat, bárki is írta. Sajnos sem intelligencia alapján, sem faji alapon nem lehet valakit kitiltani....
A fórumon utólagos moderálás van, amikor szűrjük az ilyen hozzászólásokat.
VL
Szia Kari-ka!
Egy véleményen vagyunk, de hiába panaszkodsz, a szerkesztőség kb. 1 héten 1x pillant be a topicba. Ha lealacsonyodsz az ilyen kisstílű cigányfiúkhoz
mint a Márton, és reagálsz a hozzászólásaira olyan stílusban, hogy az ő számára is érthető legyen, akkor az lesz a végeredmény, hogy téged is kitiltanak.
Üdvözletem!
Maya (21)-nél volt valaki mostanság? Az új képeken valóban Ő van?
Tisztelt szerkesztöség!
Nincs arra lehetöség hogy az ilyen Márton-féle embereket kitiltsák innen?Az írásmódjábol azonnal látszik hogy kicsoda-micsoda Ö,tehát nemsok keresnivalója van a fórumon.Arrol nem is beszélve hogy másokat sérteget,fenyeget.Ha az érintett vagy valaki más reagál az efféle írásokra,azt felszólitják a szabályzat betartására és törlik a hozzászólását is.Pedig inkább Mártont és társait kellene kitiltani,és akkor nem lenne aki keverje a dolgokat,tehát nem lenne megsértve a szabályzat sem.Egészen addig kulturált stilusban megy a fórum,amig meg nem jelenik egy Márton és bele nem köt valakibe aki szerinte sérti az Ö érdekeit.