Az aproban hirdető Márti nál volt már valaki?? Van tapasztalat?privatban is irhattok ,köszi
juliusz78 · Újonc · Az aproban hirdető Márti nál volt már valaki?? Van tapasztalat?privatban is irhattok ,köszi
Alexan 😋
Szép Napot kívánok Mindenkinek
Hiányzol Staffikám😘
Erotikus élvezet Urak
A rosszlányokon Sexmania néven hírdető csajsziról információ? Tapasztalatok , ajánlás?
Fr*ncia kedvelőknek nyugodt szívvel ajánlom a kis Zsófi23! Beszédes, mosolygós, ami pedig nekem sokkal fontosabb, hogy nagyon szereti a nagy testrészt! Ezalatt értendő az ápolt testrész mellett a megfelelő intim higiénia! Ékszer Viki mivel egyre ritkábban látogat el városunkba, így már régebben szerettem volna betölteni az ő finom szája által hagyott űrt. Zsófika odaadó szája e téren is multifunkcionális. Kis fehérnemű szettben vagy szűk kis semmi ruhában még fokozottabb számomra a vizuális élmény, így másnak is inkább ekképpen ajánlanám, mint meztelenül. Nyílván aki egy gyors, de alapos fr*ncián túl is gondolkodik, azoknak még nem tudok elegendő információval szolgálni. Túl a második fr*ncia randin most csak a gyors fr*ncia kedvelőknek akartam hétvégi útravalóval szolgálni. 😂
Tomi05 · Kvázi-tag · OK most már töröld meg a szád 😆😅
Stella 25 nagyon jól néz ki fotókon. Felhívtam, bemutatkoztam, egyszerûen kinyomott. Ezek alapján milyen lett volna a szex? Gina 23. Bejutottam hozzá. Hát kb. annyi hogy: élvezz,aztán húzzál el minél hamarabb.Fél óra egyenlô 15 perc.
Senki nem volt hozzá?
A teljes paletta érdekel! Ne kímélj!
Sziasztok! Amanda24-nél jártam a közelmúltban. Most megint hirdet itt. Nagyon szép arca van, kedves kis cserfes lányka. Nem hisztizik, teszi a dolgát rendesen. Nagyon ügyes szája van és a sunesz igen gyorsan kivégzett. Igaz én autóban voltam vele, de így is tökéletes volt. Ajánlott kategória nálam
Nándi · Őstag · Megelégszünk minden kategóriából két névvel! :D
Sziasztok ! Alexandra41rol valakinek tapasztalat/velemeny? Akar privatba is johet!
Bastya91 · Újonc · Szia, irj privatban:)
Attól függ milyen kategóriában keres! Fiatal,korosabb,vékony,nőies,telt!
Pedig a mostani kamaszlányoknál nem kell annyira strapálni magát az embernek. Én nem is értem a mai kis-srácokat..!?
Nagyon kíváncsi fáncsi vagyok! Pl.-ul, mondanál neveket is..?
Már bocsi,de ilyenért ki képes egyáltalán fizetni s főleg előre!?Mi a motiváció,amikor a zinternyett tele van ilyennel,ingyenes opcióval?Látatlanban,ismeretlenül pénzt küldeni,főleg annyit,amennyiért már a személyes kontakt is elérhető.Háááát nem tudom...
Nándi · Őstag · Visszatért! De természetesen teljesen új a Városunkban! Mármint a nevét illetően! :D
Alexan · Újonc · Úgy látszik másnál is ez lett a módi?Nehéz napjaik lehetnek szegény hölgyeknek,hogy "semmi" indokkal bontják a vonalat.
Sziasztok. Lehet a Mark235 nevű makktárs csak az ilyen szolgáltatást adó lányoktól szűz még! De ha valójában nem volt még szexuális kapcsolata,nem a legjobb így elveszíteni a szűzeséget! Bár mernék neki egy pár lányt ajánlani akivel lehet jól járna. :-) :-D