Tiffaynál pár hónapja jártam,Ő vana képeken és kifejezetten csinos szép lány!
Én a barátnőjéhez mentem de a végén ővele is voltam,Linával dolgozott együtt!
Igazán mutatós lány!
Tiffaynál pár hónapja jártam,Ő vana képeken és kifejezetten csinos szép lány!
Én a barátnőjéhez mentem de a végén ővele is voltam,Linával dolgozott együtt!
Igazán mutatós lány!
Látogas meg Anikó30 at!!
Egy szép korrekt lány
gyöngyszeme Debrecennek!!!Én heti szinten járok hozzá,á*ai szokásosak,egyedül dolgozik!Aki szeretne egy kedves nagyon szexi és kifejezetten barátnő fillinget nyujt!!
kedves mindenki! valaki az én nevemben mocskolódik,hogy lejárasson!!!!!!!!én nem vagyok ilyen gerinctelen.van nekem elég vendégem,most is van,nincs nekem erre energiám sem. most vettem észre döbbenten mivel gyanusitanak! biztos a volt stricim müve ez!!!!!!!!!!!!! ezt mindenki itélje meg maga.
Maya:06-70/517-7918. Nagyan kamu nem az aki aképen van meg meg bánod ........ sajna.
szia joe ,én voltam nálla a multhéten, és nagyot élveztem rajta.Ajánlom mindenkinek aki szereti ha van mit fogni egy nőn,mert rajta van mit fogni jó mell jó segg.Nekem ez jön be.
Komolyan mondom nincs egy normális jó szolgáltató itt debrecenben , a legtöbb hirdető kamu képpel van amikor az ember felhívja őket akkor a telefonba igérnek mindent mikor meg személyesen találkozik akkor szembesül a szörnyű valósággal ! A 30- 40 korosztályba szinte semmi sem stimmel sem a szolgltató sem a kép !! Nem tudom mire jó ez és kinek hogy folyamatosan át vagyunk baszva !! Vannak hölgyek akik több képpel hirdetnek azt hiszik hogy így hátha kellendőbbek lesznek !!
edina nagyon vagány szoláriunos pina nagyon ajánlom luxus keco meg miegymás popo sex lezbi s.t.b a száma 0670538-6585
Kedves Tavaris!
Azért higyje el, nem ilyen egyszerűen működik a garancia! De engedje meg nekünk, hogy ne tegyünk közzé minden belső információt.
Megértését köszönjük!
VL
Kedves exboyfriends!
A videkilany.hu oldalon tilos az árak feltüntetése minden formában a hirdetésben, a véleményben és a hozzászólásokban is!
Mivel a fórumozók többsége megértette és a szabályzatban el is fogadta ezt, így ilyen jellegű kérdéseire nem is fog választ kapni oldalunkon!
VL
ne vállaljatok garanciát! A sok kamuhírdetés miatt az oldal elveszíti hitelességét!
Kép, telefonszám róla????
Van 1 kamu képem. Ha már egyszer elküldtem, el tudom küldeni holnap is, egy óra mulva is, meg öt perc mulva is. EZ A GARANCIA ALAPJA? NEM SEMMI!
Javasolnám, hogy agyaljatok ki valami hatékonyabb módszert, vagy egyszerüen csak
sajnos makkmarci sem írt semmi konkrétat a szolgáltatás felől csak azt írta le amit mindenki lát a képeken hogy viki nagyon csinos.pl az hogy mi mennyibe kerül milyen extrák vannak milyen a francia mit enged mennyire kényes stb... egy szó sem esik.pussylovers írta:
szivesen vennénk nagymellű hölgy szolgáltatásait békéscsabán
nagyon várjuk!!!!
Örülök hogy végre itt is van fórum! igazi kényeztető masszázst keresek olyat mint Mija tud!
Krisztina és barátja néven vagyunk hirdetve ..miskolci fiatal pár vagyunk szeretnénk mindenkit tudatni arrol hogy március 12-dike után nem 10 orátol leszün este 10 ig hanem 17 orátol hajnal 2 ig.megértéseteket elölre is köszönjük.Krisztina és Jani.
Sokan nem tesznek ennek a fórumnak a tartalmára és nem ez szerint ítélnek.Ki hova menjen.Nem egy hölgy fogja eldönteni ki a másikra dolgokat talált ki.Kezdte SZABINA 21 ha jól látom a sorrendet...
miért nem ajánlod? MARIANNÁT?
Hogy elhallgatott a sok híres fórumozo, amiota lebuktak.......:))))))
Volt már valaki Vanesszánál? Ha igen leírná egy pár szóban, hogy milyen?