Kedves Tavaris!
Mint azt Ön is írta, van előnye annak, hogy a szöveg úgy jelenik meg, ahogy az ember beírja :-)
Elég, ha a hirdetések szövegét javítgatjuk, itt engedjük, hogy mindenki saját magát adja:-)
VL
Kedves Tavaris!
Mint azt Ön is írta, van előnye annak, hogy a szöveg úgy jelenik meg, ahogy az ember beírja :-)
Elég, ha a hirdetések szövegét javítgatjuk, itt engedjük, hogy mindenki saját magát adja:-)
VL
Kedves Cicuka és cívis lánya!
Bikafiu2-nek tényleg igaza ven: ez a topic nem erre való!
A véleményüket, észrevételeiket természetesen szívesen látjuk, de mindig csak a megfelelő helyen!
Együttműködésüket köszönjük!
VL
Tisztelt xXx és Tavaris!
Kérjük, ezt a hangnemet a mi oldalunkon ne használják!
A fórum nem ezért van, és nem is fogjuk hagyni, hogy bárki is ilyen célokra használja!
VL
Sziasztok!Minap Nikinél jártam.Nem olyan rossz a képei sokkal jobbak mint ő.
Belvárosban rendel a szallagházak környékén.Ahoz képest,hogy a partnerei mind azt írták hogy jó meg legjobb én már voltam másnál aki sokkal jobb volt mint ő.A telefonban még csok is volt de mire oda értem ez elmaradt.Én nem voltam vele megelégedve, és nemis megyek többet hozzá.De van 2 nagyon jó szolgáltató is itt kikben nem csalódtam még soha Nauszi és Lilla21.Gabykához szerettem volna még eljutni de eltünt valaki nem tudja mivan vele vagy nem rendel már???
Szeretném megosztani egy kellemes élményem az itt hirdető 26 éves Emesénél valo látogatásomkor,és szives figyelmetekbe ajánlani Őt!Kis városunk sajnos nem bővelkedik értelmes,kedves,minden téren figyelmes szolgáltatokban,igy már kissé bizalmatlanul nyitottam Emese felé is,de utolag világossá vált számomra,hogy ritka kincsre akadtam.Már a telefonban is megnyerő a modora,egyeztetés után kb.egy ora mulva tudott fogadni.Lakása ahol rendel teljesen rendben van,mellékhelységek is tiszták,jo illat,vasalt lepedő stb..A teste magas,nagyon formás,arca is sokkal szebb mint a képeken.Kimondottan finom a natur franciája,kezezés nincs,viszont szem kontaktus végig megvan,ami őritően hatott rám,igy első nekifutásra pillanatok alatt kivégzett,nem is birtam volna magam tovább tartani,mert az a technika valami fenomenális!!!Nálam mindenképp Ő viszi a pálmát,egy odaado,korrekt lányt ismertem meg Benne,akihez biztosan sokszor megyek még.CSAK AJÁNLANI TUDOM!
Betty 23-ról kérnék infót ha valaki már járt nála!
Jó kis csajnak tűnik, de gyanús a profi fotó....
Tisztelt Szerkesztőség!
A fórumban bevezetésre fog kerülni valamikor a hozzászólás szerkesztése opció?
Köszönettel
DigiWalker
bocs: sexpartner
khm, szexpartner köszi a kimerítő értékelést!
Én egyszer voltam Dalmánál, nagyon jól tette a dolgát, meg voltam vele elégedve. Az úrnős felét én sem ismerem.
Lehet hamarosan ismét felkeresem, bejön az új haja :).
Kittin gondolkozom még, de khm meggyőzött, hogy őt is fel kell keresnem.
szeva,
bár a hölgy borotvált és csak 34 éves,de szerintem probáld meg nála.
304721564
Sziasztok! Lenne egy kérdésem, felhívtam pár lányt az északi krt.40-be invitáltak volt már ott valaki ? Lehuzósak stb?,mind1ik azt mondta egyedül dolgoznak de legalább..5 lánnyal beszéltem ... a másik helyszin ferenc krt.? Köszi!
Üdv Minden MT-nak!
A napokban voltam DIA 20-nál (0620-....267).
Egyeztetés rendben ment a telefonban mindent elmodott, és azonnal tudott fogadni.
A lakás felújított panel, nem egy palota, de voltam már rosszabba is.
A Baszobába franciaágy,tükrös szekrény.
Fürdő átlagos, 3-4 tusfürdő.
A lány: A képen Ő van, az alakja nekem nagyon bejön!!
Vékony lány semmi felesleg, formás cickó, hosszú haj,
kicsi markolni való fenék
Az aktus. profi szolgáltató, minden pózban aktívan résztvesz, és menet közben nagyon hihetően nyögdécselt. Nagyon izgató volt, szinte elhittem, hogy élvezi. Az aktus után nem
dobott ki, nem nézte az órát. Pár perces beszélgetés után én kezdtem el készülődni.
Az elszámolás: Meglepő módon első alkalom volt, de az összeget utólag kérte, az elszámolás a telefonon megbeszélteknek megfelelt.
Véleményem szerint nagyon korrekt, szép és profi szolgáltató. Nálam toplistás lett!
Csak ajánlani tudom!
Nem osztom a véleményem a szoknyavadásszal éva38-ról tény, hogy nem egy mai tyúk a bőre viszont bársonyos és számomra az illata kifejezetten vonzó. Igaz az előtt nem ismertem, de most pár hete voltam nála és a tapasztalatom teljesen megnyerő. Egy másik hölggyel dolgozik és mind a ketten korrektek és tiszták voltak. Ami annyira nem volt számára vonzó a lakás, ami elég pici de hát uraim nem lakásnézőbe járunk. Ez az én véleményem szerintem egy próbát mindenkép megér.
XDDD. Bár így élne Veszprém!!
Most! Katónéni :)
Üdvözöllek nálunk!
Na figyelj, bütyök! Ha társalogni van kedved, nézzél magadnak egy chat szobát. Én nem kerestem a társaságod, Te reagáltál a hozzászólásaimra. Ne kóstolgassál engem, nem vagyok én leves!
Tavaris te vagy itt a legokosabb és ügyesebb:) nyereményed: egy szörös tökzacskó:) koccc mert megkívánlak.
Újfehértón tudnám ajánlani a Didó 49-et
Nem csak álca, valóban tanult ember vagyok. Neked lövésed sincs arról, hogy ki vagyok. Én viszont tudok rólad több dolgot is:
- legmagasabb iskolai végzettséged 8 általános (maximum)
- IQ-d max. 60
- roma vagy
- menedzselsz min. 1 roma csajt
- kissebbségi komplexusban szenvedsz
Ez a pszichológia. Keress hozzád illő szánalmas kis pitiáner csibészeket, és azoknak prédikálj, te ázalék!
Sziasztok Urak ! Kérem segítsetek,tud e valaki igényes negyven körüli nem tulzottan borotvált kulturál t hölygyet ajánlani civis városunkban.