Betti? es a POpsi69, na öket felejtsetek el, az eggyik... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
Betti? es a POpsi69, na öket felejtsetek el, az eggyik... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
a pillango45 szolnok mellett, ... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
a győri alexa- nem ajanlatos!!!!!!!!! ... A HOZZÁSZÓLÁS KULTÚRÁLATLAN STÍLUSA MIATT TÖRÖLVE...
Hali! Emma (24) nál járt valaki? Érdekelnének a tapasztalatok. Köszi előre is!
Kerüljétek a cigánokat! Lehúzás!!!!!!!!
Figyelem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Barbi(19) (+36304898199) Óvakodjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A fotó kamu, egy 10-es skálán jóindulattal 4-es romacsaj nyit ajtót! Amíg megtörténik a közös zuhanyzás, az előtérben csapódó ajtó hangja már azt jelenti, hogy ellopták a pénzed. Aztán mikor rátértek a témára, jön a guminő effektus. Telefonban mindent beígér, a helyszínen közli veled, hogy ez biztos félreértés, ő ilyet nem mondott. Ez egyébként igaz, az összes "kórház környéki mezei niggerre"
Üdv!Maya-rol van vkinek infója?
Sopron
Mia
70/258-6146
Haver szólt, hogy a Mia nevű lánnyal vigyázzatok.... mert drogozik és szerinte a pénzét is lenyúlta.......
valaki nem tud csajokat mátészalka és környékén?
T. Szerkesztőség
Nagyon jó, hogy elindult az oldalon a fórum.
Lehetne azt kérni esetleg, hogy csak regisztrál felhasználók írjanak be a fórumra!!!
Ezzel el lehet kerülni, hogy a managerrek futtasák a lányokat a fórumon tésves infókat adva, illetve a regisztáció éve hónapja megjelenjen a fórumozó neve mellett? Így gyorsan ki lehetne szürni kik a kamu hozzászólók, futtatók.
Valaki járt már Vanessánál?A képei alapján szuper csaj lehet.Esetleg van más szolgáltató is a városban?
Köszönjük szépen!Ez egy nagyon jó ötlet volt!
Létrehoztuk a szekszárdi topicot is. Köszönjük jelzését.
Szekszárdi hölgyekkel kapcsolatos beszélgetések.
üdv!Volt már valaki közületek Móni19-nél vagy Barbi19-nél?Véleményekre,esetleg élményekre vagyok kíváncsi!
Hi! Uraim, melyik hölgyek a legjobbak Pécsen??????? Várom az infókat!! Köszönöm!
Én úgy látom kollégák itt vannak a legszebb lányok! Kár hogy nagyon messze van.
Tisztelt szerkesztőség! Szekszárdon csak egy lány hirdet de fórumban a városok közt nincs benne! Így nem lehet róla informálódni. Egyébként szuper az oldal.
Sziasztok! Én járok Lilla 21-hez. Szerintem nagyon kedves és jó csaj. Ajánlani tudom csak. A képek valósak. Lilla 27-nél is voltam egyszer. Szerintem kicsit flegma és nagyon félti a melleit, alig lehet hozzáérni. De jó a teste. Írhatnátok Gabykáról pár dolgot, ha kérhetném! Három hónapja hívogatom telefonon és sosem veszi fel. Akkor minek hirdet? Teszem fel a kérdést.
Szexy Démon
Szolnok
20-418-86-04
Nagy ívben kerülendő, Tisztelt Makktársak!
A csaj bűzlik a piától, lepukkant az egész nő, lehúz, de semmit nem csinál meg amit vállal.
A pecó egy lepukkant cigányputri, ahol ráadásul ott az egész família.
Kiábrándító!