Dodikám, látom nem jársz Loki meccsre, különben vágtad volna a poént, vagy ha jársz, és úgy nem érted, akkor szerintem nem velem van a baj...
Nah, mindegy...
Dodikám, látom nem jársz Loki meccsre, különben vágtad volna a poént, vagy ha jársz, és úgy nem érted, akkor szerintem nem velem van a baj...
Nah, mindegy...
Pár napja jártam Barbi23-nál is.Kifejezetten csinos,kedves lány,és nagyon jó mindenben!!!!
Alexa 23 nagyon beadta!!!!Debrecenben a legjobbak között van,ott is elől.Szép,tiszta lakás(ő is).Mindenkinek ajánlom!!!
A képeken nem ő van,kb,40 éves,kissé háziasszonyos.Az arca elég kiélt.A franciája elég jó.a lakás semmi különös,sokan vannak.
Talán voltál nála?Nem valószínű,mert akkor biztos nem írnád ezt!!!!
Igazán csinos,valódi képekkel.Kedves, odaadó,isteni a franciája,és a szex...:)Igényes,szép lakás,nyugodt környezet.
Üdv,én is így jártam a most magát Barbi-ként hirdető lánnyal,nagyon sok pénzem bánta.Ez nem most volt,de ő azótta is itt hirdet,méghozzá képgaranciával!Végül is ő van a képen:)Ráadásul még büdös is:)
Abba hagytad a piroson,most itt folytatod a szánalmas reklám kampányodat?Itt sem vagyunk hülyék,itt is mindig lebuksz!!!!!
Szisztok a figyelo28 vagyok én is szeretnék figyelmetekbe ajánlani 1-2 fotógaranciás lányt! Ajánlom Blankát,Fannikát,és az Egzotikus lányt,frankó képekkel dolgoznak!! És tapasztalatból mondhatom voltam mind a 3-rom lánynál,és nem csalódtam bennük! Üdv.
Sziasztok srácok szeretnék veletek megosztani egy pár dolgot!!Nagyon fontos!! Rengeteg olyan lány dolgozik aki csal,és más fotóit használja!!Maradjatok a fotógaranciás lányoknál mert ott nem fog meglepetés érni senkit !! A lehúzásról nem is beszélve!! Említettétek a Toldit, Állomás,és Kórház környékét, nagy ívben kerüljétek,mert csak arra várnak mikor lép be egy 2- lábon járó pénztárca !! Nem érdemes képgarancia nélküli hírdetőhöz menni,mert csalók!!!!!!! A figyelo28-voltam! És üzenem a kétes-hírdetőknek,vigyázat mert én is vadászok nem csak a rendszer!!!!
Regi! Ez nem szép dolog tőled! :-) Te mint hirdető mit kerestél másoknál, ahol el tudták lopni a pénzed???
Legalább arra figyelj, ne buktassd le magad!!!
Kedves Katónéni!
Köszönjük!
Csak annyit: igaza van, sokszor nem véletlenül hagyjuk benne a hirdetésben azt a szöveget, amiben szinte egyetlen helyesen leírt szó sincs... főleg olyankor, ha így kezdődik: magyar lány vagyok....
VL
Kedves Jampec!
Köszönjük az elsimerést! Voltak azért változások, de inkább a háttérben, amit persze nem mindenki lát :-)
Válaszaink röviden:
1. Ezen igyekszünk! Ha meghallgatná hirdetőinket, ők is sokat mesélhetnének a szigorú moderálásról:-)
2. Az oldalon a bevezetéskor ez volt a koncepció a véleményekkel kapcsolatban, és ez egyenlőre így is marad. A vélemények írása egy választható lehetőség, vagy él vele a hirdető, vagy nem. Bármelyik megoldást is választja, már eleve ez lehet egy kiindulópont a látogatóknak. A fórum és a vélemény írás két külön dolog, mindenki azt használja, amelyiket jobban szereti.
3. Hosszú hónapokon át moderáltuk, javítottuk a hirdetések szövegét, mind a megfogalmazást, mind a helyesírást, mind pedig a szabályosságot figyelembe véve. Sajnos voltak és vannak hirdetők, akik még ezek után (hogy látták, átírtuk a szöveget), sem voltak képesek arra, hogy önként helyes szöveget írjanak be. Ezért pár hónappal ezelőtt abbahagytuk az ilyen jellegű moderálást. Ezért láthatóak olyan hirdetési szövegek, amiket Ön is említ, mert egyszerűen töröljük azokat a szavakat, részeket, amik nem jelenhetnek meg - így lesz értelmetlen a szöveg! A helyesírást azonban még most is igyekszünk javítani!
3. Apróhirdetés... Hát mi sem hittük volna, hogy a hirdetések feladóinak nem fontos, hogy feltüntessék, melyik városban vannak... Ennek megoldásán dolgozunk. Addig is annyit teszünk, hogy folyamatosan továbbítjuk a hirdetőknek a visszajelzéseket!
VL
Én, mint hirdető szólnék hozzá Jampec javaslatához. Van, amiben talán igaza van, de a lényeggel nem értek egyet.
A hirdetéseket moderálják azonnal, ahogy felkerül, vannak eleve tiltott szavak, a helyesírási hibákat pedig én direkt hagynám, találd ki, miért! :)
A hirdetésem alatt alapból nem engedélyeznék hozzászólást, se pozitívat, se negatívat. Én is nézegetek látogatott oldalakat, elég ocsmányság kerül fel, akár a fórumba, illetve van egy-két általam észrevett oldal, ahol a hirdetéshez lehet írni "véleményt".
Sajnos ott tartunk, hogy hazugságok tömkelege kerül fel. A VL-en egy érdeklődőt senki sem befolyásol annyira, bár a fene megette, ha valaki már a telefonbeszélgetés alapján nem tudja eldönteni, hogy érdemes-e meglátogatni valakit, vagy sem.
Szóval, szerintem, így is lesz elég dolguk a modiknak, hát még ha megindul itt is a fröcsögés.
Ez persze az én véleményem, csak pont azért vagyok hűséges a VL-hez, mert nem lehet akármiket firkálni és még azt is moderálják :)
Még valami fontosat, kinek a pap, kinek a papné. Honnan tudja Józsi, hogy kit keres János? Ugyanúgy, ahogy vannak kultúrált és kevésbé, vagy egyáltalán nem érdeklődők, de zsák a foltját úgyis megtalálja!
Üdv. Andrea
Sziasztok! Infókat szeretnék kapni a Dóra, Réka, Sziszi, Virág és Zsani nevű felhasználókról. Köszi
Üdv Mesterek!
Először is engedjétek meg, hogy gratuláljak a változásokhoz, elsősorban a Fórumhoz.
Az indulása óta figyelemmel kísérem az oldalt, de ilyen horderejű változásra eddig nem volt példa, remélem nem fogy el a lendület, a szándék, az erő, az akarat és az idő.
Volna néhány észrevételem az eseményekhez.
1.) Abban valóban igazatok van, hogy „nem lehet az embereknek megszabni, mit írjanak, mondjanak, tegyenek”, de gyors, szigorú és következetes moderálással igenis kordában lehet tartani a fórumot.
2.) A „Vélemény feladása ehhez a hirdetéshez nem engedélyezett” rovatot fel kellene szabadítani a hirdetői hozzájárulás alól. A debreceni oldalon pillanatnyilag futó 98 hirdetés közül 1, azaz EGY hirdetéshez lehet(ne) véleményt írni, de az sem lehetséges, mivel a hirdető a titkos kódját nem adta meg. Ez így értelmetlen és jelentős mértékben rontja az oldal és a hirdető hitelességét. Pontosan az volna a lényege a hirdetésnek, hogy az adott lányról valamennyi beszámoló, komment, észrevétel egy menüpont alatt megtalálható legyen, és ne kelljen órákat tölteni a különböző menüpontok közt keresgélve, érdektelen beírásokat visszaolvasva. Ha megnézitek a hasonló vezető portálokat, akkor azt fogjátok tapasztalni, hogy azok az oldalak a megbízhatóak és látogatottak, ahol a hirdetőről minél több rendszerezett információ olvasható. Magam 3 évig voltam moderátora a jelenleg piacvezető portálnak, így nem egy kívánságot fogalmazok meg, hanem több éves tapasztalatomat osztom meg Veletek. Nem tartom logikusnak, az érveléseteket ezzel kapcsolatban. Érthetetlen, hogy miért a hirdető joga a róla szóló vélemény hirdetése alatt történő megjelentetésének eldöntése, akkor, amikor egyéb menüpontokban bármi megírható. Értem én a „hirdetésszervezők” ez irányú igényeit, de ez az oldal nem az ő igényeinek kielégítéséről kell, hogy szóljon.
3.) Jó volna a hirdetés megjelenése előtt, annak szövegét moderálni, hiszen a stílus is minősíti az oldalt. Pl: „szeretek táncot, fotózást, filmezést, műsort is!”, vagy „Várjuk barátnőimmel a hívásaitokat... enyhe DOMINÁT!”, vagy „Szia, XY vagyok, lány városotokban” vagy „XY vagyok teljesen lány itt.” Nem gondolnám, hogy sértené a „hirdetéstszervezők” vagy magának a hirdetőnek az önrendelkezési jogát, ha hirdetésének szövege érthetővé és helyesírási hibáktól mentessé formálódik.
4.) Az Apróhirdetések rovatba célszerű volna egy „hely” kötelezően kitöltendő pontot beépíteni, azt követően a szűrés (keresés) lehetőségét megvalósítani.
További sok sikert!
Tisztelt Szerkesztőség!
Pl. Várpalota, Keszthely, Ajka
Üdv: Gábor
Nagyon sokk lehuzos csaj van nyíregyházán, óvakogyatok az álomás környéki lányoktol . Fekete hajú lányok mind romák és mint lehuzosak,én is meg jártam tegnam az "Arany János uton" elopták a pénzem ezek a mocskos cigányok, Toldi uton 60. meg nagyon rondák a nök. Ha tud valaki nagyon jó csajt kérem irjatok társaim. Cigányokal vigyázni kell elegem van már a sokk fekete hajú lánybol mert a teloba mind magyarlány at mondják csak fekete a hajunk, mikor meg oda érsz akkor fuuuuuuuuu. Én tanultam a hibámbol és már nem megyek be roma nöhöz. Jo tanács hogy az álomás környékére ne menyetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kedves Gábor!
Ha talált most olyan hirdetőt, akinek a városa nincs a fórumban, kérjük, írja meg nekünk, akár itt, a fórumban, és máris megoldjuk a kérdést.
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Javaslom, hogy minden olyan városnak legyen külön fóruma, ahonnan hirdető van, mert különben Velük kapcsolatban nem lehet eszmét cserélni.
Üdv: Gábor