NEM VAGYOK HÍRDETŐ!!!!! KÉREM A NEVEM MELLŐL LESZEDNI SZÍVESKEDJENEK!! CSAK HOZZÁSZÓLÓ VAGYOK, IGAZ REGISZTRÁLTAM A VL-en MÁR SOKKAL KORÁBBAN.
KÖSZÖNETTEL.
Joe (H-B)
NEM VAGYOK HÍRDETŐ!!!!! KÉREM A NEVEM MELLŐL LESZEDNI SZÍVESKEDJENEK!! CSAK HOZZÁSZÓLÓ VAGYOK, IGAZ REGISZTRÁLTAM A VL-en MÁR SOKKAL KORÁBBAN.
KÖSZÖNETTEL.
Joe (H-B)
KÖSZÖNETTEL.
Joe
A napokban sajnos meglátogattam Vanessát.Bár ne tettem volna!Az ifjú hölgyet csak a pénz érdekli.Amit ad,azért nagyon sokat kér.A szolgáltatása csapnivaló,a helyet ahol fogad nem lehet meghitt otthonnak nevezni.A képek szerintem erősen retusáltak.Egy másik hasonló oldalon részletes beszámolót írtam róla.
Kedves Mindenki!
Elég vacak helyzet, amikor a kedves hirdetők hülyének nézik a partnereiket és a valóságtól teljes mértékben eltérő fényképpel hirdetnek.
Sajna úgy látszik, hogy Miskolcon sincs hiány a trükkös hirdetőkben.
Említhetném Andi-Babát aki egy szemmel láthatóan fekete hajú lány, de a saját leírásában szőkének mondja magát, vagy netalán tán itt két külön személyről beszélnénk (kicsit skizó??)
Kérdezem, hogy ilyenkor a kedves hölgy az elmúlt napokban nem nézett a tükörbe?
Viszont van nagyon szép és tényleg első osztályú hirdető is Miskolcon pl. Mandy, aki egy nagyon szép és kedves lány, még Debrecenből volt szerencsém megismerni, csak ajánlani tudom mindenkinek (nem vagyok Manager!!!)
Egyébként egy kis aktivitást Ti is mutathatnátok kedves miskolci kollegák, hogy ne egy debreceni fazonnak kelljen kommentet írni a Ti lányaitokról.
Jó cserkészést!
Üdv,
Joe
Tisztelt Szerkesztőség!
Kérném, hogy a beszámolókban pontos címet ne engedjenek beírni, a hirdetőknek kellemetlenségük lehet belőle, esetleg költözniük is kell.
Köszönöm!
segitenék, Livi AZONOS Tamara gyenge és meglopnak. *** moderálva *** 70 510 5866 30 287 3199
Üdv fórumozó férfitársaim! Ajánljatok nekem tapasztalat alapján egy-két csinos, igényes hölgyet a debreceni felhozatalból! Illetve valaki járt-e már Virág (24)-nél illetve Fruzsina (19)-nél? Köszönöm a válaszokat!
Szia Thomika én regisztráltam magam,hogy nyomon tudjam követni a weboldalall kapcsolatos dolgokat!!! Még soha nem hírdettem,és nem is fogok!!Mert nem a foglalkozásaim közé tartozik az,hogy lányokat hírdessek!! Azóta lett szigorítás a Weboldalon mióta eggyütt dolgoztam a szerkesztőséggel azon,hogy segítsek kiszűrni az ÁLHÍRDETŐKET,LOPOTT képeikkel!! Ehez viszont regiznem kellett!! ÜDV figyelo28
voltam nála, eléggé bejött, az alapban viszonylag kevés dolog van, tehát szinte minden extra (natur fr-a, csók, stb), de azért jó volt, nem tudom, hogy ismétlés lesz-e.
Sziasztok!
Valaki tud megbízható infót?? Katicabogár (21)-ről
Sziasztok!
Valaki tud megbízható infót?? Katicabogár (21)-ről
SZILVI 43 ROL INFÓT KÉREK SÓS NEM BIROKA HORMONOKKAL
Barbi 23,és Bianka 25.Barbi vékony,csinos testalkatú,igazán lelkes,Bianka dúskeblű,vidám,mosolygós lány.Mindketten kedvesek és ápoltak.Teljes diszkréció,a lakás igényes,minden tiszta,változatos tusfürdők....És még a parkolás is jó.Ajánlom mindenkinek.
Igen,én is voltam már ott,Bettylove=Fanni
a LAKÁS PISZKOS,VALÓBAN TÖBBEN VANNAK.Egy lány több néven fut,átjáróház szerintem az egész,és ott van tapasztalataim szerint a strigó is.Pl.:Rebeka=Hajni=Lulu=Bella
Alíz is ott van,de alig tudtam elérni,aztán sikerült.Felül deszka,alul meg nagy .....!Az aktus is felejthető volt.Az alkohol elég rendszeres náluk,és büdös van.Akinek fontos a jó környezet,és a diszkréció,szerintem kerülje a *** moderálva ***-at.Camilla 18=Jessica19 .....érdekes,nem?
Szia Figyelő!
A neved után miért van ott a "hirdető" kifejezés?
Üdv: Thomika
Heil!
Ismét pozitív tapasztalat!
Zoé 19 aranyos kiscsaj, sőt róla el tudnám még azt is képzelni, hogy valóban diáklány és az ösztöndíjjat egészíti így ki!
Fiatal melírozott, majdnem szőke cicababa, feszes cicikkel, jól ül a nyeregben is, bár a franciája nem egy nagy durranás, de előjátéknak megteszi! :)
Összességében megérte a pénzét!
Ha valaki tényleg egy csini, fiatal diáklányt akar prütykölni, akkor erősen ajánlott!
Fincsi volt!!!!
sziasztok!!
Évi cica Szexicsoki szép páros pár napja volt egy részem bennük:-) számomra felejthető szolgáltatás... unott fej stb inkább nem irnám le..aki volt már gondolom tudja...
Sziasztok!
Hiperaktív napom van, bocs, hogy ide írok, de szeretnék egy meghívót küldeni Gróf Kurátornak Veszprémbe.
Kicsit fel kéne dobni!
Üdv. Néked! (Át is költözhetnél fizikálisan is ide!) :))
Hol vagy surda? Meg meghívnám ide Gróf Kurátort Debrecenből, ha szabad. Veszprémben nem történik semmi, biztos a kampánnyal meg a húsvéttal van elfoglalva mindenki.
Én szívesen írnék például magamról beszámolót, de csak engem érdekelne, meg én hinném el egyedül.
HAHÓ, VESZPRÉM! Jó reggelt!
Meg baj volt, hogy nem volt Várpalota, Ajka, most van aztán az is üres. Sztrájkoltok?