Sziasztok!
Cica, nyíregyházi lánnyal van valamilyen tapasztalat?:)
Köszi a segítséget.
Sziasztok!
Cica, nyíregyházi lánnyal van valamilyen tapasztalat?:)
Köszi a segítséget.
Kedves Lyuksógórok! Ez HÁNYINGER amit itt előadtok! Inkább dugcsizni járjatok, mint egymást cseszegetítek! Melyik megyéről van szó? Üdv.: baranyai
Szia Petya31!
Vagy mondhatnám, hogy Anettka :) !
Szerinted miért reklám az, ha magadról azt írod, meglátogattad Önmagad??? :D Elhiszem, hogy magad számára nem vagy zsákba macska ;) És másnak?
Kedves Jampec!
Fene se tudja hol az igazság (Tudod, az mindíg odaát van ;) ) !
Azt vettem észre, hogy az egyes topikoknak igen eltérő a hangneme, stílusa... Ha a nyíregyházi vonalat nézem, berágok (mint pár perccel ezelőtt is), mivel azt látom, hogy vagy magukat dicsérik, vagy a "másikat" szidják veszett módon. A debreceni hozzászólások ennél sokkal értelmesebbek, beszélgetősebbek és a hangulata is más.
Lehet igazad van (vagy meghallgatásra találtál), mivel úgy látom már töröltek is jócsomó hsz-t. Én szívem szerint azokat a topikokat teljesen bezárnám, ahol értelmetlen reklám- és ellen kampány megy. Viszont akkor meg akik normálisan akarják használni, azok hova írjanak?
Reméljük lesz ez még jobb is!
Neked is sok sikert!
Kedves Fórumozók!
Sajnos nagyon elszaporodtak azok a hozzászólások a fórumban, ahol az egyik hirdetés gazdája saját magát és társait dicsőíti, a konkurenciát pedig válogatás nélkül rágalmazza, vádolja, stb.
Mivel a fórumot nem ezért indítottuk el oldalunkon, így nem is engedjük ezt meg!
Az összes ilyen jellegű hozzászólást töröltük!
KÉRJÜK, ÉRTSÉK MÁR MEG VÉGRE MINDANNYIAN, MIÉRT VAN A FÓRUM, MIRE KELL ÉS LEHET HASZNÁLNI!
Köszönjük!
VL
ATLASZ, banderas, goliát, gigolo, Apollo, gond űzőőőőő, Bobi és sorolhatnám !!!
Miért nem hagyjátok már abba???
Undorító, amit műveltek! Az ilyen "kétes" hirdetőket reklámozó hozzászólásokat, meg egymást lejárató kampányokat abba kellene hagyni!
Nem gondoljátok, hogy unalmasak vagytok? Ezzel nem mást, hanem magatokat járatjátok le és a fórumot teszitek tönkre, de borzasztóan. És tök mindegy, hogy ki melyik utcában van!
Csak ennyi az értelmi szintetek?
Úgy látom a fotósoknak jó 7végjük volt, aminek természetesen mximálisan örülök.
Ha szükség van rám, akkor ismeritek az e-mail címemet.
Üdv, a Jampec
Kedves Katónéni (Andrea)!
Nem ismételném önmagam (lásd Debrecen). További kellemes fórumozást kívánok.
Üdv, a Jampec
Egyetértek Veled.
Kösz az infót, sokat segítettél.
Ez így igaz, és Helga/Petra nem is titkolja.
Kedves Katónéni!
Az idézett közhelyet magam is ismerem, s nálam a pohár mindig félig tele van. Sajnálom, hogy nem értetted meg mit szerettem volna jelezni.
Továbii sikereket kívánok Neked.
Üdv, a Jampec
Kedves Balu!
Nem haragszom. Igazad van, de én sem hazudok.
Egy ilyen oldal szerintem akkor jó, ha:
- Nem csak az igazat közvetíti, hanem a valót is.
- A képgarancia valóban képgarancia.
Nem az a lényeg, hogy ki mit ír be, hanem, hogy az és a válaszok meddig olvashatók és a szbályokat megsértő meddig lehet jelen az oldalon.
Szívesen segítenék a Szerkesztőségnek.
Igen, ami Nekik nem tetszik azt kitörlik. Ez így volna helyes. Ha a vendéglő tulajdonosának nem tetszik a viselkedésem, kitesz az utcára. Ha nem tetszik legközelebb nem megyek vissza. Ha mégis ott akarok ebédelni, akkor megtanulok viselkedni. Ez fer és semmi gáz nincs benne!
Bárkit ki lehet tiltani úgy, hogy más néven se tudjon regisztrálni, ennek az informatikai eszközei ismertek.
A fórumot valóban mi írjuk, de alapvető tévedés, hogy annak színvonala kizárólag rajtunk múlna.
Az internetes fórumok kordában tartása nem arról szól, hogy a fórumozók tanulnának a saját hibáikból. Had ne indokoljam, hogy miért.
Nem vitaindítónak szántam gondolataimat, csupán a megszólítás apropóján válaszoltam.
További szép sikereket.
Üdv, a Jampec
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem tartom szerencsésnek, ha egy oldal üzemeltetője általánosít, de végül is ez a Ti oldalatok és azt kezdtek vele, amit akartok. Mindenki maga dönti el, hogy egy lesz a sok közül, átlagos marad vagy a legjobb akar lenni.
Kérdésükre a válaszom: IGEN!
Üdvözlettel, a Jampec
Kedves Regi27!
A kamu képek bejelentéséhez kérjük ne a fórumot hazsnálja!
Mellesleg az, hogy valaki egy közösségi oldalon a saját polgári nevével szerepel, és nem azzal, amit egy ilyen partnerkereső oldalon, még nem jelenti egyértelműen azt, hogy a hirdetésében nem saját fotó szerepel.
VL
Pont éngem nem az lehet. De ha lehuzósak meg rontották a hely hírnevét miért az ő számukkal hirdetnek az uj lányok? Nem tellik a menedzsmentnek egy másik kártyára (kb 2500ft) Vagy arra várják a két bejáratott lány vendégeit? Sántit a dolog. Sztem csak azt lehet lehúzni aki hadja magát. Előre fizetek s ha nem jön be a dolog nem megyek többet. Ez benne van az ilyenforma kikapcsolódásban. A másik dolog sehol nincs annyi hozzászólás reklám kritika mint a nyíregyházi rovatban. Azt is megmondom miért. Mert itt van a legtöbb szélhámos önreklámozó másokat lejárató szolgáltató és annak menedzsmentje.
sziasztok!szeretném én is leirni a véleményemet mint bennfentes,ha nem bánjátok. meglepődtem azon,amit fantom irt,hogy árulkodós ovodásnak titulálta figyelő 28-at,nagyon megdöbbentett a tény hogy egy partnernek ilyen véleménye legyen!azt gondolom,hogy igenis hogy a partnereknek joguk van a képgarancás képekhez,és jól teszi hogy ha bejelentést tesz az ellenkezőjéről.azonfelül ez a forum pont azért van hogy a nem korrekt lányokat kiszürjék!!!!!!!!!!!! még én is ezt gondolom,és szerintem minden normális ember/és szakmabeli lány/hogy ez gerinctelenség!!!!!!!! csak az háborodik fel ezen fantom akinek van félnivalója. és én nem bujok álarc mögé! én sem válalom fel nyiltan amit csinálok,de ez nnem azt jelenti,hogy kamu fotókal hirdetek.kitakarom az arcom és kész. nagyon sajnálom figyelőt és minden partnert akit megloptak,és átvertek de higgyétek el azért vannak még korrekt lányok. remélem fantom engem nem fogsz sértegetni csak azért mert felválalom a véleményem. JANINAK ÜZENEM,HA OLVASOD A FÓRUMOT,KÖSZÖNÖM A TEGNAPI KEDVESÉGED,ÉS HOGY MELLETTED NŐNEK ÉREZTEM MAGAM. NEM PEDIG..................TE VAGY A KEDVENC PARTNEREM/ÉS NEM A PÉNZ MIATT,HANEM MERT MEGADOD A TISZTELETETT/ SZABINA
De igen!Bianka 25,és Barbi 23.Nincs ott semmilyen Anikó,hiszen csak most költöztek oda.Ketten vannak,nem többen.Az másik cím lehet,amire te gondolsz.
Na hogy a Viki meg a Bia védelmére keljek ha már nem is dolgoznak de én sokat jártam Vikihez korekt szolgáltatást nyujtott. A Biával is voltam ő is megdolgozott a pénzért rendesen. Szerintem nem ez volt az okamiért nem meloznak már ott. Szerintem más üzleti egyetnemértés volt az oka. Mert gondolom a hunyady treetröl van szó. Remélem felbukkan valahol majd a Viki mert nekem bejött nagyon meg sztem másnak is.