NYÍREGYHÁZÁN A SZENTISTVÁN UT 63 NEM AJÁNLOM EGY IGÉNYTELEN ÁPOLATLAN ROMA LÁNY!!!!!! ÉS MÉG A PÉNZEM IS ELTÜNT!!!!!! NE MENYJETEK ODA JOBBAN JÁRTOK A LAKÁSBAN ZAJOKAT HALLOTTAM EL VOLTAK BUJVA A TÖBBIEK SZERINTEM!!!!!
NYÍREGYHÁZÁN A SZENTISTVÁN UT 63 NEM AJÁNLOM EGY IGÉNYTELEN ÁPOLATLAN ROMA LÁNY!!!!!! ÉS MÉG A PÉNZEM IS ELTÜNT!!!!!! NE MENYJETEK ODA JOBBAN JÁRTOK A LAKÁSBAN ZAJOKAT HALLOTTAM EL VOLTAK BUJVA A TÖBBIEK SZERINTEM!!!!!
Szia Hegylakó!Én is jártam a Ferenc körúton,az alfival szemben a 4 emeletesben.Atelefonban a hang nagyon tettszett,de mikor felmentem a csaj lepukkant volt,ott akartam hagyni. Akkor derült ki,hogy többen vannak,úgyhogy ki kellett fizetni a fél órát ha nem akartam gondot.Márpedig ki akar cigányokkal újjat húzni?!Aferenc körútat én sem ajánlom!!!!!!!
sziasztok
szandra 24-ről tud valaki valamit? kétes hirdetőnek írja a rendszer, de a hangja kedvesnek tűnt a telefonban
illetve aki tud valakit/valakiket ajánlani, megköszönöm
előre is kösz az infokat
bully69˘!Ez a lány nem jelent konkurenciát senki számára,hacsak nem vak az illető!
Lenne ennek az oldalnak egy nagyon jó funkciója a hírdetők részére. A vélemények engedélyezése. Sajnos nem igazán engedélyezik ezt az opciót pedig jó lenne.
Hi!
Greg lehet kicsit elkéstem vele, de csak most olvastam...
Csilláról annyit, hogy bár nem kissebségi, de legalább 15 kilóval nehezebb mint a képeken, nagy is volt a meglepetés! :))
A lakásán egyedül van, egyszerű, de tiszta lakás!
Fadarab típus, sietetett is ami elég negatív,de legalább a franciája az gumi nélkül!
Összességében egy gyors patront megér,ha nagyon ki vagy éhezve, bár szerintem hétvégente bármelyik buliban kaphatsz hasonló kaliberű csajt egy kóláért!
Szia Hegylakó!
Hirdetö létedre mit kerestél a lánynál?Feltérképezted a konkurenciát?
CICA 21 NYREGYHÁZA A csaj 110kg,roma nem magyar,miközben a kérésére zuhanyoztam a pénzem lenyúlta.A Ferenc körútat kerüljétek!!!!
Kedves Jampec!
Kérjük, ne írja be több helyre ugyanezt az üzenetét a fórumban! A nem valódi képek bejelentésének nem ez a módja! Kérjük, a megfelelő helyen és módon jelezze!
Köszönjük!
VL
Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet. Nyugodtan kitehető a Kétes hirdető felirat.
A nyíregyházi Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet.
Edina (25/169/50) hirdetésénél szereplő kép, garantáltan KAMU KÉP. Ismerem a képen lévő, egyébként Budapesten hasonló munkakörben tevékenykedő Hölgyet.
Sziasztok!
Vanessa (24) új hirdető. Szeretnék róla bővebb info-t kapni (cicik, popsi, á*ai)
Köszi előre is.
Kedves Kíváncsi!
Lehet, hogy egy másik oldalon ez egy jól bevállt módszer, de törvénybe ütközik! Ugyanis a jelen szabályozás szerint nem csak a szexuális szolgáltatás nyújtása törvénytelen, hanem a reklámozásában való részvétel is.
Oldalunk nem kíván törvénysértő tartalom megjelentetésében segédkezni! Ezért nem lehet sem a hirdetésekben, sem a fórumban, véleményekben, azaz sehol feltüntetni pl. árakat, alap és extra szolgáltatást, illetve semmit, ami azt sugallja, hogy ellentételezésért cserébe szexuális szolgáltatás nyújtása történik.
Oldalunkon kizárólag szexpartner keresése lehetséges!
VL
Tisztelt Szerkesztőség!
Javasolnám,hogy a lányok adatlapján tüntessék fel a lehetőségeket is,azaz mit vállalnak a lányok.Így könnyebb lenne választani,mert az érdeklődő tudná,mi jár alapban és mi az ami extraként külön fizetendő.Egy másik hasonló oldalon ez egy jól bevált módszer.
Sürget, csak a pénz a lényeg nem TE.
Pécs, Pillangó(28) Kamu kép , a csaj tök máshogy néz ki, nem ajánlott......