Köszönöm, már majdnem válaszoltam, de így nem kellett :)
Üdvözlettel
Andrea
Köszönöm, már majdnem válaszoltam, de így nem kellett :)
Üdvözlettel
Andrea
edina vagyok ha valaki szeretne egy igazit du.....ni hivjon most mert most nagyon rajtam van .....0620-5521135
sziasztok réka vagyok keresek koleganöt magam melé ha érdekel valakit hivjon a 0670-510-3312 számon jo kereseti lehetöségel.
Köszi az infót!
Kedves Bully69!
Címet törvényesen maximum a tulajdonosa írhat ki, ha más teszi, az jogi problémákat vethet fel.
Olyan ez, mint amikor az újságba olyat olvas, hogy "S. Lajos" ezt, meg azt tette... Ott sem írhatják ki a teljes nevét.
Természetesen a VL nem akarja a csalókat segíteni, de vannak szabályok, amik minket is kötnek.
Az oldalon pedig minden szabállyal és szigorítással igyekszünk a becsületes hirdetők érdekeit segíteni.
Kedves Lamour!
A kimoderálás ellenére mi látjuk a teljes linket.
A linkek publikus kitakarása automatikus, és azért szükséges, hogy a fórum ne változzon reklámfelületté.
Az említett hirdetés valóban "túl tökéletes", így a gyanú valóban fennállhat.
Kérjük ilyen jellegű bejelentésekre használja a bal oldali menüben látható "Bejelentés" funkciót!
Adjon meg egy pontos linket, ahol az említet modell szerepel, ezzel egyértelműen bizonyítva a hirdető félrevezető szándékát.
Ha bejelentés bebizonyosodik, a hirdető megkapja a "kétes hirdető" és a nagy fekete "KÉTES" pecsétet.
Tisztelt Szerkesztöség!!
Köszönöm a választ.
Azt nem igazán értem,miért kellene moderálni a fórumozók által beirt információkat.Legyen szó a kamuképek forrásárol,a lopós lehúzós lányok pontos címe telószáma stb.Ezekre szükség van hogy ne essünk csapdába.Hiába irja le valaki hogy a víztorony környéke,az önmagában elég nagy terület ahol tucatnyi lány dolgozik.De ha tudjuk a pontos címet akkor ha a lány ezt emliti a telóba azonnal tudjuk miröl van szó.Hogy ez a lánynak kellemetlen???Emiatt költöznie kell???Nekünk meg az a kellemetlen ha lehúznak meglopnak minket.És költözzön is el!!!!Ne csak a házból,de még a városból is!!!!!!Senkinek nincs rájuk szüksége!!!!!A fórumnak az lenne a lényege,hogy partnerek segitsék egymást a csalók kiszürésében a lopások megakadályozásában,és a valós korrekt lányokat ajálják egymásnak.A VL-nak nem a csalókat kell támogatni,nem az ö érdekeit kell nézni.Hanem a korrekt hirdetöikét,hogy normálisan tudjanak dolgozni,és a mi érdekeinket hogy a pénzünkért megfelelö szolgáltatást kapjunk.A korrekt lányok a partnerek és a VL érdekei elörébb valóak mint a csalóké!!!!!!!
Üdv:bully69
hát ha kimoderáljátok a linket ami megmutatja a visszaélést akkor honnan tudjátok meg miről is van szó ?????????????????????????????????????????????????????
Sziasztok szerkesztők. Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Ez a hirdetés
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Kedves Katónéni!
Megtaláltuk és moderáltuk, köszönjük!
Igyekszünk a továbbiakban ilyenekre odafigyelni.
No, én is tudok ám így hajnali fél 9-kor írni! Nem ás, hanem és, meg az "a" külön lenne :)
Szia!
Isten ments, hogy rólam beszámolót írj, vagy kielemezz, csak a cinizmusom előjött.
Nekem nem kell reklám, pusztán arra gondoltam, hogy az itt hirdetőkről tán etikusabb volna itt beszámolókat írni egy másik oldal helyett, de nekem tök mindegy. Játsszák a kis játékaikat!
Én élem amagam kis szorgos életét :)
Persze, hogy jöhetsz, tudod, teló, egyeztetünk ás tárva az ajtó.
Addig is minden jót és ide ne gyere locsolni!! :D
Elég lehangoló, hogy szinte egyedül viszem a fórumon ezt a szobát, szívesen olvasnék én is tapaszatlatokat!
Vagy itt senki nem szokott "vadászni"?
Érkezett 3 új lány a városba, ha valaki tud róluk infót jó lenne, ha közzé tenné!
Köszi!
Szilvi egy istenien kedves teremtés. Először voltam nála, de olyan közvetlen és odaadó volt, hogy olybá tűnt már 20 éve a barátnőm. Egyik kaposvári lánynál se éltem át hasonlót. Ugyanezt Barbaránál a a 4. tali alkalmával értem el. Intenzív udvarlás árán. Lauránál a 4. tali után se sikerült, viszont egy alkalommal megfeledkezett magáról és elmosolyodott.
Ki maradt a Kampány!
Szerintem ezt a 3000 (három ezer) politikust el kellene küldeni a Szíriuszra egy kis továbbképzésre, oszt ott felejteni!
Mert aztán jönnek a fidesz masszörök, meg az mszp masszörök,..... na akkor lesz ám ló élet:
He?
Szépestét..
Kedves Andreja!
Benézek időnként, képben vagyok. Ezektöl a beszámolóktól egy kicsit idegenkedek!
Tudnák Rólad írni (pozitív), de minek?
Neked jó az, ha lépésről lépésre kielemezem, hogy mi volt Nálad?
Ha valaki úgy gondolja, hogy meglátogat, nem biztos, hogy a beszámoló alapján teszi.
Jövő héten jelenkezhetnék? Mert már egy kicsit mintha fittebb lennék és ezt legalább jó lenne szinten tartani!
No mondjuk ez nem egy üzenőfal, meg nem is kocsma!
Sziasztok .Ma volt szerencsém találkozni Fanni 19-nevü lánnyal és megkell hogy mondjam nagyon kellemes meglepetésben volt részem. Persze ha valaki egy manökennel akar szexelni az csalodni fog de ha egy kedves ,ápolt ,csinos lányt keresel akkor ő a megfelelő választás. Teljesen természetes ,és közvetlen nincsen semi idegen érzésed mintha egy barátnődhöz menél fel. Voltam már néhány lánynál akinél csak azt éreztem hogy minnél elöbb legyünk túl az aktuson de itt ennek nyoma sem volt. Ez a lány érti a dolgát ,ha akarod doromboló kiscica ha azt szeretnéd akkor egy vadmacska ,és egy biztos élmény megdugni .Most abba is hagyom mert valoszinüleg el is megyek hozzá egy kicsit hancurozni.
Szevasztok!
Kérdeztetek információt, tapasztalatot Virágról (24). Teljesen rendben van a csaj. Korrekt, tiszta, ápolt, igényes és jól néz ki. Nem egy magas nő, kb. 165 cm magas lehet. Az arca sem csúnya, ugyanakkor igaz, hogy a teste sokkal szebb tőle. Tenyérbe "mászó" cicik, továbbá annyira formás test, amiben nincs hiba.
Egy dkg feleslege sincs rajta. Örülök neki, hogy a két általam kedvelt nőn kívül, vele is találkoztam, mert én nem csalódtam benne. A barátnőjéről egyelőre nincs tapasztalatom. Még biztosan visszatérek hozzá.
Természetesen aranyszabály az is, hogy a partner miképpen jelenik meg és kommunikál a hölggyekkel, valamint "ízlések és pofonok".
A Böbe (31) erősen tiltólistás! Lassacskán 1 évvel ezelőtt volt, hogy találkoztam vele. Azóta hirdette magát Szexangyalként, Katicaként, Hamupopókaként is. Megfordult már egy pár helyen városunkban és mindig igyekezett gátlástalanul lehúzni a partnereket. Amikor átadtam neki a pénzt, utána teljesen ő irányított, mégcsak hozzá sem lehetett érni, a franciát mégiscsak óvszerrel végezte, holott nem ebben egyeztünk meg. Egyébként igen jó bőr lenne, de ezzel a mentalitással helye nincs a hirdetők között. A másik fórumon akkortájt többen is megerősítették az általam tapasztaltakat. Sajna nagyon befürödtem vele, de akkor az egyszer és utoljára fizettem meg a tanulópénzt.
Később jelentkezem... Éljenek a csajok :)