Sziasztok!
Nemrég voltam Miskolcon a Virág(19) nevű hölgynél. Egy nagy nulla! Unalmas, érzéketlen, lehúzós kis p*csa. Senkinek sem ajánlom! Messziről elkerülni!
Sziasztok!
Nemrég voltam Miskolcon a Virág(19) nevű hölgynél. Egy nagy nulla! Unalmas, érzéketlen, lehúzós kis p*csa. Senkinek sem ajánlom! Messziről elkerülni!
Sziasztok!
Nemrég voltam a Virág(19) nevű hölgynél. Egy nagy nulla! Unalmas, érzéketlen, lehúzós kis p*csa. Senkinek sem ajánlom! Messziről elkerülni!
Kedves Lamour!
Észrevétele teljesen jogos, köszönjük! Az említett hirdetést tiltottuk és tulajdonosát értesítettük.
Alapesetben az ilyen jellegű hirdetéseket természetesen magunk is azonnal tiltjuk, amint észrevesszük, munkaszüneti napok alatt viszont sajnos becsúszhat ilyen...
Hi!
Tudtommal Vanda csak masszázzsal és kézi levezetéssel foglalkozik, egyszer hívtam, de én nem erre vágytam, így hát a próba elmaradt! :)
Hellooo mindenkinek. Van valakinek használható infója a Vanda nevő hölgyről? Előre is köszi..
Hejjj!
Én Zoé 19-et ajánlom!!!
Sziasztok!
Továbbra is elérhető vagyok,viszont előzetes megbeszélés szükséges és egy ideig csak a délutáni órákban tudlak fogadni Titeket!
Várom leendő,-és új partnereim hívását!
0620/258-5112
Köszönöm szépen és további szép estét mindenkinek.
Továbbra is elérhető vagyok,akik ismernek,tudják,hogy nézek ki és mit nyújtok.Jelenleg nincs hírdetésem,de a későbbiek folyamán vissza fog kerülni.
Addig is várom szeretettel minden kedves régi,-és leendő partnerem.
Tel: *** moderálva ***
Köszönöm és szép estét mindenkinek.
Reni 25 Debrecenben nagyon jó szolgáltató csak ajánlani tudom azoknak akik minőségi szolgáltatást akarnak.
Csak hogy tudjátok miről is irtam előbbi hozzászólásomban .
Na csessze meg valaki . Megint nem lehet értelmezni, mert kimoderáljátok. Többet nem kivánok semmilyen észrevételt tenni ,mert itt csak a piszkos pelenkákról lehet nyiltan beszélni . / Ez a TI érdeketek is mivel ti jelenititek meg és azt nem mondhatjátok ,hogy nincs róla tudomásom STB. /
VL: Ilyen esetben elég, ha a várost és a hirdetés nevét megadják. Ez említett hirdetést idő közben tiltottuk.
Mi is az az abszurd butaság ? Hát ez a hirdetés ,
https://videkilany.hu/18263-koleganot_keresek?photo_id=78423
ez az ! Szerintetek a Btk. 206 § nem ezt próbálja büntetni ? Hogyan lehet valaki ekkora sötét ? figyelmeztessétek e kedves hirdetőt az őreá leselkedő veszélyre :-) Hali
Kedves POPO69!
Ha valóban olyan K.....a jó vagy,akkor miért nem itt hirdeted magad?Állitólag ez egy országosan elérhető oldal,és nem is rossz.
Szóval: Miért nem itt vagy?Miért egy harmad osztályú oldalon vagy?Én nem szoktam senkiről mondani semmit,de voltam már
nálad és,nem voltál egy nagy durranás!SŐT!A kamatlábak is izgatóbbak voltak mint te.Szóval hogy is van ez?
Hejjj!
Komárom és Tata környékéről tud valaki csajokat?Igényes fiatal legyen.
Győri fiatal igényes lányokat keresek.Ha valaki tud ilyeneket az írjon.
Győrben keresek megbízható csinos ,igényes szolgáltatót.Ha valaki tud ilyet az írjon.
Helló mindenkinek!
Járt már vki Anitababy-nál és Dundikánál??
Tudnátok ajánlani nyíregyen kicsit teltett hölgyeket ,akin van mit fogni(nagy mell , kerek popó, stb.,nem szeretem a vékony hölgyeket), és ápolja magát, stb. Várom a tapasztalatokat!
Előre is köszönöm!
Ugy látom máshol is elég rossz a helyzet!!!Nálunk legalább ,,csak,, kamuznak,lehuznak vagy meglopnak.Ez is elég kellemetlen,de még mindig ,,jobb,, mint a zsarolás.Én sem szivesen látnám viszont magamat a neten.Elég lenne kidumálni.
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, a Hölgyeknek sok locsolót, az uraknak piros tojást garmadával!
Szia Gróf Úr!
Már egy egész várost el kell kerülni, még jó, hogy megépítették az elkerülőt :)
Én azért néha haza látogatok.
Látom, közeledsz!
Üdv. Katómama
Nyíregyházi lányok kőzül a Lizett (Nyíregyháza Kossuth ut 4 3em 12ajt)nevü hirdető nagyon nagy ívben kerülendő!!!!!!!!! A kéró piszkos és igénytelen csaj lehúzós a hirdetés szővege kamu és még a megbeszélt dijon felül 20e ft-al megröviditetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(amig zuhanyoztam)