Bizony! Akkor majd kiterellek a mákföldemre gubókat bemetszeni, mint ahogy az afgánok csinálják!
Hasonlóan nagy tisztelője vagyok a női nemnek.....engem komolyan vehetsz...
Bizony! Akkor majd kiterellek a mákföldemre gubókat bemetszeni, mint ahogy az afgánok csinálják!
Hasonlóan nagy tisztelője vagyok a női nemnek.....engem komolyan vehetsz...
Utánagugliztam a mákszalmának, nem rossz üzlet, de a fejében több a morfin. Kabay János volt a magyar morfingyártás megalapítója, szegény fiatalon meghalt, meg nem vették komolyan.
Kimondottan imádom mikor megaláznak egy nagy anál intruder 2000-rel!
De egye fene jó lesz az urológus is csak jó nagy ökle legyen!
xd
Lánynak néz ki, szerintem mégcsak nem is langyos a srác, bár néhányan már lekocsogozták (így nem moderálják ki).
Különben láttam filmet, mert érdekelt, hogy a fiúk hogy csinálják, náluk is van olyan, hogy mindegyik mindent használ, de nem tetszett, így nem nézek többet ilyet. A lányok se tetszenek. Neked meg nyúkáljon az urológus a popsidba! :))) Úgyse úszod meg!!!
LOL!!! XD
Milyen bizniszbe?
Termeljünk mákszalmát vagy egy grátisz prosztatamasszázsra gondoltál?
Fiad ketten lesz? Még egy fiúval? Lehet akkor nem is használja majd a kis nudlit....
Addig örülj, amíg jön belőle valami, nem baj, ha spriccel! :) Volt régen egy főnököm, a fia lyuk nélkül született (ez komoly!),
úgy kellett rá csinálni (nem rácsinálni:)).
A bizniszbe beszállsz? Nem értek a cocához, a mák meg piti.
Azért firkálok most, mert este ki leszek rúgva, fiam ketten lesz, ő mást csinál a kis nudlival. Ehhez nagyon nem kellek!
Igen! Sajnos napok óta spriccel a popsim, de legalább fogytam 5 kilót! :))
Javaslom akkor ültess cocacserjét vagy mákot!
Azért írsz ilyen lassan? Nem lehet könnyű dolgod! Most is székelsz? :)
XDDD!
Szia te szoknyavadász! :) Megfogadtam a tanácsodat, odaajándékoztam nővérnek a földecskémet és vettem virágföldet.
A közjegyző nem tudta megmondani, milyen mély a föld, így nem tudtam kiszámolni, hány m3... Kell a fenének így!
Ötlet? Mit ültessek a szobába? A vadkender itt nagyon szaglik :D
Én meg a péniszemmel ütögetem a billentyűzetet, miközben a wc-n székelek.....pfff
Erre a mail cimre szeretném a választ: letti.szab28@gmail.com. A hirdetési azonositóm:005585.Előre is köszönöm a választ!
Welcome...
Tőled, Rólad egy "l"...a többször viszont kettő "b"...
ennyit az intelligenciáról…ja ez is kettő „l”…
Anikó Fun!
Welcom.
Kedves "Anikó" . Hát mit ne mondjak jól leteremtettél,nem hiszem ,hogy bármi égetőt irtam volna róllad sztem semmi negativum nincs benne töbször is átolvastam..A véleményemet némi kis huncutkodással és humorral füszerezve irtam le amit egy értelmes nőnek nem igy kellene lereagálni
sajnálom,hogy tulértékeltem az inteligenciádat... bocsánatot kérek tőlled és nem irok több véleményt megigérem...további szép napot...
Sziasztok Urak!
Tegnap voltam Olivia 37-nél a képen valóban Ő van de inkább 50 mint 37 éves.Tűl sok jót nemtudok mondani az actionról így inkább nem irok semmi többet.
Mindkettő kamu.
Ma hírtelen igen sok új hírdető lett. =) Tegnap 46, ma 99.
Engem valójában az érdekelne, hogy hol székelsz, nem az, hogy nőből vagy, vagy pasiból, meg van-e titkárnőd, bocs asszisztensed, vagy hogy nevezik mostanság. Megfejtetted? :)))
Miért nem szállsz már le rólam??? Hihetetlen hogy valahogy mindig ott vagy.Senkit nem, engem meg abszolut nem érdekel a véleményed.Le akarsz égetni??? Akkor ide le amit akarsz csak hagyj már engem békén!