Kedves Anikó!
Miért lenne baj, ha leírod ezeket. Biztos semmi nem fog változni, aki eddig kedves volt, az ezután is az lesz, aki meg nem, az nem. Legyen szép napod!
Kedves Anikó!
Miért lenne baj, ha leírod ezeket. Biztos semmi nem fog változni, aki eddig kedves volt, az ezután is az lesz, aki meg nem, az nem. Legyen szép napod!
-- Igazad van Anikó!!Van egy-két alpári emberke!!!!Meg az akaszt ki,amikor igérgetnek és nem jönnek el,legalább annyira vennék a fáradtságot,hogy azt mondja körbe nézek és ne várja feleslegesen az ember!!Ilyen hülyék mindig is lesznek SAJNOS!!!! --
Hali mindenkinek! Sűrűn járok debrecenbe és nem tudna vki a Fényesudvar környékén lányokat ajánlani
akik igényesek és nem nyulják le a vendéget! A Bercsényi uti lányok kizárva!
Előre is kösz!
Mindenkinek szép napot:-)Tudom hogy hirdetö vagyok, szolgáltató de olyan nagyon nehéz kérés az hogy ha valaki telefonál érdeklödik az igy történjen:szia x jakab vagyok itt és itt láttam a hirdetésed és szeretnék érdeklödni a részletekröl. Mert ezt az alapvetö pár szavacskát képtelenek kimondani de a trágár sértegetö beszolások azok mennek és ezt szerintem nem csak a saját nevemben mondom.Ha már felénk szolgáltatok felé akkora elvárások vannak.Tudom ez most megint olaj a tüzre és lehet majd beszólni és szám nélkül telefonálgatni de nem érdekel:-))) Nem vagyok kiváncsi senki kommentjére! Más Szendy nekem te vagy a kedvencem szerintem fantasztikus a feneked:-))) További szépet:-))
Sziasztok!Én nem rég jártam a Vivien 26-nál,már a fenekétől majd el élveztem,a szopási technikája valami fenomenális,és kedves poénos a csaj!Ajánlom nagyon mindenkinek!
Köszy Zsolty!
Sajnálattal olvasom ,hogy nem sokan vannak akik megvannak elégedve a 20-on éves korosztállyal,tisztelet a kívételnek,persze.Még régebben voltam Lilla 23-nál nem volt rossz,de jó se teljesen felejthető,alíg várta, hogy befejezzem és elhuzzak....Maradok a 30-nál,de azért aki tud korrekt ,tiszta ,megbizható 20 év körülit megírná,köszönöm
gábri
Azt mondják hogy koszos és sietet a gin ....Amit láttam eddig itt
Üdvözletem !
ELÍZ-ről Szeretnék infót... volt már valaki nála? elég jók a képei.... Kis helpre lenne szükségem.. nagyon kéne egy normális partner.....!!!!
Köszi
A Szopókirálynő???!!!??? Jobb ha máshoz mész, mert egy lehúzós, flegma K..VA!!! Van tőlle sokkal jobb, pl. Szendy, Mia, Eliz. Nálluk voltam, őket tudom ajánlani!!!
Sziasztok!
Mi a véleményetek Szopokirálynő-Böbike (31)ről?Valaki valami infó?
Köszi
Szia Nagykandur75
Köszönöm az infót elfogok menni Kitty 40-hez és leírom az élményeimet ,természetesen. Kollegák!!!Továbbra is érdekel ,mi tudható Gina 18-ról milyen tapasztalatok vannak eddíg Róla.Köszönöm
Sziasztok! Mától 2 hétig délelőtt is elérhető vagyok a régi számomom és helyemen! Hívjatok! Puszika!!!(Debrecen)
Hali
Tudnátok ajánlani egy megbízható(tiszta, nem nyúl le, nincs "testőr") nőt az idősebb korosztályból(min 30) Debrecenben?
Előre is kösz.
Helló Gábri!
Kitty35 megvan 40 is, eléggé leharcolt feje van. A mellei hatalmasok, de elég puhák és lógnak.
De hogy jót is mondjak róla, a franciája nagyon jó, iszonyat jól szopik, és a hozzáállása is rendben van, nagyon kedves nő.
Egy próbát megér.
kossz szepen Danikam:)tisszzta a csaj amugy?
Sziasztok.
Sziszi27-ről van valami infótok.Istennő a csaj
Sziasztok!
Mit lehet tudni KITTY 35 illetve GINA 18 hírdetőkröl? A GINA hírdető korrektnek tűnik a másik kevésbbé,de mindketten szépek. Köszi az infókat..
Dani ez tényleg az viszont én jártam ott és igy van ahogy itt levan irva :) Nagyon tuti volt!Én meg keresek tovább valami ujjat :)
sziasztok,
Évi (23)-ról van valami infótok? előre is köszi :)