hello,valaki esetleg valami infot,elmenybeszamolot a nyiregyhazi
Szandra (20)-rol
tudna?elore is koszi :D
hello,valaki esetleg valami infot,elmenybeszamolot a nyiregyhazi
Szandra (20)-rol
tudna?elore is koszi :D
Üdv én voltam kingánál szerintem szuper szexi a kiscsaj és jobb mint a fotón!!!! Kedves aranyos és jól is végzi a dolgát de (FIRE barátom) arra készülj fel hogy az ÖRZÖJE Hi-hi-hi a másik szobában lesz!!!! Engem zavart egy kicsit az elején meg be is paráztak a kinézetemtől de úri ember modjára még borravalót is adtam a végén. Ugy hogy összegezve ha teszik a fotója ne hagyd ki. Üdvözlettel Szépfiú
Tisztelt Tavaris!
Mi is egy véleményen vagyunk Önökkel, ha vissza nézik, nagyon sok hozzászólást tötöltünk már a stílus, a hangnem miatt.
És nincs igaza, nem csak egyszer egy héten járunk erre :-) bár nem is ülünk előtte egész nap, mint máshol, mások :-)
VL
Tisztelt Kari-ka!
Lehet, hogy nem azonnal, de mint látszik töröltük a szabályokba ütköző tartalmat, bárki is írta. Sajnos sem intelligencia alapján, sem faji alapon nem lehet valakit kitiltani....
A fórumon utólagos moderálás van, amikor szűrjük az ilyen hozzászólásokat.
VL
Szia Kari-ka!
Egy véleményen vagyunk, de hiába panaszkodsz, a szerkesztőség kb. 1 héten 1x pillant be a topicba. Ha lealacsonyodsz az ilyen kisstílű cigányfiúkhoz
mint a Márton, és reagálsz a hozzászólásaira olyan stílusban, hogy az ő számára is érthető legyen, akkor az lesz a végeredmény, hogy téged is kitiltanak.
Üdvözletem!
Maya (21)-nél volt valaki mostanság? Az új képeken valóban Ő van?
Tisztelt szerkesztöség!
Nincs arra lehetöség hogy az ilyen Márton-féle embereket kitiltsák innen?Az írásmódjábol azonnal látszik hogy kicsoda-micsoda Ö,tehát nemsok keresnivalója van a fórumon.Arrol nem is beszélve hogy másokat sérteget,fenyeget.Ha az érintett vagy valaki más reagál az efféle írásokra,azt felszólitják a szabályzat betartására és törlik a hozzászólását is.Pedig inkább Mártont és társait kellene kitiltani,és akkor nem lenne aki keverje a dolgokat,tehát nem lenne megsértve a szabályzat sem.Egészen addig kulturált stilusban megy a fórum,amig meg nem jelenik egy Márton és bele nem köt valakibe aki szerinte sérti az Ö érdekeit.
Szia! Bocs, hogy tegnap nem válaszoltam, de hamar ki lettem a szobából lapátolva :)
Gratulálok a megfejtéshez, remélem, sokaknak nem sikerült! Csinálják a programokat nekem, már tényleg dolgoznék, rendesen!!
Távoli célokat már nem tűzök ki, csak egész közelieket. A 3-as verbális szexhez mit szólnál? :D
Este jövök vissza, kivéve, ha szoknyavadász idetéved, mikor ráérek, már sírva röhögtem tegnap!
ja és itt a 30 éves Lolára gondoltam (fotói között szerepel egy másik hölggyel is)
Sziasztok!
Lolához szeretnék elmenni masszázsra majd egyéb másra is.... Szinte mindenkiről volt már itt beszámoló csak róla nem. Ha valaki megosztaná élményeit vele kapcsolatban megköszönném.
Mondom beszámolok. :-)
Szia Május! Képek alapján jóféle. A héten tervezem én is meglátogatni. Majd beyszámolok.
Kedves Lombardi neked egy puszi:-) Eddig sem voltam és nem leszek, fórumozó mert mindig ez a vége, hogy igy vagy úgy beszólnak stb.Nem szerethet mindeki mindenkit és ez igy van jól.Én ezután is szeretettel várok mindenkit akinek szimpi vagyok,akinek nem:-))azt is.Mindenkinek további jó fórumozást ezután is maradok csendes olvasgató.
Pá! Gróf úr már meg se találja magát, annyit firkáltunk. Otthon jó légy ám!!
Ja lehet...
De én akkor most el is lőttem...
Sorry, de tipliznem kell, letelt a munkaidőm! Pá
Tévedsz! Olvassák rendesen, csak mi írunk! Örülök is Neked, már nem csak a Gróffal vagyok kettesben, hanem két pasival!!!
Ez is valami :D Így szóban szexelünk.
Ne is törődj vele, max a Gróf olvassa ezt a szobát rajtunk kívűl, majdnem négyszem közt van.....
Így nyilvánosan gátlásos vagyok, de persze álmodozni szoktam. Az a baj, hogy messze vagy! Elmondanám, de csak négyszemközt. Nagyon gáz!!!
Én lennék az első?
Ezek szerint akkor ezzel én venném el a te szüzességedet e téren!
Meggondolom....
Egyéb perverz vágyad vagy kívánságod is van?
Tudod, amit eddig nem mertél említeni senkinek sem... :)
Ja, extraként, ha elég belőle neked 7'40", mehet a Katyusa alatta relaxáló zeneként.