Nem beszélsz ma már velem? Sokat dolgoztam ma, jó volt, most az a kellemesen hulla fáradt vagyok.
Nehéz fizikai munka ez, sokan nem tudják. Lehet, hogy öregszem? :) Tavaly még 5-6 maszi simán ment kis szünetekkel.
Nem beszélsz ma már velem? Sokat dolgoztam ma, jó volt, most az a kellemesen hulla fáradt vagyok.
Nehéz fizikai munka ez, sokan nem tudják. Lehet, hogy öregszem? :) Tavaly még 5-6 maszi simán ment kis szünetekkel.
Első emeletről egy nőnek látszó tárgy :), hát én a helyében orvoshoz mennék. Jaj, iszonyat nehéz a nőkkel, ezért szeretem a pasikat!
Szoknyavadász ha nem jön vissza, megkeresem Sopronban és beöntést adok neki!!!
A betyárját! Nahát!
Szép estét! Le vagyok épülve agyilag, de emelkedőben van a bioritmusom, még debil alatt vagyok :)))
Te, az sértés, ha valakire azt mondják, hogy "görénylelkű senki"? Engem a röhögőgörcs kapott el, ilyet még nem hallottam! :D
Sziasztok hát ide nem írnak valami sokan...
Valakinek van tapasztalata a Tatabányai hölgyekről? Réka nagyon csinos de jo lenne valami infó!
Köszi!!!
Sziasztok!Nagyon ajánlok nektek egy csajt(Anett 24)Budapestről. Nagyon csini,persze az is jó lenne ha a képeken ő szerepelne. Sajnos mikor kinyitja az ajtót előtted akkor egy kicsit más látvány fogad majd.Ezen ne lepődj meg! Ajánlom , ha szereted hogy lehúznak, ha szereted a "meglepedéseket", ha szeretsz többet...TÖRÖLVE... Sok sikert fiúk nekem ennyi elég volt a hölgynél!
Tegnap játram Vicus (31)-nél a B.B.téren . A lány kedves a fotó valóságos,igaz hogy többen szolgáltatnak de a lakás elmegy.Közös zuhi,francia,action.Aki a filigrán kis mellű hölgyeket szereti azoknak tuti bejön a hölgy.
Szia! Nem az egész önéletrajzod érdekel, igazából arra voltam kíváncsi, hogy miért osztasz Debrecenben ezen az oldalon is?!
Ellenségeket gyűjtesz? De látom, abbahagytad. Legyen ez egy békés hely, ahogy volt.
Én a magam részéről jobban jártam volna, ha mindjárt itt kezdtem volna hirdetni, de akkor még a VL-tnem ismertem. Sajnos.
Beát és a barátnőjét tudom ajánlani, teljesen korrekt aranyos kis csajok, és szolgáltatás is rendben van. ;)
Szia pumukli!
A vasutállomás és a viztorony környékén,Szarvas és Arany J. utakon.
Sziasztok hol lehet nyiregyen az utszélén lányt vagy lányokat felszedni?
jaj, melléütögetek, veled, nem veleg, bocs
Hahó Gróf! De eltűntél!! Pedig kezd érdekelni egy-két dolog veleg kapcsolatban, pl. ide való belépésed oka, de van még.
Elköltöztetek családoddal Győrből Debrecenbe? Elég messze van, vagy nem is éltél Győrben. Ilyenek jutnak eszembe.
Bár egyszerű: én is tudom magamat hirdetni pl. Szombathelyen, közben itt vagyok. :)))
Köszönjük az infot! Én Szandrához szeretnék eljutni már rég óta, csak sajnos még nem volt rá alkalmam elsősorban a távolság miatt. Remélem hamarosan sort tudok rá keríteni és akkor írok beszámolót. Róla sok jót olvastam és a pl-en írt bejegyzései alapján szerintem Ő egy intelligens és hosszú távon gondolkodó lány. A képei pedig magukért beszélnek.
Tisztelt Andy!
A VL önálló oldal, nincs társoldala. Kérjük, oldalunkról csak valós információkat írjon.
Köszönettel
VL
Kedves Katónéni!
Jól tudja, nincs társoldalunk!
Köszönjük az észrevételt, máris megnézzük, kivel-mivel is hoztak hírbe minket...
VL
Kedves VL!
Én úgy tudom, Önöknek nincs "társoldaluk", Debrecent olvastam, legfeljebb hasonló oldal :)
Csak egy szerény észrevétel, talán elkerülte a figyelmüket.
Sziasztok! Luandánál járt valaki? Inkább tűnik romának mint brazilnak...
Jó reggelt! Alszol még, vagy meló van?