Egye fene Katika, ha akarod szexelek veled ingyen is, de csak most az egyszer! :)
Egye fene Katika, ha akarod szexelek veled ingyen is, de csak most az egyszer! :)
Szia mindenkinek, eddig sosem szoltam hoza meg korabban, csak mindig a munkahelyemen el szoktam olvasni a hozaszolasokat es megnezem milyen a valsztek. Eletem soran osszesen 4 csajnal voltam ahol fizetni kellet a szolgaltatasert, ebbol 3-at Nyiregyhazan. Valojaban nem Nyiregyi vagyok mas orszagbol koltoztem ide ideiglenesen, de hogy mekkorat csalodtam, itt azt le sem tudom irni!
Arrol nem beszelve hogy 3-bol: (Reka)1-es elege szep csaj valodi kep es a penzem se lopta el sajna mar nem dolgozik, 2 mas volt amint a kepen es raadasul nagyon csunya, 3 a Bianca nevu holgy meg 10 000 Ft kilopot a zsebembol amit ma sem ertem hogyan tudta.
Egyet nem ertek ha en fizetek valami szolgaltatasert akkor az legyen olyan amilyet en el is varok, egyszeru, mint egy boltban vasarolnek.
Kedves csajok lenne egy ajanlatom attol hogy valaki nem a legszebb ahoz nem kell mas fenykepeket felrakni es kamu duma hozza, legyen oszinte es garantalom mindenkinek mas az izlese es ugyis lesz vendege, fo a megbizhatosag, attol hogy lehuzatok a kunshaftot nem lesz tobb penzetek mert legkozelebb egyszeruen nem fognak visszameni hozatok es hoszutavon sok fizeto kepes kieses lesz.
Elnezest a helyesirasomert de nem tanultam magyar nyelvtant!
Udvozletel az egyik latogato.
Nem jössz vissza, tényleg megyek! Szoknyavadászt holnap idevárom, bár ma nincs több ötletem, de holnapra újjászületek!!! :D
Beszélsz rébuszokban Te meg! Milyen pite! Az amerikai? Bejött a hókifli (most majd az jön divatba).
Szexelünk, please? :)))
Lassú a titkárnőd!!! Lassan lépek le.
Beszélek én helyette is, neki bármit mondhatok, legfeljebb felhúzza a szemöldökét :)
Van még az "ismerkedne" duma is, meg régebben takarítást vállaltak...:)
Köszöni, jól van így is.
Már sok éve takaró, de itt nem erről van szó és én élvezem! :)
Jaj, ezt most mért kellett?! De gonosz vagy!
Bocs, Zsoltee
Zsotee! Húzzál bele!
Ő még nem a pézre esküdött fel, régi kedves ismerős, majdnem mindent megtenne értem, de ami nem megy...
Gratulálok az előléptetésedhez!!! Ezt is megünnepeljük! Szoknyavadász Sopronban, te Debrecenben, én Veszprémben, valahol itt a Balatonnál kéne, jön a nyár.
Tévedsz, engem érdekel, aki jó fej. Sőt, örülök a mások sikerének is. Amúgy meg, nézd meg, mennyi masszőr lett a piacon, azért mégiscsak lesz kishazánkban masszázskultúra!!!
Na, Alex az más! Egyszer volt, hol nem volt... Te mit szeretnél?
De nem ám! :) Eljöhetsz-mehetsz! Hol vagy?
Kurátor alszik, szoknyavadász vadászni ment, vagy nagyon dolgozott ma. Újabb feladat van: belőled csinálunk először lelkest, aztán kvázit.
Nyugdijba akartam menni, mert magas a TB, de azt mondta a doki, hogy ez nem elég, hogy lerokkantsanak. A derekammal se akarnak, már nem tudom, kihez forduljak. Katasztrófa!!! Szigorítottak. Voltak ilyen ötleteim, hogy skizofrén vagyok, de azt mondta, ahhoz öreg vagyok, 20 év körül kezdődik, semmi nem jött be.
Nem mind1 hogy elmebeteg vagy elmehetek :)))
Szia! Én most voltam agykurkásznál, ő is ezt mondta! :)))
Tőgyeim és Rudaim!!! Anitával találkoztam!!!! EZT A CSAJT NAGYON KERŰLNI KELL!!!!!!!!!!!
Részeg volt,és szerintem valami kocsmából jött elő,rettentő GÁZ A NÉNI,FOGAK A HOLDON.A többit nem is írom!ÉN KIHAGYTAM,MERT SEMMI NEM VITT RÁ!!!!!!
TOVÁBBI JÓ PUFFREOLÁST!!!!!! :-)
Hű micsoda csatározások mennek erre felé. Bár pontosan nem értem miről is volt szó, de úgyérzem nem is lényeges.
A lényeg hogy van egy ilyen oldal és van külön az Esztergom és környékieknek is fóruma. Ez egy nagyon jó dolog. Kérdés hányan vagyunk a környékről?
Vissza olvastam a csevegéseteket, hát mit ne mondjak elég beteg :-D készek vagytok teljesen.