Az semmi, mától már transszexuális hírdetőnk is van :D
Hozzuk össze Krisztiánnal :D:D:D
Amúgy mi van ma itt, 14 hírdető, tavaszodik?
Az semmi, mától már transszexuális hírdetőnk is van :D
Hozzuk össze Krisztiánnal :D:D:D
Amúgy mi van ma itt, 14 hírdető, tavaszodik?
Szépestét...
Kedves Andika.. Én szivesen rátalálnék,de itt és ilyen formában sajnos nem lehet...szócsatába pedig nem keveredek többé vele mert még kitiltanak miatta engem is.... ugyhogy inkább hagyom ..nem ér annyit.. na pusz..
Egy beszámoló, hogy ne álljon meg a topic....
SzVal Volt egy kib@szott szar napom..
Gondoltam itt a lehetőség, hogy felvidítsam magam.
Ebben a szituációban csak tapasztalt szolgáltatókat keres meg az ember (nem kell, hogy a béka feneke alatt lévő hangulat még tovább romoljon :-) ). (sajnos van rossz tapasztalat bőven :-( )
Felhívtam néhány régóta azonos néven hirdető hölgyet(, ezek a tuti befutók, mert nem kellett 3-4x nevet váltaniuk).
SzVal a feltárcsázott hölgyek közül a telefonomban Dia20 néven megtalálható hölggyel sikerült a leghamarabb időt egyeztetnem. Mivel a múltkor is remekül éreztem magam vele, gondoltam ez most sem lesz másként.
Tévedtem! Most még jobb volt!
Igazi beszélgessünk el, mit szeretnél, a múltkor ezt is szeretted hangulat volt.
Döbbenet!
Az előző alkalommal "lányos zavaromban" elfelejtettem megkérdezni, pontosan mit is vállal......
Hát most nem hagytam ki a kedvenceimet. De még így sem használtam ki az alapban foglalt össze lehetőséget.
A lényeg: Mi férfiak különbözőek vagyunk...
Én nem szeretem a KF-át amíg nem szimpatikus a lány, de szinte első alkalommal képes vagyok vele csókolózni! Hát most kiderült, h. itt mind a kettő bele tartozik az alapba. Ki is használtam....:-)
SzVal: az biztos, hogy a lány élvezi amit csinál! (Ha nem, akkor remekül elhitette velem :-) )
Formás feneke és a cickója, a hihető nyögdécselése most is elvarázsolt. Nekem igazi barátnős feeling-em volt. De komolyan! Az élvezése legalább annyira hihető volt mint a partneremé .-) :-(
Csak egy röpke ½ órára ugrottam fel, de úgy elrepült az idő, hogy több mint egy órát töltöttem ott.
Mivel az elszámolás most is csak utólag volt , a pénztárcámnak kedvezőbb 1 órát kellet fizetnem. (A hölgynek sikerült +győznie, hogy ez csak 1 óra volt :-) )
Összesítés:
Egyeztetés: 8/10
Fürdő: 7/10 (volt babba tusfürdő férfiaknak :-) )
Lány: 9/10 ( csak azért, mer tökéletes lány nincs .-) )
szolgáltatás: eddig a legjobb.... (A csókja I.osztályú)
telszám: (0620-....267).
Ha más regisztrált (ezáltal hihetőbb) felhasználónak van más lánnyal pozitív tapasztalata, kérem ossza meg velünk! Van néhány kiszemelt lány, de túl sok volt a negatív tapasztalatom .-) …...
Segítsünk egymásnak...
Legyen legalább annyira szép napotok, mit az enyém most :-)
kriszta 25 valódi, vékony csaj ki lehet eccer próbálni, nem egy szépség de aranyos amúgy
ha meg nagy testet nagy ciciket akarsz móni 31 sóstóhegyen, ezeknél voltam
legszebb meg nekem ideálom az a virág 19 volt,de dido 49ről még annyit h az időt nem nézi
iza sztem nem valódi,virág 19et tom ajánlani, vagy ha idősebbet szereted a dido 49,komoly a franciája és nem is drága
luanda(20) valós mer ha tényleg ő van képen kipróbálnám:P
és Mona (29), mer azok amellek:O:D
Hát, megint kerültük egymást. Dolgoztam, ja! Van egy ötletem, de. fél 10-10 között itt vagyok általában, csak akkor megyek le, ha nincs mit nézni. Randizunk holnap? A fenekelés még belefér, csak nem mindegy mivel :)))
De jó napom volt, ejaj! Ilyen legyen minden nap!
Holnap várlak és szexelünk, please!!!
Sziasztok!
Margó-ról nincsen senkinek infója?
popsiját lehet répázni?
köszi előre is!
Megtudnátok mondani hogy kihez érdemes elmenni, ki a vódi hirdető??? Iza valódi???
Kedves Szoknyavadász!
Persze,hogy egy nő írta! (Ez a nevem is;)
Sok sikert kívánok Neked e téren!Meg a többi Kíváncsinak is!:))
(Ettől még a véleményemet tartom.):)))
Sziasztok!
Izárol tud valaki valamit? ( Nézz körül az oldalon, hiszen sok izgalmas adatlap vár rád – lehet, hogy csak néhány kattintásra van az, aki igazán felkelti az érdeklődésed.
Szexpartner vagy erotikus masszázs adatlap nem található ezzel az azonosítóval. Kérjük, válassz másikat!
Jót vagy rosszat?
Igen, kb.
Elfoglalt vagy? Sok a kuncsaft mi?
Szóval megkívántál? Így látatlanban?
Nekem bejössz, elfenekelnélek szívesen......hahaha
Ennyi, mondom, hogy itt kerülgetjük egymást, pedig elszórakoztam volna veled :)
2 után vendég, ha lesz időm, még visszakacsintok 4 előtt. Addig vagy, nem?
Hun vagy má?! Kb. 10 percem van, aztán egy fél méteres hajzuhatagot száríthatok, kész élmény!
Grófnak nem tetszem, nem baj. Lassan úgyis a hókifliből fogok megélni. Nekem mindegy, mit gyúrok!
Hali! :)
Bocs, most értem rá felnézni. Nincs sok időm, itt vagy most?
Majdnem megkívántalak, de olvastam, hogy akármennyire bejön vki, csak egyszer élvezed ki. :)))
Hé ez nem jó poén!
Azt hiszem a lányok éppen bekapni szokták, némi ellenszolgáltatás fejében! :))
Vagy?
Inkább bekaphatja az, aki nem akar átbaszni....
Csak figyelmesen, óvatosan. Én sem most jöttem le a falvédőről... aki engem át tud baszni az bekaphatja :-)
Grétának vagy Krisztikének az oldalán van egy saját hozzászólása, egy idősebb fickó nevében miszerint: "pancsival kezdtünk....és hú de jó volt...." ez csak egy csali hogy pancsival kezdj majd te is, közben a gatyádat is el tudják lopni addig a tárcáddal együtt. Ha meg nem tetszik bírkozhatsz egyet a kaffer strigóval.
Ezeket a lényeket karikásostorral veretném amíg mozognak!