Tisztelt Szerkesztőség!
Nem bejelentésnek szántam, mivel még bizonyítani nem tudom a fotókkal való visszaélés tényét, de dolgozom rajta. Ezt csak személyes tapasztalatból írtam.
Tisztelt Szerkesztőség!
Nem bejelentésnek szántam, mivel még bizonyítani nem tudom a fotókkal való visszaélés tényét, de dolgozom rajta. Ezt csak személyes tapasztalatból írtam.
Hello minden p*ncikedvelőnek!
Ma jártam a már sokszor emlegetett,Maya 21 -nél.Telefon felvétel 10 pont! Megközelíthetőség 10 pont!
A lakásban rajta kivül még van 2 lány is.Anyagi vonzata az élvezeteknek 10 pont nem lehuzós tipus!
A franciája jó csak,az én hibámból hamar elmentem,szereti a változatos pozokat!puncijában pircing van.
2. menetben is jó volt vele ,de aki szereti ha egy lány szétlovagolja akkor ne őt válassza.Nem szereti ha nyalás közbe nézik!Nincs csókolózás!A közös fürdözésnél nem bujik oda hozzád,nem mossa meg a hátad
visszont az előjáték előtt egy szál cigivel megkinál.Megteszi azt hogy,ne frusztrálva érezd magad nála,visszont ha az ajtóba mondod neki hogy nem szeretnél tőle semit akkor sincs gáz.Lehet mert én nem mondtam!Cicijei szépek,lehet hogy eredetiek.Jó volt vele de valahogy nem ojan volt a szex vele,hogy vissza térjek hozzá!Legközeleb szerintem évi cicát választom!Maj irok Róla is!
Minden vidékilány oldal látogatónak,sokszerencsét a pucikhoz,és még több beszámolót!
Kedves Szerkesztőség!
Hírdettem hasonló oldalon,ahol a képgarancia automatikusan rákerült a feltöltött képre.
Innét gondoltam,hogy hasonló az eljárás:)
De köszönöm a választ...akkor már ezt is tudom:)
Adj' Isten!
Ma megint hamar eltűnök innen, jön a barátnő, féltékeny vagyok!! Tudom, hogy a gyereket csak kölcsön kapjuk, de akkor is, nem ér, az enyém! Meg is mondtam neki, hogy féltékeny vagyok. Nevetett.
Mindegy, kb. 8-ig vagyok, ha feljössz addig.
Nagy a csend itt, írok egy kis vidámítót!
Idézetek egy újság hirdetési rovataiból:
1. "Gazdátlan, szökött méhrajokat befogadok." Elképzeltem. Sétálgat ember erdőn, mezőn, réten, találkozik egy méhrajjal és megkérdezi: Ti szököttek, vagy gazdátlanok vagytok?.... :))) (Méhrajmenhely)
2. "Felhívás! A (falusi) focipályáról eltűnt egy Toi-For mobil wc, aki tud róla valamit, jutalom ellenében értesítsen!"
Nem kell kommentár szerintem, elég vizuális vagyok. Két lehetőség van, wc megunta az egyhelyben állást és elment sétálni, vagy már wc-t is lopnak. XD
Csak azért írok írok a Fórumba,mert én már voltam a Grétánál,és nekem jók a tapasztalataim.Korrekt szolgáltató,szó sincs lehúzásról és kaffer strigóról!!!
A képei valósak,alacsony,de formás kiscsaj szép cicikkel,az eksönt pedig már a zuhi alatt elkezdi.Szóval részemről ajánlott!!!A cígókat viszont mindenki kerülje nagy ívben,engem is átb@sztak már,azóta kerülöm őket.Ajánlott még Anettka is,vékony csaj kis cicikkel,de odaadóan teszi a dolgát!A többi hirdetővel nem volt dolgom,remélem hogy segítettem,Jó vadászatot:)))
Kedves Ditke(Edit)!
Nem kapja meg senki automatikusan, bár sokan terjesztik azt a rémhírt, hogy aki fizet, annak jár. Nem, bizonyos feltételekhez kötött, mely során valóban nem látogatjuk meg személyesen a hirdetőt, de igazolnia kell, hogy ő van a képen - és ehhez egy olyan képet kell feltöltenie (ami nem kerül ki nyilvánosan a hirdetésébe), amivel igazolni tudja, hogy Ő az, azon a helyen, abban a fehérneműben, aktuálisan...
Röviden ennyi, de szerintünk, ha rákérdez, a hirdetők is el tudják mondani, nem olyan egyszerű, és főleg nem automatikus!
VL
Sziasztok!Én Ilcsi21-nél már jártam,és egy nagyon kedves,és vonzó hölgy!Csak ajánlani tudom öt!!!!
Sziasztok!Ma a Mia23-hoz szerettem volna menni,de a megbeszélt idöpontban elment,és becsapva éreztem magam!Ilcsi21-nevü barátnöje vette fel a telefont,és sajnos rajta töltöttem ki a mérgemet,és ezuton is ELLNÉZÉST KÉREK tölle.Van még egy harmadik lány is a Szendy35 velük!Ilcsinek kedves hangja volt és szerintem megis fogom látogatni öt!!!
Szia Doc,
Mónikát már én is kinéztem, sőt beszéltem is vele...nem Kőszegi út :-)
Viszont az azért érdekes, hogy több telefonszámmal is találkoztam a neten, ami mellett az ő fotója volt....nahh mind1, majd kiderül személyesen.
Az itt hirdető Anikóról tud valaki valami jót mondani (39 éves hölgy, piros csizmás fotó)
Üdv
Implacabile
Nem szoktam írogatni a fórumba,csak csendesen olvasgatok.Most viszont megkérdezném,hogy a képgaranciás fotók mitől azok?Mert nem hiszem hogy ezeket ellenőrzi bárki is.Automatikusan rákerül a feltöltött képekre a "pecsét".Vagy tévednék?
Kedves Tavaris!
Ha van rá bizonyítéka, mi örömmel várjuk, és nem marad következmények nélkül, ha valakiről ez bizonyítható!
VL
Beszarás! A képgaranciás hírdetések közt több a kamu mint a többi közt.
Nem, de emlékeztet rá. :))) Szerencsére ő nem itt lakozik. Ez itt a tipikus "nagy darab férje nélkül gyáva féreg" kategória.
Tőlem így egyedül fél, pedig gyengébbet nem verek.:)
No de hol van szoknyavadász???
A masszázst meg a hozzám hasonlók csinálják elég jól és azért, mert jót akarunk az okos embereknek, akik nem orvosokhoz rohangálnak, meg patikába kidobálva egy csomó pénzt feleslegesen, mikor egy normális masszázs is elég és még a lelkének is jót tesz, ha átmenetileg is. Fehérváron is találtam valódi masszőrt, ugyanolyan makacs, mint én és egyetlen barátosnőm is fent van már. Keletebbre is találtam néhányat. Örülök!!
Lassú a kezed már megint. Lépek, jó éjszakát, mindenkinek szép álmokat!
Szoknyavadász meg holnap idekéretik!!!
Nem beszélsz ma már velem? Sokat dolgoztam ma, jó volt, most az a kellemesen hulla fáradt vagyok.
Nehéz fizikai munka ez, sokan nem tudják. Lehet, hogy öregszem? :) Tavaly még 5-6 maszi simán ment kis szünetekkel.
Első emeletről egy nőnek látszó tárgy :), hát én a helyében orvoshoz mennék. Jaj, iszonyat nehéz a nőkkel, ezért szeretem a pasikat!
Szoknyavadász ha nem jön vissza, megkeresem Sopronban és beöntést adok neki!!!
A betyárját! Nahát!
Szép estét! Le vagyok épülve agyilag, de emelkedőben van a bioritmusom, még debil alatt vagyok :)))
Te, az sértés, ha valakire azt mondják, hogy "görénylelkű senki"? Engem a röhögőgörcs kapott el, ilyet még nem hallottam! :D
Sziasztok hát ide nem írnak valami sokan...
Valakinek van tapasztalata a Tatabányai hölgyekről? Réka nagyon csinos de jo lenne valami infó!
Köszi!!!