Szervusz Kedves!
Voltam a yardon, jót beszélgettünk :), én tiszta vagyok, makulátlanul tiszta!!!
Majd előkerülsz, ugye?
Szervusz Kedves!
Voltam a yardon, jót beszélgettünk :), én tiszta vagyok, makulátlanul tiszta!!!
Majd előkerülsz, ugye?
vki nem tudja dundika számát?
mert nincs most a hírdetől közt
Sziasztok!
Hova tűnzt egy nap alatt 40 lány? Jön a hétvége és hazamentek?
Üdv: Thomika
sziasztok
én új forumozó vagyok. sajna mostanában kevés a hozzászólás. itt egy pár tapasztalat tőlem.
jázminnak akkora hasa van mintha 3mas ikreket hordana és elég erősen fogazik
jenny egyszerüen nem jó csaj sztem, meg a környezet is mínuszos nálam habár nem ügyetlen
amarilla egész jó testű kis csaj, nagyon közvetlen és érti a dolgát de azért nem szállsz el tőle tulzottan
hildelita nekem ő volt az első de már vagy két éve. nem volt rossz, sztem megyek még
a jelenlegi hirdetők közül ennyi. ha zoé ujra hirdetne érdemes meglátogatni mert nagyon bomba kis csaj. én akkor voltam nála mikor kezdte az ipart. azóta tuti ügyesebb és kedvesebb is
rem újra írnak be sokan h minél kevesebbszer "fussunk lyukra"
sziasztok
már régóta látogatom az oldalt és jó pár lánynál jártam már sopronban és győrben is, de még csak most regisztráltam.
szoval sztem sopron elég gáz. eddig egyetlen jó csajnál voltam de ő már régen nincs itt sajna. meg amugy is egy átjáróház a város. győr jobb de nagy bánatomra egyre silányabb.
tényleg jó volna ha mindenki saját képekkel hirdetne vagy ha lenne egy olyan oldal ami saját maga által készített fotókat tesz fel. habár sajna ez eléggé kivitelezhetetlen.
tehát a tapasztalataim agyőri lányokróll
jázminnak akkora hasa van mintha 3mas ikreket hordana és elég erősen fogazik
jenny egyszerüen nem jó csaj sztem, meg a környezet is mínuszos nálam habár nem ügyetlen
amarilla egész jó testű kis csaj, nagyon közvetlen és érti a dolgát de azért nem szállsz el tőle tulzottan
hildelita nekem ő volt az első de már vagy két éve. nem volt rossz, sztem megyek még
a jelenlegi hirdetők közül ennyi. ha zoé ujra hirdetne érdemes meglátogatni mert nagyon bomba kis csaj. én akkor voltam nála mikor kezdte az ipart. azóta tuti ügyesebb és kedvesebb is
soproni lányok? hát a régiekről nem irok mert nem tudok nagyon jót
lillynél voltam és nem dobtam el magam de végülis egyszer megérte
csilla sztem nagyon gáz
hát így elsőre ennyi. rem segítettem:)
Ja értem!Lenyulom valakinek a nick-jét,teszek utánna 4 pontot és máris legális a dolog!!!!!!!!!!!!!Ha valaki nem figyel az apro részletekre és elsö ránézésre összetéveszti a fórumozót a ,,reklám szakemberrel,, az igy járt.Miért nem figyel jobban.....
Kedves Kari-ka!
A két név nem ugyanaz.
VL
Tisztelt Csenge!
A mai nap folyamán válaszolunk levelére, és ott egyeztetünk tovább.
VL
Üzenet az imposztornak (gyengébbek kedvéért: annak a szánalmas gyökérnek, aki visszaél a nick nevemmel):
Nem értem miért engem találtál meg megint, de ha az volt vele a célod, hogy kizárass a fórumból akkor ez nagyon gyenge próbálkozás volt. Sajnálom, ha a hozzásólásaim sértik az üzleti érdekeidet. Amit itt leírtam, az mind igaz volt.
A jövőben is itt leszek, és a valóságot mindenki számára objektíven feltüntetem!
Sziasztok , valaki rendelkezik valamilyen tapasztalattal az emona néven hirdető hölgyről?
Tisztelt szerkesztőség!
A kapcsolatok menüpontba küldöm az adatokat, és a szükséges infót. Bár azt kétlem hogy az e-mail címemmel, vagy a telefonszámmal lenne a gond. Próbáltam más e-amil címmel, úgy sem volt jó. A telefonszámon pedig kb 8 hónapja vagyok itt-ott fotógaranciás képpel is hírdető. Panasz nem volt, sőt hírdetésem sem került még elutasításra sem. Azért meglátjuk. Köszönöm.
Puszipá! :))) Bezony
Igy mindjárt más! :) Jó éjt, mentem.
Fáradt vagyok én most ehhez, de a lelkemet nem adnám el rongyos papírért!!! Főleg nem bárkinek, ezt hívják elveknek.
Papírból élünk, de tudni kell, meddig mész el érte! Ez meg az én filozófiám és még mindig volt valahogy és eddig még én csináltam. Vannak, akik beleszületnek egy rakat pénzbe és természetes nekik, van aki a lelkét is eladja az ördögnek azért a szükséges rosszért. Nekem eddig még mindig csak idő kellett, hogy megvalósítsak valamit és abból legyen egészséges mennyiségű zseton. Lehet, hogy boldogabb vagyok, mint gazdagék, akkor is, ha néha megfingat az élet. Öregebb vagyok nálad. Te is kapsz még, hidd el és szükséged van rá, ahogy nekem is volt.
Most kötöszködsz velem? Pattintalak! :)
Szívem, ezt ne nekem mondd, a tömegnek!
Mesélj, szívesen tanulok az ügysebbtől! Engem csak a csekkek, hivatalok, meg ilyesmi talál meg magától, a többi az én ötletem volt eddig. Csináltál már semmiből pénzt? Én igen. Nem most, de volt már rá példa. Nyisd ki a szemed és figyelj módon!
Ez az egyik különbség kettőnk között, nekem nincs sok, tehát számít. :) Így jár, akinek elvei vannak!
Bölcs nagymamám meg azt szokta mondani, hogy " Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni."
Különben meg tudom, mitől döglik a légy!!! A chemotoxtól. Se.
Most láttam az előzőt, nem csak lelki, fizikai terhet is, de már nem sokáig.
Na végre!
Erre mondják, hogy "sziposzomatikus" :)))