Kedves Tavaris!
Persze, hiszen emberek vagyunk mi is, és nem mindig mindent veszünk észre azonnal.
Igyekszünk, ellenőrzünk, törlünk, tiltunk, de hát nem vagyunk tökéletesek, sajnos...
VL
Kedves Tavaris!
Persze, hiszen emberek vagyunk mi is, és nem mindig mindent veszünk észre azonnal.
Igyekszünk, ellenőrzünk, törlünk, tiltunk, de hát nem vagyunk tökéletesek, sajnos...
VL
Kedves Tavaris!
A kérdésére a rövid válasz: nem lehet, mert a szabályok szerint tilos.
Kicsit hosszabban:
ingyenes felületen mindent megteszünk, hogy szűrjük a több példányos hirdetést, amennyire tudjuk, tiltjuk és töröljük is. Ugyanakkor előfizetett felületen nem áll módunkban megszabni, hogy azokon a felületeken, amit kifizet valaki, milyen hirdetés szerepel. Természetesen a törvénysértés itt sem engedélyezett! (Tehát nem állja meg a helyét az a többször elhangzott vád, hogy aki fizet, annak mindent lehet!)
Van olyan eset is, amikor nem derül ki azonnal, hogy ugyanaz a személy. Mi minden esetben erősen javasoljuk az egy példányos hirdetést előfizetőinknek is, mert semmi értelmét nem látjuk, de van, aki ennek ellenére ezt akarja.
VL
Lányok vigyázzatok,mert hamis pénzzel próbálnak fizetni. Este jelentkezik be és magán számon, nézzétek meg alaposan a pénzt mielőtt elmegy.
Arra célzok, hogy szabályos-e mert azt látom, hogy kivitelezhető?
Tisztelt szerkesztőség!
Kérdésem a következő: Egy hírdető különböző képekkel, eltérő névvel és telefonszámmal adhat-e fel 2 hírdetést?
Esküszöm, te beteg vagy!! Ez már nem csak az én véleményem.
Ildikó 30 nál voltam nemrég,a hangja kellemes de a többi? Le írjam,na jó olyan terhes forma akkora a hasa hogy hűűha,igazi manusnő,nem ajánlom senkinek,gáááz,rossz élmény!!!
de nem ertem ezeket a csajokat megsem,mar amelyik csak szamot es nevet valtoztat,de kepet nem.azt hiszik hogy mindenki veréb?:))
amugy meg frankon itt volt az ideje hogy vegre nagytakaritast tartson a Vl vezetosege,nem mehetet ez igy mar tovabb.ki tudja hany meg hany kis trukjuk van az ijeneknek,eleg szomoru hogy ezt az oldalt ilyen celra hasznaljak fel,es csak az oldal szinvonalat rontjak vele.
ennyit szerettem volna csak mondani,legyunk ovatosabbak,figyelmesebbek,kihez programaltatjuk be magunkat:)
Udv Figaro
anitababa+mia+szendyke+ilcsi az mar 4:)) ki tudja hanyan vannak meg abban a panel lakasban?:))
Kedves Kari-ka!
Van aki igen, és ott minden rendben is van! Eddig is tudtuk, de most újra tapasztaljuk is, hogy nagyon sok kedves, kulturált, együttműködő hirdetőnk van!
De sajnos még mindig sok olyan hirdető van, aki szitkozódik, fenyegetőzik, ahelyett, hogy felvállalná amit tett.
Mi próbálkozunk, reméljük, nem eredménytelenül.
VL
Ugy látom a lányok tanulják az uj szokásokat,az együttmüködést és a jómodort! :-)))
Köszönöm szépen hogy jóváhgytátok.
Sajnálom hogy neked nem jöttem be,kinek a pap kinek a papné....Puszi
Sziasztok!
Látom marha sokan látogatják ezt a topicot. :-))))))
Azért érdeklődnék, tud-e valaki ajánlani valami jó bulát a városban? Jövő héten eltöltök itt pár napot és esténként lesz egy kis szabadidőm.
Sziasztok
én győrben 3 lánynál voltam eddig...aból már egy sajnos elhagyta megyénket.
akikről véleményt tudnék írni az Vadóc és Amina.
Amina: nos hát ő hozzá meló után mentem egyszer..telefonban kedves hang,tetszett hogy rugalmas a munkaidőben dolgozik:)
amikor odaértem a lakás elé akkor az egyik barátnőjét küldte le értem,ami először tök izgalmasan hangzott....aztán jött a fekete leves.
egy szintén másik hölgyel szembesültem az oldalról,optikailag nálam -10 egy 100as skálán...akkor már elgondolkoztam hogy úr isten mi lesz velem..
felértünk addigra már megfürdött, kedves volt,én is lefürödtem,bár a fürdő kisit lepukkant volt.... a kínai származáshoz annyi köze van neki mint nekem az urándúsításhoz...megtörtént a dolog, jó volt,van ajándék üccsi.. de többet biztos nem megyek... azoknak ajánlom...szóval akik nem annyira az igényességet keresik...( ugy tudnám ezt példázni hogy jó kocsi a trabant mert ellátja a dolgát,de azért az embernek vannak igényei)
Vadóc: Nos én nála voltam először... ő viszont egy istennő...ápolt,ügyel a biztonságra ami sajnos pár dolgot lekorlátoz de így is nagyon élvezetes időtöltés vele lenni. gyönyörű szép sportos párduc test szép arc,szép cicik,popsi minden tökéletes.nagyon kedves,komunikatív,törődik veled...
nagyon érti a dolgát... szüzeknek, akik még töprengenek azon hogy felkeresnek egy ilyen szolgáltatást mindenképpen ajánlom
(ha már kocsiknál tartunk, ő az oldal egyik Rollse Royce-a, minőségi,gyönyörű..és még sorolhatnám)
csocsi nektek,és kalandra fel!
Tisztelt Vl szerkesztőség !
Sajnos a mai napon szintén nem került jóváhagyásra a hirdetésem pedig már reggel feltetettem és ilyenkorra már jóvá szóktátok hagyni nekem.
Ha valamit rosszul csináltam vagy a képem nem megfelelő akkor kérlek jelezétek minnél hamarab hogy ki tudjam javítani.
Köszönöm szépen a segítségeteket .
Lya
Kedves Bianka!
Szívesen! Akivel nincs komoly gond, és aki képes kulturált együttműködésre, azzal általában megoldódnak a problémák! :-)
VL
Kirára visszatérve, úgy gondolom, hogy ha vki nem vállalja a jóminőségű, egészalakos fotót, csak a homályos, részleteket sejtető fotóit, akkor ott sunnyogás van, és az ilyenekkel VIGYÁZNI kell, abszolút bizalmatlanul kezelni, és ha nem tetszik a helyszínen, akkor elköszönni az action helyett, legalábbis én semmiképpen nem maradnék. Na, további jó vadászgatást...
Szia John, én is kérdeztem már Loláról (21), szép a mosolya, de senki nem válaszolt rá :( szóval nem tudom, hogy kamu-e...
De ha a jövő 7en lesz időm, elmegyek hozzá, és írok beszámolót ;)
Papaslumf május 17.-án már írt róla hasonlókat, ha olvasgattál volna, akkor nem futsz bele :(
De leírhatnád Te is a tapasztalatodat, akár az összeset, osztd meg velünk, hajrá... Ez lenne a lényege a fórumnak, jót és rosszat is megosztani, hogy ezek alapján hosszútávon kiszűrhessük a lehúzos, koszos lányokat, és csak a legjobbak élhessenek meg belőlünk..