Tavaris és Karika! Olyanok vagytok, mint a vénasszonyok akik a ház elött ülnek a padon és pletykálnak! Miért jártok le mindenkit? Ezen élvetkedtek? Menjetek inkább dolgozni ne a gép elött üljetek egész nap,amúgy sem egészséges!
Tavaris és Karika! Olyanok vagytok, mint a vénasszonyok akik a ház elött ülnek a padon és pletykálnak! Miért jártok le mindenkit? Ezen élvetkedtek? Menjetek inkább dolgozni ne a gép elött üljetek egész nap,amúgy sem egészséges!
Sziasztok nem tudna valaki Mercedes-ről valamit bövebben mondani! Tényleg Ö van a képen?
Hali!
Addigra szerintem újra lesz és le tudod vele beszélni.
Ha mégsem akkor Nicolbaby vagy Monika. Aztán írd meg a tapasztalatod bármelyik lányhoz is mész.
Megint hazudsz! Kinek? Magadnak? Egyébként a felét nem lehet megérteni annak, amit firkáltál. Ki lopott kabátot milyen főnöktől? :) Milyen az a csehszlovák duma? :)
Amit még elfelejtettem az előző hsz-ben:
Szeretnék bocsánatot kérni azoktól a számomra ismeretlen igazi úriemberektől, elsősorban TŐLED, akik hol burkoltan, hogy szó szerint lekurváztak engem ezen és más fórumon, illetve az anyámat! Többször is.
A csevegésemnek egész addig vége, amíg embereket nem látok itt, viszont dolgozik más. Te akartad!
sziasztok szeretettel üzenem minden kedves régi és új vendégeim nek hogy továbra is vagyok csak a hirdetésem valamilyen okbol nem jelenik meg........06205030855 ezen elérhető vagyok egész nap addig is puszilok mindenkit.......
Na, tessék...
És mégis, mit tettél, mikor megláttad?
Kifordultál egyből az ajtón, amerről jöttél, vagy volt pár megjegyzésed az átveréshez?
Nem lehet már senki semmiben sem biztos... ami itt, de főleg, egy bizonyos szomszéd megyében megy... és most nem csak a kamufotók, meg az unott k***vák sokaságáról van szó.
Szóval, csak azt akartam közölni mindenkivel, hogy "Szendy" egy üdítő kivétel, bármilyen szempontból is.
Amúgy vágtam a szmájlit, de van, ahol sajnos ez a "strici a spájzban" szó szerint vehető... sajnos.
Na, kellems napot.
Esetleg azok közül, akik most is elérhetőek?
Jővő hét elején leszek Pécsen és akkorra kellenne egy kis móka, egy megbízható lánnyal.
Senki nem "húzta le" Szendyt. ;)
Azt pedig hogy a s*rici a spájzban, azt simán viccnek szántam. Nem véletlenül voltak ott a smileyk. Aki vette a lapot vette, aki nem, az meg tegye le. :D
Na uraim ismét egy kamucska hirdető Noémi (33).A hölgy inkább 50 éves a nyugdíj előtt.Köszönö viszonyba sincs a képpel és a hírdetési tény anyaggal,talán a nyugdíját egésziti a hölgy.Aki teheti kerülje el !!!
Szendy? Öten? Strici a spájzban?
Ne hülyéskedjetek már...
Tudomásom szerint a kamuhirdetések, meg a lehúzás fokozottan jellemző az ilyen oldalakon hirdetők esetében, de ami biztos, hogy "Szendy" és barátnői nem tartoznak közéjük.
Hogy "Szendy" esetében több csaj fotója alapján is megismeritek uganazt a szobát, egyszerű az oka:
- "Szendy" nem mindig ugyanazokkal a csajokkal van együtt.
Valóban, több partnere is van/ volt, de ezek nincsenek egyszerre mind ott, ki hogy ér rá, ilyesmi. Igény szerint, egyedül fogadja az... "érdeklődő vendégeket", vagy egyik barátnőjével. És ő azon kevés csajszik egyike, aki tényleg érti a dolgát, odateszi magát, nem nyúl le senkit, tiszta, korrekt, és ahogy valaki itt írta korábban, igen művelt.
Stricije pedig nincs, nem is volt soha.
Szóval, ő biztos pont.
De aki nem hiszi...
...járjon utánna!
:)
hát igen, énis megjártam, hamis 20-al fizetett, este jön, nállam is magánszámrol hivott, de én kértem a számot,és aztán kiirta, de igyis volt képe hamis pénzel fizetni.Este volt nállam is, egy ojan 35-45 közötti kicsit magasabb ficko.
Plusz a strici a spájzban? :D:D:D
Az már 5. :)
Niki-Betty :-))))))))))))) Ez teljesen kézenfekvö.A helyesirási és fogalmazási hibák egyébként nagyonsok lány hirdetésében megtalálhatóak.Sokszor nem a lányok a hibásak hanem a etnikumhoz tartozo ,,reklám szakemberek,,!Ök irnak olyan baromságokat amivel könnyü öket lebuktatni.A képen fekete a lány de a szövegben szöke,vagy hogy a 165cm magas 48kg-os lány teltkarcsu, a három fotó két külömbözö lányrol készült vagy hogy a hirdetés fejlécén szereplö név nem eggyezik a képeken szereplö névvel.Sött nem egy esetben a név is rosszul van leirva.Ettöl függetlenül aki nem naprakész ebben a témában,nem nézi rendszeresen a hirdetéseket és nem olvas forumot azt bizony elég könnyen belehet palizni.A lányok ezzel tisztában vannak és meg is tesznek mindent azért hogy minéltöbb embert verjenek át.Persze idönként lebuknak,ilyenkor jön a név szám és esetleg lakás csere is,amikor már mindenki tudja hogy XY helyen vigyázni kell.
Ne haragudj, nem gondoltam, hogy ennyire fáj Neked, ami történt! Csak Neked (a többiek kérem, ne olvassák el!) bevallom:
tegnap egyáltalán nem volt a kedvenc osztrák vendégem itt, nem vitt el vacsorázni, nem beszélgettünk, nem volt udvarias, nem ő fizetett az étteremben, éhesen jöttem haza gyalog, mert nem hozott haza, nem nyitotta ki a kocsi ajtaját nekem mielőtt beszálltam, kiszálltam, elfelejtette a fájdalomcsillapítómat is, szóval végig szenvedtem a tegnap estét és sírva aludtam el. Nagyon lealázott aki nem járt itt. :) Igazából a kukát túrjuk, nem is lakásban lakunk, hanem egy parkban, nincs internetünk és ez azért van, mert nincsenek is egyáltalán vendégeim, magyarok se. Ezek után, meg amit itt összehordtál rólam, már a mobilomra se lesz szükségem, mert úgyse fog hívni senki. :)
Igen, azt hiszik,hogy mindenki veréb. Akiről én beszélek, az egyik hirdetésében folyamatosan váltogatja a képeket a másikban nem. Egyszer ki van takarva az arca, máskor nem. Csak a hülye nem veszi észre, hogy egy és ugyanaz a két csaj. De ha valakinek kétségei támadnak, elég elolvasni a hirdetések szövegét. Mindkettőben szerepel ugyanaz a nyelvtanilag értelmetlen kifejezés (és most szándékosan nem idézem, nem akarok segiteni neki,mert mindig ugyanúgy visszaírja ezt a baromságot).
Ráadásul aki visszaélt a nick-emmel az is közülük való lehet, mert a városban mindenkit lefikázott, csak ezt az egy bizonyos lányt ajánlotta mindenkinek. Valószínűleg azért az én nick-em tetszett neki, mert előtte én erősítettem meg, hogy a két lány valójában egy.
Arra kérném a fórumozókat, hogy minél többen írják meg, hogy kiről is van szó, hogy ő is láthassa kit tud hülyének nézni!
Várom a megfejtéseket! :-))))))))))
Kedves Tavaris!
Persze, hiszen emberek vagyunk mi is, és nem mindig mindent veszünk észre azonnal.
Igyekszünk, ellenőrzünk, törlünk, tiltunk, de hát nem vagyunk tökéletesek, sajnos...
VL
Kedves Tavaris!
A kérdésére a rövid válasz: nem lehet, mert a szabályok szerint tilos.
Kicsit hosszabban:
ingyenes felületen mindent megteszünk, hogy szűrjük a több példányos hirdetést, amennyire tudjuk, tiltjuk és töröljük is. Ugyanakkor előfizetett felületen nem áll módunkban megszabni, hogy azokon a felületeken, amit kifizet valaki, milyen hirdetés szerepel. Természetesen a törvénysértés itt sem engedélyezett! (Tehát nem állja meg a helyét az a többször elhangzott vád, hogy aki fizet, annak mindent lehet!)
Van olyan eset is, amikor nem derül ki azonnal, hogy ugyanaz a személy. Mi minden esetben erősen javasoljuk az egy példányos hirdetést előfizetőinknek is, mert semmi értelmét nem látjuk, de van, aki ennek ellenére ezt akarja.
VL
Lányok vigyázzatok,mert hamis pénzzel próbálnak fizetni. Este jelentkezik be és magán számon, nézzétek meg alaposan a pénzt mielőtt elmegy.
Arra célzok, hogy szabályos-e mert azt látom, hogy kivitelezhető?