Általános csevegésben a válasz.
Általános csevegésben a válasz.
Érdekes olvasni, hogy bszgatjátok egymást. A lányok helyett :)
Ha van valakinek tapasztalata, érdekelne vélemény róluk: Angel(20), Marian(20), Katicabogárka(21) és Soja(22).
Nagyjából átolvastam az eddigieket, de van itt olyan kavarás a nevekkel, hogy inkább megkérdezem, kihez érdemes menni?
Hirdetők és IQNegativ futtatóik kíméljenek!
Ritkán tudok eljutni, de sok lánynál jártam. Majd mind szánalmas: gurítások, lenyúlások, igénytelen külső és környezet. De néha találni egy-egy gyöngyszemet is. Pl. korábban a VL-en Letti(~23-24), mostanában Vanda néven a Mező utcán formás, kedves. Szerintem csak újságban hirdetett Dóri(~22) előbb a Pazonyi téren, aztán a Sólyom utcán CSÚCS, és Mirjam az Északi krt/Vasvári sarkán! Hú! Egyszer még a Toldin is találkoztam egy rendkívül csinos, széparcú, viszonylag értelmes és nagyon kedves lánnyal a pelyva közt. És nincs meg a száma! Olyan hülye vagyok, hogy amint kijövök egy ilyen csodától, azonnal kitörlöm a számát, mert tudom, hogy különben másnap visszamennék. És 2 nap múlva is, és...
Karikának teljes mértékben igaza van. Nem fogok itt balhézni veled, csak azért mert beszóltál egy fórumon! Menj a búsba!
Sziasztok. Volt már valaki az Anikó (31) és Barbi (24) párosnál?
Babucika, egy nagyon kedves, aranyos lány!!!
Jó volt nála lenni!!! Röviden ennyi!
Még fel fogom keresni! ;-)
Evykebaby néven adtam le Köszi előre is
Szia Tibior!
Tudomásom szerint nem kértem töled randevut!!!!! :-) Ki kell hogy ábránditsalak,én megrögzött heterszexuális vagyok igy én csak lányokkal találkozom errol a honlaprol. :-))))) Nem mintha félnék töled,mert nincs is rá okom.De egészegyszerüen ez az oldal nem azért jött létre hogy balhézzunk vagy verekedéseket beszéljünk meg egymással.Ez egy fórum oldal ahol a szex és a lányok a téma.Ebben a témában irj légyszives,és nem balhézz itt feleslegesen.Ha ehez a témához nemtudsz hozzászolni akkor ne is irj,mert senki nem vevö a balhéra és szépen hülyét csinálsz magadbol.
Ezzel én ezt a beszélgetést lezártnak tekintem veled balhéügyben.De a lányokrol szivesen diskurálok veled ha akarod.
Nemsokára jelentkezem,csak nem voltam gép közelben!! Tavaris hamarosan találkozunk,de nehogy anyukáddal gyere a találkára!! Hozzál magaddal majd zsebkendöt,de karika gyere te is!!!!
Kedves Evyke!
Kérjük, először belépve oldalunkra adja le megrendelését.
VL
Kedves Edobaba!
Megrendelésének feldolgozása után minden szükséges információt megküldünk emailben Önnek is, ugyanúgy, mint mindenkinek!
VL
Kedves Edobaba!
Kérjük, ne terjesszen valótlan információkat oldalunkról!
Igenis van ingyenes hirdetési lehetőség ezután is, de csak azok tudnak hirdetni akár ingyenesen, akár előfizetéses felületen, akik betartják a szabályokat és hajlandóak együttműködni velünk.
Ön pedig még nem előfizető oldalunkon, hanem csak megrendelő - értelemszerűen akkor lesz előfizető, ha majd be is fizeti a díjat. Ennek ellenére mégis megjelent a hirdetése, mert az ellenőrzés során nem volt gond.
VL
Helló Én is kérnék egy számlaszámot az utaláshoz e-mailben
Köszi!
Sziasztok!Ha lehet küldjetek egy számlaszámot az emailemre,hogy minél hamarabb ki tudjam fizetni a hirdetés diját.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM.
Sziasztok.Nekem sem jelent meg a hirdetésem,amig nem álltam át fizetösre,de amint fizetsz felrakják,már nincs ingyenes itt sem.
remelem tiiiibort meg nem ijesztettuk el az oldalrol,hianyzik:( vagy lehet hogy megfogadta a tanacsomat;))
az igen milyen kecsegteto reklamok...
Egyetértek Katónénivel! Ideje lenne a lányoknak megtanulni a rendet.A lányok egyrésze miatt van kavarodás nekik köszönhetö hogy telelett a bili és beindult a rendcsinálás.Várjon mindenki a sorára,és vonja le a megfelelö következtetéseket.Aki korrekt modon intézi a dolgait és korrekten viselkedik annak hamarosan megoldodik a problémája.Aki erre nemhajlando,az meg igy járt!!Egy kicsit sem fognak hiányozni erröl az oldalrol.
Kedves Hirdetők!
Eddig nem szóltam bele a háborgásokba és mindegy, hogyan reagáltok rá, nem kell érte szeretni.
A Szerkesztőség ezerrel dolgozik, mert sokan abban élik ki magukat, hogy kavarjanak ezen a honlapon.
Én tavaly nyáron már hirdető voltam itt, szeptember óta vagyok előfizető. Soha semmi gondunk nem volt egymással, ha problémám volt, tudtam, mit kell tennem. Az e-maileimre mindig kaptam választ, igen, lehet, hogy kicsit, vagy napokat kell várni rá, mert valakik adják a munkát nekik rendesen.Vártam és jött a válasz. Ti is megkapjátok amint ráérnek. Türelem.
Ez tényleg egy korrekt honlap, már nekem forr az agyam a sok piszkálódástól. Nézzétek meg, hétvégeken mit művelnek egyesek itt, nehogy pihenőt tarthassanak a VL munkatársak.
Még valamit. Én is szerettem volna változtatni valamin, egy hetet vártam háborgás nélkül a válaszra, ami meg is jött. Egyelőre a sok visszaélés miatt nem lehet. Tudomásul vettem, mert megértettem és udvariasak mindenkivel, még a hőbörgőkkel is.
Én most elégedetlen kezdek lenni a mobilszolgáltatómmal, tehát váltok, keresek egy számomra megfelelőt, háborgás nélkül.
Az életben valahogy így működnek a dolgok. Azt viszont a vak is látja, hogy minden kötöszködés ellenére a VidékiLány nagyon nézett oldal. Szerintem sok régi hirdető egyetért velem, csak okosan hallgatnak. Engem viszont nem érdekel, hogy tetszik, vagy se a véleményem, de legyen már elég!
Azért remélem Te is megírod kihez mentél, és milyen volt.....:-)
Kedves Gróf Fa"""""fej! Nem Ginger st"""i-je vagyok. Csak voltam nála kb 8 hónapja és
meg akartam kérdezni valakitől ,hogy tényleg ő van e a képen és nem csak hirdet valaki az
ő képeivel mert már volt ilyen!!! De látom hogy te mindenkibe belekötsz és nagyon okos
vagy ezen a fórumon. Ha megirod elérhetőségedet sziveszen megbeszélném veled ezt a dolgot
személyesen is!:)))