Szia John, én is kérdeztem már Loláról (21), szép a mosolya, de senki nem válaszolt rá :( szóval nem tudom, hogy kamu-e...
De ha a jövő 7en lesz időm, elmegyek hozzá, és írok beszámolót ;)
Szia John, én is kérdeztem már Loláról (21), szép a mosolya, de senki nem válaszolt rá :( szóval nem tudom, hogy kamu-e...
De ha a jövő 7en lesz időm, elmegyek hozzá, és írok beszámolót ;)
Papaslumf május 17.-án már írt róla hasonlókat, ha olvasgattál volna, akkor nem futsz bele :(
De leírhatnád Te is a tapasztalatodat, akár az összeset, osztd meg velünk, hajrá... Ez lenne a lényege a fórumnak, jót és rosszat is megosztani, hogy ezek alapján hosszútávon kiszűrhessük a lehúzos, koszos lányokat, és csak a legjobbak élhessenek meg belőlünk..
Tisztelt szerkesztőség nagyon szépen köszönöm az aktíválást.... Bianka.
Sziasztok!l
Nincs valakinek infója Mariettáról (36).A kép alapján elég biztató a látvány,természetesen csak akkor ha nem kamu a kép.Ha valaki tud valamit dobja már fel a tapasztalatait.Köszi
Nekem van csak izlés ficamom vagy tényleg csa én tartom a kép alapján bomba nőnek a 21 éves Lola-t ?! Kamu képei vannak mi? :S
Hy! Lehet, hogy nem járok sikerrel, de keresek egy lányt, valamikor régen Pécsett dolgozott a Nevelési környékén egy tizesben. KATA néven és szőke haja volt. Egy roma csajszival voltak egy lakásban. Aztán a Szliven fölött is dolgozott egy tizesben, utána viszont Zalaegerszegre ment. Ha valaki tud róla, légyszi!!!!
Köszi!
Sziasztok, június 03-tól nem leszek előre láthatólag 1 -2 hétig. Türelmeteket kérem. Utána ismét szeretettel várlak Titeket.
puszi, Erika-Eger
Tudtok olyan csajról kanizsán, akihez nem putriba kell menni, hanem normális saját lakásban van, esetleg kedves is egy kicsit?
Ajánlani tudom Mercedeszt. Voltam nála már párszor. Jó a teste, kedves és élvezi amit csinál, masszázst is belesző ha igényled. Várd meg még hírdet, nekem bejött. Várom én is, hogy hirdessen.
Hello! Erre én kiváncsi lennék?!
Hogy valami mosolyogtatót is írjak, mielőtt Georgom ideér. 5 éves koromig nagymamám nevelt, nagyon összenőttünk.
Miután kétszer lebombázták a házukat, kaptak az akkori IKV-tól lakást, tudod, ilyen 5 család közös udvarban és jóban voltunk, engem meg a cserfes, nevetős, eleven kislányt szerettek. Nyáron az udvarra nagyi ki szokta tenni a kiskádamat pancsikolni, a szomszédnéni unokája velem egyidős volt, folyamatosan kivert a saját kádamból én meg sírva rohantam be panaszra nagyihoz.
Nagyikám megunta (ő mégse verheti el a szomszédék unokáját), aztán azt mondta: "Erősebb vagy, mint az Imike, üss vissza, de kétszer akkorát, mint amekkorát tőle kapsz! Hidd el, többet nem ver meg!" Így történt. Imike rohant sírva a mamájához. (Kicsit jobban megvertem, mint nagymamám ajánlotta.) Azóta is eszerint élek. Soha nem bántok senkit, de, ha odakennek, legalább kétszer akkorát ütök vissza. Csak, hogy tudja!! :))) Viszont földön fekvőbe nem rúgok. A békét szeretem és minden ellentétes véleménnyel szemben hatalmas szívem van. Amíg...
Hello
Ts Patricia viszont aranyos ,kedves volt .Lehet vele beszélgetni is .:))
Tiszteletem! Befejeznéd végre? Megvannak a Te maileid is, csak én nem éltem vissza vele. Bocs! Nagyon jól emlékszem mindenre, de, ha mégse, elolvasnám újra. Ja, általában magamra hallgatok, legfőképp a megérzéseimre és akkor követek el hibát, ha nem. Hagyjuk már ezt a témát!
Ma este megint nem boldogítalak, ma nekem van programom. A pokróc modorom, meg a ronda pofám elég kellemes paliknak jön be. No, kinek kell menedzser? Ma osztrákul beszélek, maszizok, vacsizok... :)
Még valamit! Nem én vagyok sz@rban! Akkorse, ha időről-időre szóba kerül a nevem...
Viszlát!
Köszi, ezek szerint Ő most nem aktív...
Esetleg tudsz,ill. tudtok ajánlani valakit a kedves tipusból?
A nagytakaritásról csak annyit, hogy most is van olyan csaj, akinek 2 hírdetése van egyszerre. Ráadásul a szolgáltatása qrva gyenge, és ha megteheti az értékeidtől is megszabadít!
Kedves figaro!
Hogy egy lány miért váltogatja a neveit számait és lakhelyét?Erre rém egyszerü a válasz!!!!Azért mert takargatni valója van!!!!!Rosszabb esetben lopás,lehuzás átverés stb.Kevésbé rossz esetben nullával egyenértékü szolgáltatás.Ennek hamar hire megy igy egyre kevesebb a kuncsaft,de ha nevet és számot vált akkor esetleg uj lánynak hiszik és ismét vannak vendégei.A szerkesztöség most nagytakaritást tart a csereberélö lányok között ezért olyan kevés most a hirdetés.
Hali!
Keresnék a városban szakképzett masszőzt. Kevéske kis erotikával.
Nem tudtok ajánlani valakit?
Meg Mia (23) képei is ugyan ott készültek. Tehát 3an vannak 1 lakáson... (elméletileg)
Sziasztok!!
Ma jöttem meg Pestre, eddig vidéki voltam (Pécs), minden gáláns Úriember hívását várom, aki egy sokmindenre nyitott egyetemista lányt szeretne kellemes együttlétre...
Városnézés is szóba jöhet....
Nyugatitól nem messze lakom....*** moderálva ***
Hali!
Vanessa nevü pécsi csajszit megtalálod az Eropolis.hu-n.
Ott jenyke néven fut. Sajna telszám nincs fent.